Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mindcrime Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.063
Cevap
535
Favori
1.095.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gidişata göre büyük dünya savaşı 2030’dan erken başlayacak. Benim tahminim 2027 28 gibi başlar geniş çaplı savaş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rusya ağır zırhlı kayıplarından ötürü üretimi 1973 de sona eren t-62 tanklarını depolardan çıkartıp cepheye göndermeye başlamış. bu tanklar suriyenin t-55 leri ile ukraynanın t-64 leri arasında yer alıyor. ilk nesil m-60 ayarında. depoda 1000 den fazla olduğu tahmin ediliyor. en son 2008'deki gürcistan savaşında kullanılmış..

  • Yunanlılar da parçaçık (atom) düzeyinde akıl varsa,Türkiye ile her konuda işbirliğine giderler.


    Türkiye ve Yunanistan birlikte çalışsa Ege ve Doğu Akdeniz petrol ve gaz yataklarını %50 e %50 pay edip birlikte çıkarsa.Her yıl yüzlerce milyar döviz Türkiye ve Yunanistan akar,Denizlerdeki diğer maden yataklarını birlikte işletseler gelecek para saymakla bitmez.


    Yunanistan 150 yıldır AB-ABD-Rusya güdümüne girmiş,dışarıdan kan verilerek yaşayan kukla bir devlet durumunda

    Türkiye'ye düşmanlıktan vaz geçip işbirliğine gitse,Türkiye ve Yunanistan zenginlikte Avrupa Birliğini bile geride bırakır.Bu zenginlikle teknolojik gelişme kaçınılmaz olur,Bunu göremeyip,Türklere ve Türkiye'ye düşmanlık yapıyorlar,Hiç mi aralarından Uslu (akıllı) birileri çıkmaz.

  • soygar kullanıcısına yanıt

    Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'de herhangi bir işi olamaz ki %50 - %50 paylaşalım. KKTC'yi yok sayıyorlar, GKRY'i AB sınırı kabul ederek hak iddia ediyorlar. Israil ve Mısır ile orta yol bulamazsak Yunanistan ile imkansız. Enosis iddiasını bırakarak Kıbrıs üzerinde hak iddia etmekten vazgeçmez Yunanistan. Bizim Misak-ı Milli 'miz ile hemen hemen aynı şey onlar için Enosis. Bir gün yeniden çatışmamamız imkansız. O güne kadar hazırlanmaktan başka çaremiz yok. Ya bizim neslimiz yaşayacak bunu yada çocuklarımız torunlarımız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 26 Mayıs 2022; 13:13:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • Mevlüt Çavuşoğlu: "Yunanistan'ın gayriaskeri statüdeki adaları 1960'dan beri silahlandırıyor bundan vazgeçilmemesi halinde egemenlik tartışması başlayacak. Son derece ciddiyiz blöf yapmıyoruz. Yunanistan buna uymazsa bu işi daha ileri noktaya götüreceğiz."


    • Yunanistan Başbakanı Miçotakis: "Türkiye ile diyaloğu sürdürmek istiyoruz."
  • Sevgili üçüncü dünya sevicileri şimdi size bir iyilik yapıp umutlarınızı yeşerteceğim.


    İhtimal ONE- Kaliningrad hiç duymadınız değil mi çünkü duymazsınız siz oranın nerede olduğunu nereden bileceksiniz.


    Kaliningrad rusya anakarasına bağlı olmayan avrupa içinde küçük bir toprak parçasıdır içinde öyle çok öyle çok silah vardır ki burası ağzına kadar silahla dolmuş bir vatikan gibi bir yerdir.


    Buranın yakınında uçan herhangi bir rus dışı sineğe rus pilotlar önleme yapmaktadır ama bu önleme öyle normal bir önleme değildir serseri mayın gibi uçarlar adama doğru böyle valla, moskovayı böyle korumuyorlar.


    İşte burası nato'nun bir rus uçağı düşürme ya da rusların bir nato uçağı düşürme ihtimali dünyada en fazla olan yerdir füzeyle değil kazayla.


    Ben demiyorum nato görevlisi subay diyor inanmazsanız bakın.


    İHTİMAL TWO - Rusya ukrayna'da batağa saplandı bizim rusların ordu döküntü çıktı şimdi putin burayı alamadıkça sinirlenecek maalesef tek adam rejimlerinde bütün hedefler adamın hayatına sığdırılmaya çalışılıyor putin'de yaşlanıyor ölmeden sovyet coğrafyasını geri alacağım diye kafaya takmış.


    Bu herif burada böyle devam ederse ve batı bu adama bir çıkış yolu vermezse sıkıntı çıkabilir söyleyeyim.


    İhtimal two bana göre birden büyük ama o adama saygımdan dolayı two dedim buna olası bir nükleer savaşta putin ölmüyor beyler çünkü nato bataryalarını ateşlenince moskova'nın kendi ayrı bir koruma kalkanı var fırlatılan nükleerler moskova üzerinde patlatılıyor ciddiyim şaka yapmıyorum.


