Şimdi Ara

Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • IGNyoutube
    Get a first look at Harley Quinn in Gotham Knights in this boss fight gameplay as she takes on Nightwing. #IGN #Gaming #GothamKnights
    https://www.youtube.com/watch?v=0qqQ4EqOgoM&feature=youtu.be

    Harley Quinn Boss Fight

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Animasyonlar baya estetik duruyor ısınmaya başladım oyuna ama biliyorum ki birbirinin aynısı görevlerle dolu bi açık dünyası olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    En son Spider Man oynadık ve sizde biliyorsunuz oyunun tüm açık dünya aktiviteleri birbirinin aynısıydı. Bu oyunda 4 farklı karaktere ayrı yetenekler, gearlar ve oynanış mekanikleri ekleyecekleri için muhtemelen açık dünyası tekrar edecektir. Önemli olan oyun sonu içeriklerinin ne olduğu, ufaktan oyuna ısındırıyorlar ama henüz end game görmedik. Şöyle 4 karakter birlikte oynanan raid görevleri olsa fena olmaz. Yeni gelişmeler oldukça zaten haberimiz olacak. 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Evet ama spiderman ile açık dünya da gezmesi çok keyifliydi sıkmıyordu ve bir boss ile tekrar savaşmıyorduk neredeyse bu oyunda aynı bossu kim bilir kaç kere keseceğiz malum lvl kasma üzerine kurulu bir oyun olduğu için division kafasında olacağını düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Bu tarz oyunlar zaten böyledir hocam, ana hikayede düşük zorlukta boss kesilir ve mekanikleri öğrenildikten sonra ileri seviyelerde tekrar kesilir, amaç daha iyi gearlara sahip olmak ve bunun sınırı olmuyor. Gotham Knights, Division gibi tamamen karakter kasma üzerine kurulu bir oyun olmaz çünkü hali hazırda zaten 4 kahraman var. Bize bırakılan kısım yetenekler, buildler gerisi ise Division gibi binlerce build kurulacak kadar detaylı olmaz. Kaldı ki Divisionda aynı bossu 1500 kez kesmiş biriyim ama her seferinde attığı loottan legendary düştüğündeki heyecan hiç değişmez. Gotham Knights' ı işte bu yüzden bekliyorum çünkü bu tarz loot odaklı oyunları uzun süre oynamayı seviyorum. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley Quinn videosunu oldukça beğendim. Dövüş animasyonlarındaki geçişler oldukça doğal geldi. Oyun için pek bir beklentim yoktu fakat artık Donanım Promosyonu vs olarak uyguna gelirse almayı düşünüyorum.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bnde baya beğendim animasyonlar kusursuz ve estetik duruyor açık dünyası da içerik olarak insanı sıkmayan türden ise ki ben shadow of warı 2 kere shadow of mordoru 1 kere batman origins hariç tüm batman oyunlarını da 1 kere bitirdim ve sıkılmamıştım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Spiderman gibi 300 bandın da denk gelirse bende alabilirim hocam aksi halde indirim beklerim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Animasyonlar güzel olabilir ama çok yavaş, sanki arkadan biri zorla ittiriyor gibi duruyor. Bir tuşa basınca 1.5sny seni kitleyecekse ne anladım bu işten, Belki de gözün alışması lazım bilemiyorum, çıkınca göreceğiz.

  • IGNyoutube
    In this Gotham Knights preview we’ll walk you through how the game is put together, revealing brand new information about Gotham Knights open world, how Gotham Knights supervillains fold into the fabric of the wider game, the game’s neat approach to a day-night cycle, and more. #IGN #Gaming #GothamKnights
    https://www.youtube.com/watch?v=WVbgL4nwwyQ&feature=youtu.be

    Oyunun ön inceleme videosu, videodan çıkardığım bazı bilgiler var. Bunlar ;


    -Harita 5 kısımdan oluşacak ve her bir bölgenin kendine ait bir hava yapısı, düşman türleri ve aktiviteleri olacak.


    -Oyuna soğuk bir kısımdan başlayacağız ve ilerledikçe hava değişimleri olacak.


    -Oyun gece ortamında geçecek ve sadece gün ışığını ana merkezde dolaşırken görebileceğiz.


    -Bir tür ana merkezimiz olacak ve burada karakterler arası geçiş, üretim, görevleri takip etme yapabileceğiz.


    -Oyunda her gece açık dünya aktiviteleri yenilecek yani düşman gruplarını temizlesekte ertesi gece yine çıkacaklar fakat her gece tamamlanan görevler bir sonrakine ait bilgiler elde etmemizi sağlayacak. Bu bilgiler oyundaki villainlere ait yan görevleri açmamızı sağlayacak.


    -Co-op oynanışta ise her oyuncunun kendi Gotham' ı ayrı olacak ve bir arkadaşınıza yada rastgele oyuncuya katıldığınızda sizin ilerlemenizle host yani ekip liderinin ilerlemesi ayrı olacak. Böylece sizden daha yüksek yada düşük seviyeli bir arkadaşınıza katıldığınızda düşman seviyeleri buna göre ölçeklenecek.


    -Oyundan şimdiye kadar sadece eğitim bölümünü gösterdiler ve hikayeyi oynayacakların keşfetmesini istiyorlar. Bu nedenle çatışmalar henüz başlangıç seviyesindeki karakterlerle olduğu için daha ağır duruyor. Her bir karakterin kendine ait özel yetenekleri ve ekipmanları olacağı belirtiliyor. 





  • Oyunu satın aldığımda yorumlardan dolayı biraz umutsuzdum ama verilen bilgiler goosterilen son videolar beni memnun etti. Bakalım nasıl çıkış yapacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu aldım. coop oynamak isteyen var ise discord adım Erenadali#8532

  • Oyun epic ve steam den başka yerde satılmayacak sanırım 300 bandına bi yerlerden alsak iyidi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    300 zor artık gibi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Çıkışına yakın Gamebillet gibi yerlerde en fazla 350 civarlarına düşecektir.

  • Oyun PC sürümünde gerçek zamanlı ışın izleme yani Ray Tracing destekleyecek. Buna göre gerçek zamanlı yansımalar ve gölgeler kullanacak oyunda İntel' in yeni çözünürlük ölçekleme teknolojisi olan XeSS yi destekleyeceğide doğrulandı. XeSS, Nvidia DLSS ve Amd FSR a karşı çıkarılan ve tamamen açık kaynak kodlu yeni bir teknoloji ve eski-yeni birçok ekran kartında kullanılabilecek.  

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    3 sene daha geçti lan.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Spiderman i 380e almıştım playstore dan öyle bişey olursa güzel olur her yerden oyun almıyorum ben

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coop oynayacak arkadaşlar var mı ekleşelim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adrosero kullanıcısına yanıt

    harputlu#2888

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.