Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.073
Cevap
536
Favori
1.096.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

    hayır abd kimseye güvenmez zaten adamın sana güvenmeye ihtiyacı yok senin topraklarını parçalamak istiyor bu kesindir


    evangelist tayfa bu topraklar bizim sizin camilerinizden önce bizim kliselerimiz vardı burda diyor


    kısacası


    Türkiye adapte olamıyor değil karşısındakinin önüne gelene tekme attığını dost gibi sarılıp yılan gibi ısıracağını biliyor


    dolayısıyla s400 almakta haklı ne satıyorlar ne teknoloji transfer ediyorlar ne de başkasından alınmasına izin veriyorlar




    kürtlere silah yağdırıyorlar çünkü onları mayın eşeği olarak kullanıyorlar ötesi değil kendi askerini harcamak yerine onları harcıyor


    işleri bitince başka bir örgüt kurarlar onlarıda tasfiye ederler suudu boşuna mı koruyor abd


    abd yi ayakta tutan ekonomik en büyük destekçi suud petrolü dolara bağlamışlar kazandıkları petrol parasınıda abd tahvillerinde tutuyorlar islam toplumuna ait parayı kafire peşkeş çekiyorlar


    kısacası ABD ye yaklaşılmaz güvenilmemekde de haklıyız ayrıca o uçaklar gerçekte hakkımızdı ama vardır her şeyde hayır





    Mülk Allah c.c. ündür Melhame-i Kübra ile ne ABD, ne Avrupa, ne Çin, ne de Türkiye kalacaktır ha o savaş bizim 3. Dünya savaşı olarak bahsettiğimiz savaşmıdır Allah c.c. bilir







    Bu savaş artık Allah c.c. ün izni ile çok yakındır benim tahminim dilerim alayı birbirinin belası olur




    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya SavaşıBanu AVARtwitter
    “Asya-Pasifik turuna çıkan Biden Çinin saldırması halinde Tayvanı savunmaya hazır olduklarını söyledi. 'mini Hint-Pasifik NATO'su olarak değerlendirilen Quad toplantısı sırasında Rus ve Çin bombardıman uçakları tatbikat yaptı.. .”
    https://twitter.com/AvarBanu/status/1529066808409567232



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Mayıs 2022; 14:55:3 >




  • Gün geçmiyorki başka bir ahaber algı operasyonu daha dile getirilmesin.


    Abd avrupa bize hava savunma sistemi vermemiş bizde s400 almak zorunda kalmışız. Bak sen şu işe, şaştım bu işe. Vay anasını arkadaşlar.


    Teknoloji sana neden transfer etsinki, mal mı aptal mı. Okadar uğraşmış geliştirmiş. İhale içine teknoloji transferi koymak zaten baştan saçmalık, hangi aptal geliştirdiği teknolojiyi sana transfer eder.


    Ruslarda teknoloji transfer etmeyecekki, sattı bitti gitti. çin bile önce kabul eder gibi oldu büyük ihtimal takiye yaptı en sonunda oda yan çizdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 24 Mayıs 2022; 16:15:50 >
  • Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
    • Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev,Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile yaptığı yüzyüze görüşme sonrası hem demir yolları hem de kara yollarının inşası da dahil olmak üzere Zengezur Koridoru’nun açılması konusunda anlaştıklarını bildirdi.İran ise bu kooridorun açılmasına şiddetle karşı duruyor.
  • çok güzel bir yazı herkes okusun. Bu zihniyetin yönettiği dışpolitika ortada, geldiğimiz nokta ortadayken ondan sonra en azından neden abd bizim kuyumuzu kazıyor demeyin.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 24 Mayıs 2022; 15:50:18 >
  • Ukrayna'da TB2 SİHA ile ilgili uzun zamandır video gelmiyor. Bu durum ile ilgili bilgisi olan var mı?



    TB2 SİHA hava savunma sistemlerinin en yoğun olduğu Donbass civarında 5-10 operasyon yapabilirse ününe ün katar.