    Yani düşünsene seksene gelmişsin her şey senin battıkça batmışsın çamura insanın o bilincinin derinliklerinde ne karanlıkla büyür kim bilir hele putin gibi bir ruh hastasıysan.


    İHTİMAL TİRİ - Çin'in tayvan işgali bakın bunu duyarsanız direkt kaçın çünkü öyle bir ihtimal yok.


    Çin kim lan 300 tane nükleeri var karşıda var 6000 düğmelere basılınca elimizde taş çatlasın 70 milyon ölü amerikalı 1.3 milyar çinli olur.


    İHTİMAL FOUR - Türkiye'de iç savaş çıkar 20 milyon türk akın akın avrupa'ya ilerlemeye başlar avrupa'da aşırı sağ %89 oyla başa gelir türkler avrupalıları adriyatik'e kadar nefessiz kovalar.


    %89 oyla başa gelen sağcılar ayrı telden oynamaya başlar eskiden şöyleydik böyleydik diye konuşurlar üçüncü kez birbirlerine girerler.


    Abd döner bakar allahın hakkı üçtür der bu sefer bu pisliği kökünden temizlemek lazım der ve eski kıtayı mantar bulutlarıyla süsler.


    İHTİMAL FIVE - Üçten sonra farkındaysanız bilimsel yöntemden çıktık biliyorsunuz coronavirüs aşısındaki mrna teknolojisi abd ordusuna ar-ge yapan bir kuruluştan çıktı yani bir o kadar daha yerin altında var.


    Abd nükleere karşı yeni bir teknoloji geliştirmeye tam ramak kalmışken rusya füzeleri ateşler bugün vurduk vurduk diye yarın gg böylece gezegen 12-13 Bin nükleerle şenlenir uzaylılar o zaman çıkan ışıktan gezegenimizi sonunda keşfedebilirler.


    İHTİMAL SIX - Son atışım bu hala ne yazacağımı bilemiyorum.


    Çin halk cumhuriyeti ekonomik yavaşlamayla beraber şu an olduğundan bile daha otoriter hale gelir küresel tedarik zincirleri vs. yollarla dünyadan ayrıştırılan çin içe kapanır sinsi düşmandan rusya gibi bir manyağa evrilir.


    Sonra nükleer bomba üretimine hız verir tayvan'a girer ipler gerilir.


    Tam 1000.bombayı üretip pekin'de geçit töreni yapacakken abd'deki sağcı başkan bende 5-6bin tane var lan sizi mi bekleyeceğiz deyip getirin şu çantayı bakayım der.


    Üçe beşe bakmaz rakamları girer o sırada siz ne oluyor ne bitiyor derken bizde internet kopar zaten üç güne kalmaz bizde payımızı alırız.


    İşte o gün ne yapmamız gerekiyor bunuda türk ordusunun şerefli bir subayının kaleminden aktarıyoruz.


    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşıekşi sözlük
    atom bombası atılınca yapılması gerekenler
    https://eksisozluk.com/entry/58071398




  • Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

    Kıbrısı 1974 yılında %75 elimize geçseydi,bunu konuşmuyor olurduk,Türkiye devamlı barıştan yana olduğundan eşitlik arayışına girmiştir,Annan planın da rumlara kıbrısın yönetimini ve topraklarını verdik,Türkler kıbrısı hemen boşaltsın diye kabul etmediler.

    Neden kabul etmediler aç gözlüler,paylaşmasını bilmiyorlar,Dini ideolojinin etkisindeler de ondan


    Bizim asıl sıkıntımız Antalya'ya 5 km uzakta olan meis adası,Kıç kadar meis adasını başlangıç alıp,Bizi Doğu Akdenizden ve Ege denizden atıyorlar,Yunanistanlı aç gözlüler,Denizleri paylaşmasını bilmez ise çatışma kaçınılmaz görünüyor.

    Bu eksik usluları (akıllı) dolduruşa getiren AB'nin sol ve hirıstiyan dindar partileri,Bu iki salak ideolojik düşünce bütün ideolojilerini Türk ve Türk düşmanlığı üzerine koymuş durum da,Bu hasta beyinlilerin etkilerinden yunanistan kurtulamazsa çatışma çıkabilir.


    Yunanistan'da usu (aklı) çalışan birileri vardır,Bunları bulup tv'lerde konuşdurmak gerekir,Türk - Yunan birlikteliğinin çok büyük zenginlik getireceği Türk ve Yunan milletine anlatılmalı.





  • ABD(PENTAGON) : Rusya şu ana kadar 36 savaş uçağı kaybetti. Ruslar Donbas'ta kazanım elde ediyor.





    Savaşın başından beri sizlere gerçekçi gelişmeleri aktardım. Rusya'nın 200 uçağı düştü diyenler vardı. Yine haklı çıktım.


    Rusya'nın uçak kaybı %2-3 civarında.


    İşgalci Rusya'nın da bazı rakamları çok abartılı. Onları da eleştiriyorum.




