Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.086
Cevap
536
Favori
1.098.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Türkiye’yi kimse kapamaz. Rusya, Abd ve Çin ile yarışıyor savunma sanayi. Ve onlardan daha başarılı gelişiyor. Yani burada kapan taraf biz oluruz. Bize muhtaç oldukları için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abooovv, bordo klavyeli arkadaşlar sahaya inmiş, telsizleri de kapatmışlar, piuvvv; gençler uyanın daha top tüfek savaşındayken dahinin biri(Ülkenin kurucusu Atatürk) tarafından, kaderin de yardımı ile ipten dönmüşüz, ha kurtuluş savaşında dahi dünya kadar savaştan kaçan var, şimdiki teknoloji ve ekonomik güçlerini de düşününce büyük ülkelerin... Size söyleyeyim bu sefer bir Atatürk de gelmez, o Joker hakkımızı vakti zamanında kullandık. Kısaca şöyle asar böyle uçarız diyenler ile 15 Temmuz tantanasında F16 uçağına atlayarak durdurmaya çalışanlar arasında gözümde hiçbir fark yoktur. Bazen sırf şu aşırı özgüvenin biraz törpülenmesi için diyorum ki umarım biz de savaşa dahil oluruz da belki birileri biraz aklımızı başına getirir, sonra çocuk ve kadınlar aklıma gelince vazgeçiyorum... 2. dünya savaşı belgeselini izlemeyen varsa Youtube'da Apocalypse belgeselini izlesin de illa kara billurlu birini arıyorsanız o da dönemin Almanyası, dolayısı ile Hitler'idir. Adam resmen Malkoçoğlu gibi dünyanın alayına dalmış ve herkesi de maymuna çevirmiş, buna Rus'lar dahil(Nazi ordusunun 22 Haziran 1941'de Sovyetler Birliği'ne saldırmasıyla başlayan Büyük Vatan Savaşı, insanlık tarihinin en kanlı sayfalarından biri. 1418 gün süren savaşta 27 milyon Sovyet vatandaşı hayatını kaybetti), ha ki ABD bunların imdadına yetişmesine rağmen, ee bir de sonuçta dönemin Almanya'sı da da olsan bir tökezledin mi... başta berlin'i işgal eden ruslar olmak üzere, amerikalılar ve fransızların faili olduğu tecavüzlerin sayısıyla ilgili yüzbinlerden iki milyona varan tahminler var. tecavüzler 1944'te başlayıp 1948'e kadar devam ediyor(wikipedia).



    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşıen.wikipedia.org
    Rape during the occupation of Germany - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_during_the_occupation_of_Germany





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 24 Ocak 2024; 15:2:49 >




  • serdarcenk kullanıcısına yanıt

    Valla kara unsuru olarak boy ölçüsebilecek ülke ,bi coğrafya da yok.

    Bknz. Hiç bilmediği coğrafya da Türk askeri girdi isid i mağlup etti, perişan etti, hendek savaşlarında abd ab destekli pkk yi perisan etti, keza afrin de de ypg pyd her ne zıkkımın alayına dünyayı dar etti mi ? Etti.

    AB nin abd nin kusura bakmayın ama pembe tontisli oglanlarinin kabusu olacak coğrafya da savaştı bizim ordumuz, şu anda da kara unsurları gayet formda.

    Teknolojik eksikleri olabilir ama sadece Teknoloji ile hiç bir savaş kazanılmıyor.

    Asker botu değmeyen hiç bir toprak kontrol altına alınmaz.

    Afganistan da sicti sıvadı o çok gözünüzde büyüttüğünuz ülkeler.


    Keza bu ülke Kıbrıs'ta bile o zamanki şartlar da gayet başarılı harekat gerçekleştirdi.

    Son 45 senedir ordu sürekli sahada aktif çatışma da.

    Öyle fransa da İngiltere de boş tatbikatlarla boy ölçüsebilecek kapasite de bile olamazlar.