    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Ezeli düşmanımız ne zaman Amerika oldu ? Çok ilginç bakış açılarınız var. Yunanistan'a karşı Türkiye'yi niye silahlandırsın Yunanistan Türkiye'ye askeri anlamda bir tehdit oluşturmuyordu, kaldı ki kimse Türkiye'ye karşı Yunanistan'ı da silahlandırmıyor bu benmerkezci bakış açısından kurtulamıyor nedense ülkemiz.


    Kaldı ki bir soru soracağım sana göre ''aşağılık ve düşman'' olan ülke ile neden dostuz her gelen hükümet kadim dostumuz diye bahsediyor ? Neden onların ittifakındayız ? Neden onların silahlarını kullanıyoruz ? Neden hala onlardan silah almaya çalışıyoruz ? Demek ki o kadar aşağılık ve düşman değiller veya bizim ülkemiz senin anlayışına göre yüzsüz.


    Patriot konusuna gelirsek Uzun menzilli hava savunma sistemi için ihale açıldı ancak teknoloji transferi istenildiği için patriot veya başka hava savunma sistemi alamadılar çünkü kimse sana durup dururken teknolojisini vermez. Sonra bu argümanı öne sürerek bize hava savunma sistemi satmıyorlar denildi ve yeniden ihale açıldı bu ihaleyi teknoloji transferi dahil olmak üzere Çin kazandı 2015 de ancak bu da bizim tarafımızdan iptal edildi yerli hava savunma sistemimizi geliştireceğiz adı altında bir sebeple sonra tutup tak diye S400 alındı ama teknoloji transfersiz. Tam bir akıl tutulması ve basiretsizlik örneği, bunu da bize satmadılar o yüzden aldık diye millete yedirmeye çalışıyorlar yemek isteyen yesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 24 Mayıs 2022; 17:7:10 >




    • Japonya Savunma Bakanı Rusya ile Çin'in yakınlaşmasını eleştirmiş. Halbuki kendilerine 2 atom bombası atan ABD ile dost olmalarına da çok kişi şaşırıyor. Japonya hükümeti yedikleri atom bombalarını unutmuş olabilirler ama biz unutmadık.


    • Rusya ve Çin ortak Askeri tatbikat yapmış.
    • Rusya'nın dolar rezervinde düşüş olmuş.
    • Kalibr füzeleri ile Batı'dan gelen silahlar vurulmaya devam ediyor. İnternette videolar dolaşıyor. Ben bunları paylaşmaktan sıkıldım.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

    NATO ABD'nin işine yaradığı sürece var. Rusya ile savaş çıksa Türkiye ne kadar asker gönderir ?


    BOP projesini unutuyorsunuz Irak Kürt bölgesi tamam Suriye bölgesi YPG ile tamamlanıyor sırada İran ve Türkiye var. İran ekonomisini bitirmeye çalışıyorlar Rusya ve Çin engel oldu.


    Başka bi yol bulucaklardir en büyük umutları Suriye üzerinden İran ile Türkiye'yi birbirine düşürüp zayıflatmak.


    Yeterince zayiflarsa iki ülke İsrail İran'a. Yunan Türkiye'ye saldıracaktir. Şuan zayıf görüyoruz Yunani ama bütün halkı Amerikan silahları ile Ukrayna'da ki gibi örgütleyecekler. O üsler boşuna kurulmadı bizim sınırımızda.


    Yunaninstanin en büyük hayali Türkiye'yi yıkmak zaten. PKK doğuyu ne kadar istiyorsa Yunanistan batıyı o kadar hatta daha çok istiyor.


    Kara ordusu eskidendi devir teknoloji devri. Rus tankları varda ne oldu hepsi bum bum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Draqonn kullanıcısına yanıt

    Doğru. Millet satmıyorlar diye çamur atıyor. Ancak türkiye teknoloji transferi istedi bunu konuşan yok. Resmen bana teknolojiyi sat demişler onlarda vermedi. Ecevitte abrahams tankları için abdden teknoloji istemişti ona da aynısını dediler.