    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşıensonhaber
    ABD: Rusya, Donbas'ta kazanımlarını artırıyor
    https://www.ensonhaber.com/dunya/abd-rusya-donbasta-kazanimlarini-artiriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 27 Mayıs 2022; 0:7:4 >
  • Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya SavaşıNatasha Bertrandtwitter
    “News: The Biden admin is preparing to send Ukraine advanced, long-range rocket systems—known as MLRS and HIMARS—that are now the top request from Ukrainian officials, multiple officials say. Approval could be announced as soon as next week. https://t.co/wma6skIx8X”
    https://twitter.com/NatashaBertrand/status/1529939191378984988
  • Bu Çeçen askerleri neyle besleniyorsa hepsi hayvan gibi cüsseleri var yoksa genetikmi😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HakanG15 kullanıcısına yanıt

    ünüforma etkisi savaş alanında her zaman için sırım gibi savaşçı istenir kaslı zayıf rahat hareket eden yere yattığında sinen az tüketen çok taşıyan



    kadirov çeçenlerinin çoğu satılık köpek kadirovda köpekleri çok seviyor iyi besliyor tabi

  • Rusya: Mig 29 uçağı düşürdük.


    Ukrayna: Su 35 savaş uçağı düşürdük.



    Modernize edilmiş bir Mig 29 tehlikeli bir uçaktır. SU 35 düşürebilir.

  • yukarılardaki bir mesajda gördüm. bu nedir yav. içimizdeki irlandalılar kendini göstermekten çekinmiyorlar resmen. mülteciler/kaçaklar/göçmenler vs vs adları her neyse bunların ülkemizden acilen gitmesi gerekiyor bence. biz kendi hakkımızı savunamıyoruz bir de bunların hakkı mı varmış.pehhhhh


    “İstanbul Barosu, Afganistan, Pakistan gibi ülkelerden Türkiye'ye gelen kaçakların hakkını savunmak için komisyon kurdu.”


    bu işi yapanların sağcılığına solculuğuna orta direğine bakmam hacı. bunlar vatanımız ve miiletimiz için bence hayırlı işler değildir.


    ayıptır yav.

  • Rusya: Lyman şehrini tamamen ele geçirdik.



    Burası da Ukrayna'nın güçlü mevzilerindendi.



    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşıwww.cumhuriyet.com.tr
    Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski: 22 milyon ton tahıl depolarda bekletiliyor
    https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/ukrayna-devlet-baskani-volodimir-zelenski-22-milyon-ton-tahil-depolarda-bekletiliyor-1940648



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 28 Mayıs 2022; 13:38:52 >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Atatürk ün politikasını bırakıp arap götü yalayanlara oy verir isek sonumuz bu malesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    • Putin, Rus ordusuna katılımın arttırılması için yaş sınırını uzattı. Daha önce 40 olan yaş sınırı artık 50 oldu.
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    Yahu görün artık filistin olacak memleket yakında

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Savaşın uzaması dünya barışına tehditdir en makbuli dersini almış bir ukrayna ve barış imzalamış bir ukraynadır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kreuger kullanıcısına yanıt

    ABD ve AB buna izin vermez.Bİzler şuan 2.Sovyetler-Afganistan savaşının bir kopyasını izliyoruz.ABD savaşı uzatark hem silah ve sağlık lobisinden ekonomik olarak büyük gelirler elde ediyor hemde Rusya'nın askeri gücünü zayıflatıyor.Sovyetler-Afganistan savaşı 10 yıl sürdü ve bu 10 yılın sonunda koca sovyetler birliği parçalandı.ABD bu anlamda kendi askerini sahaya sürmeden gayrinizami harp şekliyle Ukrayna'ya hem büyük silah yardımları yapıyor hemde Acemedia gibi paralı asker güçlerini oraya yönlendirip o lobilerede can suyu oluyor.Sağlık sektöründe ise ilaç ve askeri yardım kitleride savaş bölgesinde ihtiyaç olduğundan otomatik olarak bu sektördeki lobilerde savaşın bitmesini istemiyor.


    Rusların ise geri adım atmayacağı artık netleştiği için Ukrayna'nın pes etmesi istenilmiyor.Böyle bir şey olursa Rusya tüm karadenizi kontrol altına alacak güce kavuşur ve Türkiye'yi tehtid etmeye başlar.Rusların savaşı kazanması demek zaten ABD ve AB için daha büyük savaş tehtidinide oluşturacak zira Ruslar durmaz,Avrupa'ya doğru hareket etmek için dahada cesaretlenirler.ABD'nin n büyük korkusu Rusya ile Çin'in yeni bir güç oluşumuna girmesi ve pasifikte kendisine karşı olunması çekinceleri var dolayısıyla Rusların kazanması demek başta Türkiye içinde geçerli olmak kaydıyla Avrupa ülkeleri ve ABD için büyük riskleri ve tehtidleri beraberinde getirir.Geçmişte Sovyetler birliği Afganistanı tamamen işgal edip savaşı kazansaydı parçalanma olmayacak,hatta birkaç yıla eski gücünden daha fazla bir güce kavuşarak Avrupa'ya gözünü dikecekti.Onlar savaşı kaybederek kendi sonlarını getirdiler,şimdi ise tarih tekerrür edilmek isteniliyor ve ABD planları zorda olsa işliyor Ukrayna'da.





  • 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.