Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
34
Favori
106.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grim Dawn (2016) [ANA KONU]



    Yapımcı:Crate Entertainment (Sitede yazana göre TQ yapımcıları var işin içinde.)
    Çıkış Tarihi: 2016
    Tür: Action RPG - Hack'n Slash
    Steam Linki:https://store.steampowered.com/app/219990
    Web Sitesi:http://www.grimdawn.com
    _____________________________________________________________


    Oyunumuz zaten çoğunuzun bildiği üzere Titan Quest'in hikaye bazında değil ama tür ve gameplay olarak devamı niteliğinde.Titan Quest'i bilmeyenler için de oyun Diablo tarzında Hack & Slash bir oyun.Yani sabahtan akşama kadar yaratık öldürerek ilerlediğimiz sürekli aksiyonun içinde olduğumuz bir Action RPG.Oyunda şu an için 6 adet sınıf bulunuyor:

    Soldier
    Demolitionist
    Nightblade
    Occulist
    Arcanist
    Shaman

    2 levelda bunlardan bir tanesini ve 10 levelda ikincisini seçerek Titan Quest'in sistemiyle aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz fakat oyuna sonradan eklenen bir Devotion sistemi mevcut.Devotion sistemi standart skillerin dışında bütün sınıflar için ortak olan ve puanları ise haritanın çeşitli noktalarındaki Devotion Shrinler üzerinden elde ettiğimiz bir sistem.Oyundaki skillere ve Devotion ağacına aşağıdaki siteden ulaşıp skilleri inceleyip build oluşturabilirsiniz.


    http://www.grimcalc.com

    Ayrıca oyunda dost ve düşman Factionlar olmak üzere bir Faction sistemi mevcut.Dost Factionlarla iyi anlaştıkca bize yeni görevlere,zindanlara ve eşyalara erişim imkanı tanıyorlar.Düşman Factionlar ise onlarla kötü anlaştıkça bize karşı duydukları nefret artıyor ve daha kuvvetli bosslar çıkmaya başlıyor.

    Oyunu Steam üzerinden Co-Op olarak oynayabilirsiniz ki eğer arkadaşlarınızla oynarsanız oyunun zevkinin katlandığı görüşündeyim.




    Oyuna yapılan bağışlara göre yeni eklenen özellikler:

    quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    [UNLOCKED] $350k - Dual wielding pistols (feature tech and new animation set)
    Çift pistol kullanma

    [UNLOCKED] $360k - 25 extra pieces of unique item art
    25 tane ekstradan "unique" eşya tasarımı

    [UNLOCKED] $375k - Additional end-game boss monster (total of 2) lurking somewhere out there in the darkness for you to find...
    Karanlıklarda bekleyen yeni bir oyun sonu bossu

    [UNLOCKED] $385k - 25 more pieces of unique item art
    25 tane ekstradan "unique" eşya tasarımı daha

    [UNLOCKED] $400k - A new environment set that you'll get to decide on. We'll create a thread on the Grim Dawn forums to discuss ideas with fans, then select the best ideas and create a poll for you to vote the one you want most.
    Destekçilerin karar vereceği yeni bir mekan, forumlarında konusunu açmışlar.

    [UNLOCKED] $412k - 2 additional monster types (models and animations)
    2 yeni yaratık çeşidi

    [UNLOCKED] $425k - Three large, high-level dungeons, each with its own theme and named hero monster. The dungeon entrances will randomly appear in the world.
    3 tane gocaman,yeni, yüksek seviye zindan. Her birini içeriği farklı olacakmış.

    [UNLOCKED] $450k - Savage two-handed melee weapons (includes animations and all the art required to create an entirely new item type)
    Vahşi 2 ellik yakın dövüş silahları.

    [UNLOCKED] $465k - Additional end-game boss (total of 3) to encounter in some dark and dangerous corner of the world.
    Karanlıklarda bekleyen yeni bir oyun sonu bossu daha.

    [UNLOCKED] $480k - New survivor town hidden in the remote wilderness for you to discover. Will include a new faction group and new quest-lines to unlock once you've gained their trust.
    Yeni bir NPC kampı. İçinde yeni görevler veren yeni bir grup var.

    [UNLOCKED] $480.5k - New and higher-quality developer beer, as requested by many after the sad beer in Update #10. Surely this will help enhance the quality of all our work!
    Yeni ve yüksek kalite yapımcı birası

    [UNLOCKED] $490k - 2 additional monster types (models and animations) and another 25 extra pieces of unique item art
    2 yeni yaratık çeşidi daha.