  • Dünyada huzur bulacağın ülkede kalmadı asyası ayrı karışık Afrika’sı ayrı karışık ortadoğu zaten b.. çukuru Avrupa’da İsveç Finlandiya derdik onlarda kendimi kaos ortamına attı ciddi ciddi dünyada huzur bulacağın ülke kalmadı 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

    Yunanistana gidip ben Türküm dersen cevabını alırsın. Fotoğraf bile çekilmiyor Türklerle, adamların düşmanligi gözlerinde çıkıyor hemen. Bu sihalar başarılı olunca hepsi haber kanallarında nasıl tutuştu.


    Ordumuza çok güveniyorsunuz ama Yunan gemisi bizim gemiyi vuruyor hasar büyük batma tehlikesi var. Ankara'dan cesaret edip bı karşı saldırı emri bile gelmiyor. Kimsenin haberi yok bunun gibi ne olaylar oluyordur. Havuz medyasına güvenip çok gaza geliyorsunuz.


    En gurur duyduğumuz sihalara basit drone diyorlar, çok ucuz olduğu için alıyor millet. Düştüğü zaman üzülmüyorlar çünkü.


    Ve evet yüzsüzüz. Soylu YPG terörist diyor, ABD silah veriyor düşman, diyor sonra gidip silah isteniyor. İçerideki f35 parasına sayıp F16 istiyoruz silahları alınca da Çin ve Rusya'ya yaranmaya çalışırız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

    Hem aşağılık, hem de düşman orası kesin.


    Neden diye sorduklarının cevabı ise, şu an süper güç olmaları. :) Irak mesela, hayatları kaydı ABD yüzünden, sonra döndüler abd'den silah aldılar mesela. Kopamıyorsun çünkü gücün yok yeterince, ülkenin bir şeylere ihtiyacı var almak zorunda kalıyorsun. Bu güne kadar bizim de başımıza gelen buydu. Hatta hala bunu yaşıyoruz, hala yunanistanı bize karşı kışkırtıp en iyi silahları onlara veren ABD'den F16 dileniyoruz. Niye? Çünkü karşı koyacak güçte hava kuvvetlerimiz yok, acil bir şeyler lazım. Mecburen gidip müttefik rolü yapıyorsun, halbuki ne büyük düşman oldukları açık değil mi? İspat etmeme gerek yok ki bilmeyen yok yaptıkları pislikleri. Ama hiç değilse bazı noktalarda da tavır koyalım, o kadarcıkta olsun. Bu da en azından bana yaptığın pisliklerin farkındayım demenin bir yolu.


    Onlar ayrıca bir şekilde herkesi kendilerine bağlamanın yolunu buluyor, ekonomini bozarak, her şeyin müdahale ederek, hatta kendi kuklaları haline getirmek için fetö gibileri devletinin içine sokarak her kötülüğü yapıyorlar.


    Saymaya gerek var mı her yapılanı. :) Güçlü olduğu için herkes müttefikimiz amerika demek zorunda kalıyor zaten. Savaşan da aynı lafı söylüyor savaşmayan da. Bazı mecburiyetler gerçekleri değiştirmiyor. Günümüz dünyasının berbatlığının sebebi zaten amerika değil mi.


    Sen de söylüyorsun zaten, amerika bize güvenemiyor o yüzden böyle yapıyor diye. Biz niye amerikaya karşı güven sağlamak zorundayız? Sırf bu bile açıklıyor zaten her şeyi, her yerde güçlü oldukları için. Yani güven sağlamak demek onların tasmalı it'i olmak demek, güven'in anlamı bu. Başka türlü hangi çıkar uğruna bize güvenecekler?


    Yunanistan şu an onların tam tasmalı it oğlu it'i mesela. Gidiyor amerikan meclisinde siz bizim tanrımızsınız amerikan tanrıları bizi korudu diyor miçotakis salağı. :D :D :D Ülkesinin her tarafını amerikan jandarma karakolluğu haline getirdi, kendi geleceğini silah alacam diye borçlanarak batıya sattı. Biz de böyle şeyler yaparsak evet bize de güvenirler. Güvenmek değil bu, tasma takmak. Benim için havladığın müddetçe sana müttefik muamelesi yaparım diyor yani.


    Senin söylediğin şeylerin tamamı doğru olsun diyelim, buna rağmen Türkiye'nin onlara karşı aldığı tavır, batının bize yaptığı haksızlıklar, terör örgütlerini beslemeler, her fırsatta önümüze her taşı koymalarının yanında 1000/1 bile değil. Ezeli düşman değil de ney, dost mu.





