Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
35
Favori
106.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Necro oynayasım geldi de yanına ne açılır? Tek necro fullesem bir süre götürür herhalde. Hardcore'da 60 level olmuştum necroyla.

    ikinci mastery nightblade tavsiye ederim. Cold odaklı 2-handed reaper çok iyi. End game hedef soulrend olmalı bu durumda. O aşamaya gelinceye kadar da güzel 2 handed yeşiller bulursun.

  • kortor K kullanıcısına yanıt

    Sağ ol. Purifier varmış 55 level ona baktım biraz da hiç efektif değil ya. Boss falan kesemiyor. Sinirimi bozdu bayağı. Bu gece bir iki bölüm dizi bakıp Necro başlayacağım. Cabalist düşünmüştüm ama o da efektif değildi hatırlıyorum. Main damage veren skill lazım yaratıklar epicten sonra kesemiyor. Nightblade deneyeyim.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Buildler kimi zaman kilit itemler olmadan efektif olmuyor. Bu nedenle kırılım noktalarına gelene kadar modifiye buildler kullanmak gerekiyor. Bir de ikinci masteryde puan harcamak için acele etmemek gerek. Skill puanları çok dağılınca oyunun erken safhalarında etkisiz kalıyorsun. Ben level 50 lere kadar tek mastery ile gidiyorum çoğu zaman( istisnaları var tabi). Monster Infrequent itemler levelling için çok faydalı. Grim Dawn databaseini aç, level kasma esnasında nasıl bir geçiş buildi düşünüyorsan ( damage tipi vs) ona göre MI itemleri arat. İşine yarayan bir şeyler çıkacaktır, onları topladığında hızlıca level 50 olursun zaten. Örneğin arcanistin flash freeze ve trozans sky shard skillerini destekleyen ve erken levellarda çok işe yarayan sevdiğim 3 item var. Spined covedaki hayaletlerden silah ve shield ( isimlerini unuttum) flooded passage içerisindeki gizli yerde bulunan bosstan off hand tome. Bunları alınca level 50lere kadar başka bir şeye ihtiyacın kalmıyor. Ve bu itemlerin drop rate yüksek ( rare affixle düşme ihtimali çok az ama düşerlerse tadından yenmez, legendaryler kadar güçlü olabiliyorlar) bunun gibi diğer masteryler için de MI itemler çok iş görüyor.





  • kortor K kullanıcısına yanıt

    Evet elli levela kadar ben de tek mastery gidiyorum. Zaten elli level olmakta bir şey yok asıl ondan sonra başlıyor. Buildi epey bir bozdum tekrar kurdum bir iki saattir. En son Oathkeeper denedim biraz iş görür gibi oldu. Şu Shaman'ın can ve can yenileme veren skilli de iyiymiş. 450 life regen oldu ama pek bir anlam ifade etmiyor yaratıkların dibine girince. Yarın sakin kafayla tekrar bakacağım.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Vakti zamanında bir build yapmıştım, tamamen retaliation (Hasar yansıtma) üzerineydi. Esas o işe yarıyordu regen falan hikaye kalıyordu.

  • Occultist de Necromancer da pet build için elite zorluğa geçince patates kalıyor. Petler hemencecik ölüyor sinir oldum. Pet buildi için önerisi olan var mı?

  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

    Ya ne biliyorsun da konuşuyorsun. Petler için Devotion ağacının oturması elite zorlukta act 3'ü buluyor ki o da 60 level demek. O seviyeye kadar petler çöp. O levelden sonra da çöp aslında. Tree of Life ağacı falan silme gereksiz. Petin 30 bin canı var saniyede 200 can yeniliyor aman ne kadar etkili.

  • İndirimden az önce aldım dlcleri de almalı mıyım bir de yaş ortalaması yüksek seviyeli bir grup varsa discord linki atabilir mi?
  • Alma hocam otuz lirayla iflas edersin falan neme lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Alma hocam otuz lirayla iflas edersin falan neme lazım.

    İyi ki zamanında 1080 ti almışım.

  • 6 tane level 100 softcore, 2 tane de hardcore 100 level karakter yapmıştım zamanında. Sonra saveleri kaybettim, bir süre oynamadım.


    Beraber oynamak isteyen varsa oynayabiliriz. Yeniden başlayacağım ben de. ORtalığın altını üstüne getirmek isterseniz, ben varım  


    @21_aRaLIK Hocam isterseniz beraber yardırabiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 27 Haziran 2022; 2:11:18 >
  • https://discord.com/invite/GwH5ch5F hocam bu dcde 2 arkadaş beraber muhabbet ede ede oynuyoruz bazen poe de oynuyoruz. Bugün grim dawn dlclerini de aldım. Buyur gel istersen. Şu an oyunda değiliz ama. Yarın akşam girerim.
  • Discord linki expire oldu herhalde siz bana özelden direkt discord adresini atın, ben geleyim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

    Discord linki expire oldu herhalde siz bana özelden direkt discord adresini atın, ben geleyim.

    PM attım hocam
  • diablo 4 beklemekten helak olduğumdan mütevellit bu nadide eseri daha fazla ertelemeyeyim dedim. birkaç sorum olacak, yardım edeceklere şimdiden teşekkürler:


    1-oyunu 32" bir monitör ile oynayacağım. video ayarlarından ui sclae'i sonuna kadar çekmeme rağmen baya küçük görünüyor. ne yazdığını okuyacağım diye kör olmadan oynamanın bir yolu var mı?


    2-oyuna başlarken dikkat etmem gereken bir şeyler var mı? hc oynamayacağım fakat veteran seçeneği yeni başlayan birini zorlar mı? bir de biraz göreceli ama oyun sonunda en keyifli build hangi class ileyse ona göre başlayayım diyorum.


    3-dili çok ağır mı? özellikle ui scale işini çözemezsem, türkçe yaması kullanılacak kadar iyi mi?

  • oyunu bitirmiş, endgame'e ulaşmış arkadaşlardan en keyifli build için fikir ve tavsiye rica ediyorum. melee karakter sevmiyorum, summoner da hakeza. tabanca, tüfekle yardırarak yahut yıldırımlar atarak, ateşler yağdırarak vs bir build varsa söyleyin lütfen. 6 lvl oldum hala seçmedim geri alması mümkün değilmiş diye.

  • mesaj bayağı eski ama;




    grim dawn tools
    Purifier, Level 100 (GD 1.1.9.1) - Grim Dawn Build Calculator
    https://www.grimtools.com/calc/M2gzxXON


    grim dawn tools
    Sorcerer, Level 100 (GD 1.1.9.4) - Grim Dawn Build Calculator
    https://www.grimtools.com/calc/bVAABnoV

    bunlar ile oynaması zevkli. zaten demo karakter kolay gelişiyor. fire damage veren skillere bakmak gerekiyor.

  • dawn of masteries modu ile oynayan var mı?


    sanki bana çok zorlama olmuş gibi geliyor videolardan.

  • Şu oyuna bir dlc daha yapıp end game'i sonsuzlaştırmaları lazımdı bence Diablo 3 gibi. Ya da direkt 2. oyun. Gittiler kasaba kurma oyunu yaptılar şaka gibi.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Aynen, rift ya da gr gibi bir şey gelmeli. ya da en azından şöyle baba bir hikaye dlcsi ile devotion puanları arttırılmalı. bir sürü shrine açıyoruz hepsi boşuna 55 ten sonra.


    ama yine de ben bu oyunun yanına koyamıyorum hiç bir oyunu. şu an sorcerer kasıyorum ama youtube da karşıma çıkan her farklı ve güzel buildi de yapasım geliyor.

  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.