    [UNLOCKED] $500k - A new dungeon art-set with a choice of catacom... scratch that! Not exciting enough? Fans have suggesting visiting the Aetherial or Chthonic home-worlds and we're down for that! We'll post a thread on the forum to gather other ideas and then put it up to vote in a poll. ; )
    Yeni zindan çeşidi, havadar bir yer veya yer altı dünyası arasında gidip geliyorlarmış. Tekrar fanlara soruyorlar.

    [UNLOCKED] $520k - SURVIVAL MODE! We'll create a new gameplay mode that will be free for all backers (KS or Website Pre-order). In survival mode players will fight to stay alive against increasingly difficult waves of monsters. It will release sometime after the game so as not to delay development.
    Hayatta kalma modu: Dalga dalga gelen ve herseferinde güçlenen yaratıklara karşı defans yaptığımız bir mod. Oyunun çıkış tarihini geciktirmesin diye oyuna sonradan eklencek. Destekçilere beleş :)

    [UNLOCKED] $535k - A new faction and story-line! This stretch goal was determined by a fan poll thanks to William Potash for having the idea to run that!
    Yeni bir grup ve yeni bir hikaye/görev zinciri daha.


    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]



    Oyunun ilk videosu hava değişimi ile ilgili;



    Ve ilk gameplay videomuz;



    Bu konu XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • @alpertr35 Hocam aynen, bu oyunda skill isminin pek önemi yok. Hikaye ve açıklamalar önemli. O yüzden skill, item ve mekan isimlerine dokunmayacağım. Teşekkürler.



    @mdede80 Hocam ben de özel isimlerin v.b değiştirilmemesinden yanayım ama mesela Black Legion'un Bounty Table'ına git diye çevirmek de acayip geliyor kulağa. Belki Bounty Table'a 'Görev Masası' gibi bir isim verebilirim.
    Çeviri olarak, dosyaları resmi forumda buldum, içinde ek paketler yoksa bile ek paketleri gerekirse oyundan kendim çıkartıp çevireceğim. Yani %100 bir çeviri hedefliyorum. Ayrıca dosyalara göz attım, tek kişi bile çevirebilir gibi duruyor. Bakalım. Rica ederim ne demek. İnşallah en kısa zamanda hizmetinize sunarım. Şu Türkçe karakter sorunu çözülür çözülmez yardırıyorum.

    @dogukahn Hocam hele bir başlayayım, duruma göre konu açarım.

    Şu anda oyun Türkçe karakterleri desteklemiyor, bununla ilgili Grim Dawn forumlarından Türkçe Font Setini istiyorum. Ondan sonra çeviriye tam gaz devam edebilirim.

    Yine de şöyle bir görsel ile ufak bir heyecan yaratalım.
    Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Son zamanlarda gördüğüm en ahlaklı oyun yapımcısı crate. Sürekli oyuncularla iletişim halindeler ve son expansion çıkmış olmasına rağmen hala oyunun başlarındaki combatı dengelemek adına düzenlemeler yapıyorlar. İlk gün aldım ben de expansionu desteklemek için. Olur da ileride başka oyunları çıkarsa yine ilk gün satın alacağım.
  • Grafikler gerçekten etkileyici gözüküyor.Oyun hakkında yazdıkların ise beni gerçekten etkiledi.Titan Quest oyununu oynamadım grafik motorunun oyuna katkısını bilmiyorum.Umarım oda güzeldir.
  • Grafikler Titan Quest kadar etkileyici gözükmedi bana. Tabi bu oyunun henüz ilk hali olabilir. Video gelince herşey daha iyi anlaşılır. Birde oyun Diablo 3 çıkmadan çıkması lazım yoksa hiç şansı kalmayabilir.
  • 2011 çok geç. Şöyle 2010 un sonunda gelseydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Imperius

    Birde oyun Diablo 3 çıkmadan çıkması lazım yoksa hiç şansı kalmayabilir.


    Aynı fikirdeyim ama TQ fanlarıda azımsanmayacak kadar fazla.
  • Güzel Action Rpg oyunlarına hayır diyemiyorum.Co-op olacak olması zaten ayrı bir güzel.Etkileyici bir oyun olucaksa beklemeyi yeğlerim.Ayrıca Diablo 3'ten önce çıkmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 5 Ağustos 2010; 1:00:48 >
  • önümüzdeki günlerde adam gibi bir hack n slash gelse de pasımızı atsak
  • İşte bu süper oldu. Diablo ile karşılaştırılacak kalitede olan tek oyun Titan Quest'tir. Grim Dawn ise açık şekilde TQ'nun devamı olarak geliyor. Müthiş oldu bu işte. TQ'nun devam oyunu en fazla istediğim oyunlardan biriydi.