  • Sizce Türkiye’nin bi taraf seçmesi lazım değil mi ABD AB ile Rusya Çin arasında çünkü bildiğin ortada kalmakta kötü biraz ondan yararlanım biraz ondan yararlanım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

    Isin tuhafi ABDyi seytanlastiran sag kesimin sectigi hukumetler genelde ABDnin kopegi olmak icin elinden geleni yapiyor.

    Bence bizim ABD ile dost olmamiza gerek yok fakat muttefik olmamiz lazim, bolgede beraber is yapabilecegimiz ABD ve Israil var, cunku Iran ve Rusya ortak tehdit. ABD, Yunani her zaman daha cok sevecek cunku adamlarda buyuk bi Yunan nufusu var ve dogal olarak daha yakinlar fakat stratejik olarak Turkiye Yunanistandan cok cok daha onde gelir.


    Bizim hatamiz RTEnin Irak tezkere konusunda ABDye soz vermesiydi, ABD o kadar hazirligi yaptiktan sonra meclisten gecmeyince sozune guvenilmeyen partner olduk, siyasi hava ne olursa olsun Pentagon bize guvenmiyor ve onu unutmuyor.


    Patriot konusuna kesinlikle katiliyorum, bizim millet olarak en buyuk sikintimiz herseyi dogru yaptigimizi dusunup hatamizi kabul etmememiz, Patriot konusunda S400 alarak F35 programindan kovularak sivadik resmen.



    O degilde kendi kendini konudan kovup, sonra tekrar davet eden arkadas gelmis yine, 20 sene sonra ABDye teknoloji transferi yapacakmis simdi de Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı 





  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt

    Nerde gemi vurulmuş ?

    Edit: o değil şimdi mesajı tekrar okudum, kardeş sen bunları arkadaşlarınal parkta kola çekirdek yaparken mi konuşuyorsun ? Yok basit drone diyorlarmış, yok ucuzmuş düşünce üzülmüyorlarmış. Global Hawk'ın yerine mi alıyorsun bunları. Laflara bak adamdaki oturmuş kendi küçük dünyasına milleti de inandırmaya çalışıyor. Arabayı da öyle alıyoruz haklsıın, Volkwagen yerine renault alıyoruz, kaza yapınca üzülmeyelim diye. :))


    Gemi vuruluyor batacak dediği de , yunan gemisinin bizim gemiye çarpması. Yunan troll hesapları gibi burada yok vuruldu yok batıyor diyeceğine , o bahsettiğin Tcg KemalReis 1 gün sonra sondaj gemisi koruyurdu görüntülerini de koydular. Peki çarpan yunan gemisi Limnos neredeydi ? Limana gitmek zorunda kaldı. Boş boş konuşmayın artık bi halttan anlıyormuş gibi.


    Ayrıca bu arkadaşın vurdular dediği gemi için yunanlar bile vurduk falan demedi. Siz düşünün nasıl bir bilinçaltı ile burada yazıyor.


    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı





    Bu da Limnos

    Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 24 Mayıs 2022; 17:51:48 >




  • Yunan ın abd tarafından desteklenmesi tamamen bizim dış politikamızın yerlerde olmasından kaynaklanıyor. Daha bugün mevlüd çavuşoğlu filistindeydi, filistin dışişleri bakanına ki onun demesiyle öylemi acaba, kardeşim diye hitap ediyor. Bahçeli nato dan çıkalım islam paktı kuralım diyor.

    Türkiye eksen kayması yaşıyor. Bu eksen kayması bizi bu dünya ortamında yalnız bırakıyor. İslam dünyasında bizi ordusuyla savunacak bir tane bile ülke yok. Bu dış politika, başarısız dış politika abd nin yunana önem vermesiyle sonuçlanıyor.

    Yani abd yunanı destekliyor bizim kuyumuzu kazıyor savının sebebi biziz. Bizim dış politikamızdan kaynaklanıyor. Açık konuşucam din eksenli bu dış politika sonumuzu hazırlıyor. Rusyada savunmaz çin de bizi, hatırlatıyım.