    Dunyqda Savaşmayı en iyi bilen adamlar slavlar ve biz Türkler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 24 Ocak 2024; 11:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir şey soracağım üçüncü dünya savaşı sırasında nükleer silahların kullanılacağını biliyorum malum herkes dile getiriyor acaba diyorum savaş sırasında nükleer silahların kullanımınına ne sebep olabilir veya hangi durumda kullanırlar ve kullanacaklar mı? Biri uzunca cevaplarsa sevirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lethal gun kullanıcısına yanıt

    Bir çok sebep var benim aklıma gelen şu ilk başta köşeye sıkışan devlet, yani başkenti işgal durumuna geldiyse karşısındaki rakipte nükleer yoksa elleri tetiğe daha çabuk gider. Rusya ABD meselesi çok karışık ama şu var ilk kim atarsa atsın karşısındaki de cevap verecektir mutlaka.

  • Mevcut durumda sıcak çatışma olan Ortadoğudaki bölgeler…

    Ukrayna Rusya…

    Kuzey ve Güney Kore-Japonya

    Çin ve Tayvan

    Çatışmalar hızla devam ediyor…


    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aldın mı Makedonya biletini?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar patlayacak anlaşılan. İran'a saldırmak için kendi askerini vurmuşsa hiç şaşırmam.


    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşıbbc news türkçe
    Ürdün'de ABD üssüne saldırı: 3 asker öldü, en az 34 asker yaralandı - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/c29k30xw7r2o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 29 Ocak 2024; 2:22:18 >
  • Bild gazetesine göre Almanya’nın ‘gizli savaş planı’ ortaya çıktı: Zaman kısıtlı ve yeni barınaklar inşa etmek artık mümkün değil. Siviller kendi sığınaklarını kurmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guest-C72FBB06E G kullanıcısına yanıt

    nereye gittin hocam ya paylaşımlarını severek takip ediyorduk

  • Hulusi Akar:

    Üçüncü dünya savaşı başladı mı, ne zaman olacak, ne olacak? Başladı.

    Artık savaş ilanı yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsra Suresi 104. ayet


    Arkasından İsrailoğullarına şöyle dedik: "Firavun"un sizi çıkarmak istediği arazide siz oturun! Sonra ahiret vaadi (kıyamet) geldiği vakit, hepinizi toplayıp bir araya getireceğiz."


    İsrail Gazze olaylarını bir de böyle yorumlayın derim, şu anki olaylar tesadüf değil, haaa zati bana kalsa bu gelecek savaşı bir felaket olarak yorumlamak da doğru olmaz, insanoğlu için bir arınmaya vesile olacak; insanlığın şu anki durumuna bakın, doğu kanadı İslam ile yürüyormuş gibi görünüyor ama dine en fazla zararı veren onlar, Batı kanadına da bakınca aile ve ahlak diye bir kavramın kalmadığını görüyoruz, yok eşçinsel evliliklerin ve uyuşturucunun yavaş yavaş yasallaşması gibi, kısaca gelen şey savaş değil Allah'ın insanlığa göndereceği en son/sağlam azap olacak!

  • serdarcenk kullanıcısına yanıt

    Tanrı önceden herşeyi planladıysa insanlar neden cennet ceheneme gidiyor ? Sen yaşanan olayların doğal ve doğaçlamamı olmasanı isterdin yoksa önceden her olanın belli olduğu sahte bir gerçeklik mi ?

  • Kader olayı oldukça çetrefilli bir konu benim konuya yaklaşımımdaki amaç önümüzde bir silüet gibi duran gerçekliğe sadece bir parça daha(farklı açıdan) ekleyerek onu daha da şeffaflaştırmaya yönelikti; ben de size bir soru ile cevap vereyim, hadislerde kıyamet öncesi oldukça kanlı bir savaş olacağı söyleniyor, şimdi bu takdir edilmiş bir durum mu yoksa biz gerizekalı insan topluluklarının kader/Allah'tan olması yönünde hareket ederek(örnek Rusya'nın Ukrayna'ya girmesi vs.) bu durumun ilahi adaletin tecellisi gereği olmasını sağlamak mı? Kısaca geleceği görmek başka, gelecek ile ilgili tutum ve davranışlarımız başka, Allah planlamaz, bilir aksi halde ismi sınav olmazdı, mesela Kur'an'da önceki kavimlerin helak olduğu belirtilerek yapmayın etmeyin denmesine rağmen topluluklar yine aynı tas aynı hamam, aynı durumu yakın tarihe bakarak da görebiliriz; diyorsun ki 1. dünya savaşı gibi oldukça yıkıcı bir savaş geçirmiş olmasına rağmen bir daha savaş yapmazlar demi, yok abi arası çok geçmeden hooop daha yıkıcı olan bir savaş oluyor, 2. dünya savaşı, diyorsun ki insanlık tarihindeki en yıkıcı savaş WWII, insanlık bir daha böyle bir aptallığa girişmez(savaş sonrası bir ton kurumun oluşması BM vs...), abi nükleer silahlar var, eğer kullanılırsa dünya yaşanılmaz bir hale gelir, bingo, sizce bu gerizekalılar ne yapacak sonraki hamlede! bakalım kader mi yoksa...





