Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.062
Cevap
535
Favori
1.095.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Putin:
    - (Nükleer silahlar) kullanmak için var.
    - Nükleerde ABDden ileriyizx
    - Nükeer savaş başlatırlarsa da savaşırız (gereğini yaparız)

    Rusya Finlandiya sınırına doğru yığınak yapıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Finlandiya Başbakanı:

    Rusya, Batı ile uzun bir savaşa hazırlanıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov:

    ▪️Bizi nükleer bir dünya savaşı başlatmaya zorlamayı bırakın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • France News 24:

    ▫️Bazı kaynaklara göre Fransız alayları şu anda Romanya’ya doğru yola çıkmış durumda.

    ▫️Bu hareket, Odessa’da olası bir konuşlanmanın öngörülmesi amacıyla ön konumlandırmayı teşkil edecektir.

    ▫️Ukrayna’daki durum hızla uluslararası bir boyut kazanabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten macron dünmü ne rusyayla savaştayız demiş açık açık .

  • Theologist kullanıcısına yanıt

    yav he rusya


    400 tane şirketin 399'u avrupa ve amerikada sen mi kurtaracaksın dünyayı ya da sen bomba atarken abd izleyecek mi? umarım şu rusyanın sonunu artık getirirler.. çöplükten bir ülke daha ukraynayı bile alamadı kalkmış atom atacakmış... atsan ne yazar atmasan..

  • Kore savaşında olduğu gibi iki tarafta atom bombası ihtimalini değerlendirecektir oluşacak kayıp ve zarardan dolayı vaz geçeceklerdir. Ukrayna üzerinde bu savaşı bitirip yollarına devam edeceklerdir.

  • Theologist kullanıcısına yanıt

    Tamam ben cevabımı aldım ve artık resmen emin oldum üçüncü dünya savaşı sırasında nükleer silahlar kullanılacak demek ki o zaman bu nükleerler süs falan değilmiş yandık ki ne yandık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky News Arabia: "Putin: Deploying Western forces in Ukraine may spark World War III"

    Putin on full-scale conflict with NATO, western troops in Ukraine: This will lead the world to the brink of world war three — Reuters

    Gelişmeler gösterecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Putin konuşmasımda tayvandan bahsetti 1 senedir diyorum Tayvanda çıkacak bu savaş asyada 2-3 milyar insan var çünkü küreselciler bunu bildikleri için orada çıkartacaklar 3.dünya savaşını
    Ukrayna savaşı bitecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 18 Mart 2024; 3:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagropa kullanıcısına yanıt

    Bunu eklemeye gelmiştim ve ilk ateşte diğer ülkelerle sıcak çatışma başlayacaktır, görünen bu.


    Ancak nükleer olma ihtimali de oldukça yüksek.

  • ABD Avrupa'ya ek olarak 3.000 Abrams tankı gönderdi...

  • Durum ne olur kestirmek güç ama sonuç Putin'in hareketleri bana Hitler'i hatırlatıyor, savaş sonucunda ne olursa olsun, yaşanacak Rusya diye bir yer olmayacak muhtemelen, Rusya nükleeri ile övünüyor ama karşıdaki devlet de kofti değil, elindeki övündüğü şeyi dünyaya atan/tanıtan bir ülke, zırt pırt Rusya ile ilgili nükleer gelişmeler hakkında video ve bilgilendirmeler geliyor basına, ergen devlet mantığı gibi, asıl havlamayıp arka planda işine gücüne bakan devletten tırsacaksın, o kadar haber okurum ABD ile ilgili öyle aman aman bu da benim nükleerim Hüsnü diye bir beyan atar okumadım, yapacak birşey yok, Rusya kendi ile beraber dünyayı da ateşe verecek, Rusçu takılan romantiklere de bir müjdem var, ülkede bi ton Nato üssü, dolayısıyla nükleer silahlar var, o Rus nükleerleri ha Türkiye'nin ne ayak olduğu belli değil deyip burayı pas geçmeyecek, adam önce yakın tehditleri temizler...


    Bir de bir nokta daha dikkatimi çekti, 1. ve 2. dünya savaşları öncesi de halklarda pek savaşma isteği yok ama allem, kullem bir şekilde kendilerini savaşın içerisinde buluyorlar, seversiniz sevmezsiniz İnönü, tarihin gördüğü en büyük yıkımdan ülkeyi bir şekilde diplomasi ile uzakta tutmuş da halen gaz kuyruğu diye söven ak gezenler yakında başınızda ümmet lideri ile kendinizi savaşın ortasında bulacaksınız, bakalım bordo klavyelik ile nereye kadar, korkum o ki, başımızdaki ile bu savaşa girersek hem batı hem de doğu bloğundan dayak yiyebiliriz, inanmayan beklesin... O da İlahi azabın tecellisi olacak gibi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 19 Mart 2024; 20:6:50 >




  • iki ihtimal var, 1 asla savaş olmayacak, 2 yine suçsuz olanların öleceği bir göstermelik karmaşa olacak ki şuan olanda suriyede olanda çanakkalede olan da ırakta olan da buydu, sonuç olarak bmwye son model motora binenler asla savaş istemez, fakirler kafasını kaldıracak durumda değil ve yardımla yaşıyorlar önemsiz ve değersizler, orta direk rüzgar nereye eserse oradan medewt umuyor, şu ortamda neyin ve kimin savaşı olacak biri açıklayabilir mi?