    Bugünkü duruma bir anda gelinmedi, senelerdir senelerdir dış politikadaki tutarsızlıklar bu sona getirdi. Bir an önce ülke kuruluş kodlarına geri dönmeli, bu hükümetten kurtulmak şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 25 Mayıs 2022; 14:27:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • mdiler27 kullanıcısına yanıt

    Güçlü isen tek takılmak en iyi şeydir.Ama ülkelerin muhtaç olduğu bir üreten güç olman lazım.Ne halk bazında ne ise yönetim ilişki bazında böyle birşeyin yok.Savaşçı toplum vs diye atarlanan dangalaklar var.Yahu günümüzde durum bambaşka boyutta bir savaşı kaldırabilecek ve bunu uzun bir müddet kaldırabilecek ekonomin var mı.Dış ilişkilerin nasıl düzgün borçlanabileceğin yani savaşın tazminatını kaldırabilecek bir gidişatın var mı.


    Buradan bakarsak tek takılman heleki ateş hattında çok zor.Ya doğu ya batı bloğu şart ama iki tarafında beklentileri ve hükmü altına girmeni talep edecek bir uydu olacaksın.Doğu bloğu senin alt emir koluna girmeni.Batı ise halkının sömürülmesini ve tüketim toplumu olmasını ister.İki tarafta bir nebze kötü.


    Ha bundan akıcı anlayışla kurtulursun ama ne bilinçli bir halk çoğunluğun var nede bunu kullanabilecek bir net potansiyelin.Kahveağzı ilede bir b*k yapamazsın.



    Şuda var Nato'dan çıkarsan Nato'nun büyük bir düşmanı olursun parçalanman gerekir.Tehdit yaratırsın doğuya yanlarsan doğuda seni parçalamak ister iki ucu b*klu değnek.Bir tarnsit noktasında olduğun içinde seni tüm dünya en az 2 veya 3 parçaya böler.Senin açıkçası Batının veya Doğu'nun gözünde Irak veya Suriye'den bir farkın yok.





  • Birşey daha ilave ediyim. Ben yunan olsam Türkiye nin natodan çıkmasını isterdim. Gerçektende twitter gibi ortamlarda yunan hesaplar Türkiye yi nato dan atalım diye görüş bildiriyor. Nato üyeliğimiz düşmanlarımızın emellerini gerçekleştirmede bir engel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 24 Mayıs 2022; 18:8:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Irak ve suriyeden farkı yok demenizdeki etken aslında mevcut yönetimin ne yaptığı belirsiz olmayan anlayışından kaynaklanıyor bi ona birşey söylüyor sonra başka yerde onun tersini söylüyor


    Batı bloğu bence bizi askeri anlamda kullanmak isteyecek öne sürecek bi piyon gibi zaten 3.dünya savaşı çıktığında ne nato kalır ne başka birşey herkes menfati neyse onu yapar

    Doğu bloğu bana batıdan daha mantıklı geliyor onlarda kullanırda batı gibi olacağını sanmıyorum batı kullanır kullanır sonra seni meze eder. doğu azıcıkda olsa yardım eder burda işte arkanda olan devletlerde önemli mesela kazakistan azerbeycan gibi türki ülkeleri yanına alsan rusya çin burda türki devletleri karşısına almayı çok kestiremez sende söz hakkı olursun


    Bilmiyorum yanlış düşüncelerim olabilir. Düşüncelerim bu yönde katılır mısınız bilmem tabiki

  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt

    tayfun iyi sallıyorsun ama durumu bilen kişiler tarafından komik duruma düsüyorsun. gemi olayında gemimiz yunan savaş gemisini bloke etmek icin önüne kırdı. yunanistan gemisi cok daha ağır hasar aldı. bizim gemi tamir edildi. bizim savaş gemimiz önleme yapmasaydı yunan savaş gemisi sondaj gemimizin önünü kesicekdi ve hasar vericekti. ayrıca 4 savaş gemimizin arasında 1 yunan savaş gemisi vardı. batırılması dakikalar icinde gerçektirilirdi 4 gemi arasında. ne vurmasından bahsediyorsun.

  • 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.