  • serdarcenk kullanıcısına yanıt

    Hocam valla gerçekten çok haklısınız ama işte gel de bunu inkar edenlere anlat yani insanlara söylüyorsun geliyor bilginiz olsun diye sonra diyorlar ki insanlık bunu bir daha yapmaz afedersiniz ama ınh yapmaz bal gibi de yapar yani her şey ortada iken kabullenmemek çok garip bir durum üstelik @Heraldofdisaster gitmeden önce buradaki forumdaş arkadaşları sağolsun baya bir bilgilendirmişti ve bu arada savaşın sonunda nükleer silahlar kullanılacaksa ki buna hiç şüphe yok bizi nasıl bir dünya bekliyor ve hatta Yeni bir dünya düzeni gelebilir mi yoksa bu son düzen mı olacak cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz 3.dunya savaşı çıkarsa nükleer bombalar hava da uçarsa yaşanacak bir dünya kalmaz. Herkes bunu bildiği için herkes uslu uslu duruyor durmaya da devam edecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lethal gun kullanıcısına yanıt

    Şahsi öngörüm büyük olasılık dünya düzeni değişecek, dünyayı yöneten babaların zaten böyle bir planı var, üstelik adı da tam da sizin de yazdığınız üzere; New World Order(1), ha bir de kıyamet saati oldukça yaklaşmış vaziyette, dünyanın gidişatı da bunu oldukça doğrular nitelikte; batı dünyasının tamamen madde ağırlıklı bir zombi sürüsüne dönmesi(eşcinsellik, paranın neredeyse herşey olması, zinanın nerdeyse normallik kabul edilip aile kavramının ortadan kalkması, uyuşturucunun yasal hale gelmeleri; kısaca helak olmaları ya da büyük bir azap gönderilmesi için resmen yalvarıyorlar), haaa doğu kesimi desek ismi islam ama islama bunlar kadar zarar veren bir yapı yok dünyada; kısaca başsız tavuk misali resmen, Kur'an okumayan/anlamayan bir topluluk ne kadar müslüman olabilirlerse o kadar müslümanlar daha fazlası kesinlikle değil, dolayısıyla bunlar da madeni paranın diğer yüzü olarak batı dünyasından fazlaları var eksiği yok helak edilmek için, tüm bu bilgiler ışığında dünyada yakın zamanda temiz bir arınma olmasını bekliyorum, al birini vur ötekine... Yeni dünya düzeni ile ilgili internette oldukça fazla bilgi var, dünyayı kontrol eden doların üzerinde(2) bile yazar!


    1) https://tr.wikipedia.org/wiki/Yeni_D%C3%BCnya_D%C3%BCzeni_(komplo_teorisi)


    2) Novus Ordo Seclorum



    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı




  • 10 yıla kalmaz savaş kapıda bu kadar mülteciler niye bekletiliyor yoksa cephede onları mı süreceğiz f16gibi uçağı neden ısrarla istedik cevabı belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa Cumhurbaşkanı Macron:

    Fransa, cephe hattının Odessa veya Kiev yönünde ilerlemesi halinde Ukrayna'ya asker gönderebilir.

    Çin Devlet Başkanı, ülkenin silahlı kuvvetlerine denizdeki askeri çatışmalara hazır olma çağrısında bulundu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.