    Ayrıca eğer TQ kalitesinde gelir ve üstüne bir şeyler de katılmış olursa hiç Diablo 3 ile aynı anda çıkıp çıkmamasına gerek yok istediği zaman çıksın. Tamam Diablo 3 kral olacak orası ayrı ama Grim Dawn'da Diablo 3'ün yanında silinip gidecek derecede olamaz. TQ'nun devamı sonuçta. TQ'daki fizik, grafikler, efektler, sesler, atmosfer, oynanış şu an Diablo dahil hiçbir hack and slash rpg'de yok. Tabii diablo 2000 yılında çıktığı için malum öyle fizik ve grafiklerde gelemezdi zaten. TQ, Diablo 3 ile karşılaştırılır anca ve Diablo 3 bariz daha iyi olur zaten. Ama Grim Dawn da çıktığı gibi manyaklar gibi oynanmaya başlayacak bir oyun olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ağustos 2010; 16:53:41 >
  • 4 adet yeni ekran görüntüsü yayınlandı;

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]Grim Dawn (2016) [ANA KONU]



    Ekleme:Sayfa düzeni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 25 Eylül 2010; 18:40:44 >




  • Bu oyun tam benim ekmeğim olucak gibi.
  • Titan Quest'i sevmemiştim.Ama bunu deneyebilirim.
  • İlk göz ağrım titan quest... Diablo'dan önce gelirse uzun süre rahatlarız diye umuyorum
  • Büyük ihtimal Diablo dan önce gelir fakat diablo gelene kadar da insallah oynarız..Titan Quest ilk cıktıgında cok hataları wardı bu oyunda dwm ederse millet sıkılır page beklemeye bakar o zamanda D3 gelir sonra bomba patlar...Ama insh öyle olmaz biras oynarız...Bu arada bu oyunun havası bana biras daha fazla avrupai geldi ,yunan mit den uzak kalmıs gibi itemlere felan bakarsanız?
  • İşte bu Ben de bekliyordum, Titan Quest'in bir şekilde devam ettirilmesini.

    Grafikler Titan Quest'ten bariz biçimde üstün görünüyor(motor aynıysa da aradan geçen zaman dolayısıyla doku ayrıntısı artmış ve yeni efektler eklenmiş). Mekan farkı sebebiyle Titan Quest'e nazaran pek etkileyici görünmemiş olabilir.
    Tam sürümde, görüntülerdeki bazı oturmamış yerler de oturacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Ağustos 2010; 23:46:49 >
  • Şimdi farkettim oyunda silahda varmış.Silahlı RPG'ler bana garip geliyor biraz ya.Ama D3'ten önce çıkarsa hertürlü oynanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 29 Ağustos 2010; 1:32:07 >
  • Titan Questin atmosferini hiç sevmememe rağmen oynamıştım. Bu kendini oynatır gibi duruyor.
  • En iyi grafikli H&S RPG olacak bu oyun.

    Diğer özelliklerinden bahsetmeye gerek yok. Tek diyeceğimiz: Titan Quest'in devamı. Büyük ihtimalle çok kaliteli olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    En iyi grafikli H&S RPG olacak bu oyun.

    Diğer özelliklerinden bahsetmeye gerek yok. Tek diyeceğimiz: Titan Quest'in devamı. Büyük ihtimalle çok kaliteli olacak.

    Bilhassa ısıklandırmalar ve patlama efektleri hoşuma gitti ki youn cıkıncaya kadar daha da güzelleştireceklerdir eminim. Bu arada adamların elinde silahda gördüm. yoksa benim gözler mi bozuldu yaw.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    En iyi grafikli H&S RPG olacak bu oyun.

    Diğer özelliklerinden bahsetmeye gerek yok. Tek diyeceğimiz: Titan Quest'in devamı. Büyük ihtimalle çok kaliteli olacak.

    Bilhassa ısıklandırmalar ve patlama efektleri hoşuma gitti ki youn cıkıncaya kadar daha da güzelleştireceklerdir eminim. Bu arada adamların elinde silahda gördüm. yoksa benim gözler mi bozuldu yaw.


    Malesef doğru görmüşsün.Bildiğin tüfek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juvixted


    quote:

    Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    En iyi grafikli H&S RPG olacak bu oyun.

    Diğer özelliklerinden bahsetmeye gerek yok. Tek diyeceğimiz: Titan Quest'in devamı. Büyük ihtimalle çok kaliteli olacak.

    Bilhassa ısıklandırmalar ve patlama efektleri hoşuma gitti ki youn cıkıncaya kadar daha da güzelleştireceklerdir eminim. Bu arada adamların elinde silahda gördüm. yoksa benim gözler mi bozuldu yaw.


    Malesef doğru görmüşsün.Bildiğin tüfek.

    Niye ya belki güzel olur. Alışmıştık kılıc-kalkan ikilisine ama değişiklik her zaman iyidir




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.