  • Nükleer konusunda Avrupa daha temkinli. Rusya'nın kaybedecek bir şeyi kalmazsa yapar ama Avrupa'nın kaybedecek çok şeyi var. Amerika'nın ise Avrupa umurunda değil, Rusya da umurunda değil. Hatta kendi halkı bile umurunda değil. Hatta nükleer savaşı denemek bile istiyor olabilirler.

  • Fransız General Pierre Schill :

    💥"Barış istiyorsanız savaşa hazırlanın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Rusya'nın resmi medyası TASS ise bugün Devlet Duması Başkan Yardımcısı Pyotr Tolstoy'un açıklamalarını ön plana çıkardı. Fransa'nın Ukrayna'ya asker gönderme olasılığını değerlendiren Tolstoy, ""Ukrayna topraklarına gelecek tüm Fransız askerlerini öldüreceğiz. Hepsini öldüreceğiz" dedi. Tolstoy ayrıca şimdiye kadar Ukrayna'ya 367 Fransız paralı askerinin geldiğini tespit ettiklerini ve bunların 147'sinin etkisiz hale getirildiğini hatırlattı.

    Tolstoy ayrıca Macron'un açıklamalarını Rusya'nın en kısa tabirle "Umursamadığını" hatırlattı."



    Umarım Fransa, Ukrayna'ya asker gönderir.

    Hem böylelikle Fransızların savaş kabiliyetini görmüş oluruz.


    Sahada deneyim kazanmış, aktif harekatta bir rus ordusu var.


    Açıkçası son olarak şunu da demeden edemeyeceğim; umarım fransa ukraynaya büyük bir birlik gönderir ve hepsini rus bombaları altında kaybeder.


    Çünkü ben artık bu batı eksenli, batının güçlü olduğu ve sözünün geçtiği dünya düzeninden çok sıkıldım, çok sıkıldımın da ötesinde nefret ediyorum.





  • "Çünkü ben artık bu batı eksenli, batının güçlü olduğu ve sözünün geçtiği dünya düzeninden çok sıkıldım, çok sıkıldımın da ötesinde nefret ediyorum."


    Batı pir ü pak bir oluşum değil ama Doğu'ya bakınca 40 defa zemzem suyu ile yıkanmış gibi duruyor, ülkede sağcısı, solcusu, ateisti, komünisti, hacısı hocası dahi iş başa düşüp de totosu sıkışınca can tatlı deyip Batı'ya kapağı atmaya çalışıyor, o kadar örnek var ki burada anlatmaya değmez... Kısaca Batı bloğunun kaybedeceği bir savaş sonrası Cehennem nasıl bir yermiş, dünyada tecrübe edersiniz söyleyeyim.


    Son olarak gözünüzü seveyim, bi bakın Kore nire Türkiye nire, Kuzey Kore ile ne alıp veremediğimiz varmış da oraya asker göndermişiz, yoksa Rusya ciddi şekilde öpecekti(aman abi gözünüzü seveyim bizi Nato'ya alın yoksa ayranımız dökülecek), bakınız adamlar öyle kibarca lafı dolandırmaz haldur huldur dalarlar. Az biraz tarih okuyun, en azından yakın tarihi...


    İlave olarak şu uçaklarını düşürdüğümüz zaman Batı bloğunun(Nato üyeliği) bir parçası olmasan o zaman görürdün, ülkeler nasıl adam ediliri(ya da hadım mı edilirGün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı ), ki adamlar ona rağmen kinci bir millet olduğu için iletişim/koordinasyon hatası deyip sonrasında bilerek askerlerimizi bombaladılar(daha önce Hatay'da başhekimlik yapan doktor arkadaş epey bir ölünün olduğunu, resmi rakamların yalan olduğunu söylemişti), üstüne toto korkusundan kapılarına biz! özüre gidip kapıda bekletilip ulusal kanallarında sayacı gösterdiler. Neyse daha birşeyler yazmaya hevesim yok...


    "Putin; düşürülen Rus uçağına karşı İstanbul'a atom bombası atılmasını isteyen Jirinovski'nin cenazesine nükleer çantayla katıldı"



    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşıson dakika
    Putin; düşürülen Rus uçağına karşı İstanbul'a atom bombası atılmasını isteyen Jirinovski'nin cenazesine nükleer çantayla katıldı
    https://www.sondakika.com/dunya/haber-putin-dusurulen-rus-ucagina-karsi-istanbul-a-14854576/




  • 
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.