Şimdi Ara

Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun şu an epicgames'te kupon ile 187 TL'ye alınabiliyor. Batman fanı oldugum için bir de yıllardır yeni bir arkham oyunu beklediğim için bu oyunu merak ediyorum deneyimlemek istiyorum. Yalnız listemde spiderman gibi daha oynamadıgım genel olarak bu oyundan daha hallice iyi yorumlar alan oyunlar var ne yapsam bilemedim. Muhtemelen 187 lira değmeyecek bir oyun ama indirim, alısveriş arzusu vs etkisis var:P Ne dersiniz bu fiyat ya da daha düşüğüne bir kaç ay içinde yine indirim olur mu ki..

  • Mümkünse rocksteady dışında hiç bir firma DC oyunu yapmasın güzel başlayan sonra hüsrana dönüşen bir oyun olmuş dövüş sistemi evlerden ırak bu kadar yetenekli karakter olup da böylesine hantal bir dövüş sistemini kim düşünüp yaptı acaba.

    Kocaman cüsseli bruce abimiz çekirge misali oradan oraya zıplayarak kombo yapıyordu ve aşırı keyifliydi nightwing karakterinin seri olması gerekirken sadece zıplamaktan başka bir halta yaramıyor 12.saatin sonunda baydım oyundan.

    Hikayesi bir kere merak ettirmiyor parca pinçik yapılmış görev dağılımı saçma olduğu için elle tutulur bir anlatış şekli yok hiç beğenmedim beni içine çekmedi.

    Yetenek ağacı ise ayrı bir olay ya bir hareketi açmak için şu adamı öldür bu mekana gir iki tane iri yarı abiyi kes sadece bundan ibaret ve her karakter için bunu yapmanın istiyor bir zaman sonra sıkıntıdan patlatiyor insanı.

    Uzun lafın kısası bu oyunun olmadığına yavan kaldığına emin oldum performans sorunlarını saymıyorum bile. Umarım justice league güzel olur rocksteady yapıyor umudum var bakalım o nasıl olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 21 Aralık 2022; 8:2:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • oyun düzeldi mi?

  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Bn 50 saat oynadım 2 kere bitirdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Ben de indirimde aldım oynayacağım :P


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 30 saat oynamışımdır. İlk basta çok kızdım, yıl 2022 nasıl hala böyle oyunlar yapıyorsunuz diye, açık dünyanın ruhsuzluğu, karakterlerin yürüme koşma vs akışkan olmaması, kocaman havada dönen ışıklı can, materyaller.. Sonra bunları alışıp kabullenince baya severek, eğlenerek oynuyorum. Karakterleri geliştirme, yeni kostüm ekipman crafting vs keyifli. Ayrıca farklı düşman gruplarının element olarak güçleri ve zayıflıklarına böre oynamak da keyifli. Düşmanların hikayeleri, boss savaşları da baya iyi. Bence oyun biraz daha ugrasılsa, basta saydıgım npclerin ruhsuzluğu ve açık dünyayı daha canlı yapsalardı gayet eğlenceli müthiş bir süperkahraman oyunu olacakmış. Dövüş sistemi eleştirilmişti ama bence gayet baya baya eğlenceli.Gotham'da kahraman olmak, şehirde gezip birseyler yapmak da iyi hissettiriyor. Bir de keske motor yani araç kullanım olayı daha geliştirilseydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 225 TL düştüğünü görünce acaba?! diye düşünmedim değil. O kadar mı kötü oyun yahu.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İleride epic bedavaya verir, çok oynamak istemiyorsan boşuna para verme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Alınır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Bence özellikle Batman ve dünyasını sevenler oynamalı.


    Bu gece bitirdim, 55 saat doya doya oynamışım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler herkese. Forumdan ek indirimli satan bulabilirsem alacağım sanırım.

  • Pre-Order yapmıştım, bence alınmaz. Çok kötü değil fakat çok vasat bir oyun. Oyunda olan, ekledikleri her şey vasat. 225 TL bence verilmez 150-100 TL derdim fakat son fiyat artışlarından sonra para kavramı değişti bende, o yüzden size kalmış.

  • Oyunu çıkışında bir süre oynayıp ilerlemiştim fakat oynanıştan ziyade teknik sorunları nedeniyle devam etmemiştim. Oyunun son güncellemesi sonrasında Digital Foundry' in yayınladığı videoda oyunun düzeldiğini görünce tekrar indirdim ve sonuç çıkışa göre çok daha iyi, özellikle stutter, frame spike gibi sorunlar tamamen düzeltilmiş ve oyun çok akıcı çalışıyor. Aynen Arkham Knight çıkışı gibi olan bu oyunda güncellemelerle tam olarak oynanabilir seviyeye getirilmiş. Oynnaış olarak oyunu beğenmiştim fakat teknik olarak çok sorunluydu, güncellemeler ile toparlandığı için yarıda bırakanlar yada denemek isteyenler oyuna bir şans daha verebilir. 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam uzun zamandır yorumlarını göremiyorum. İyisindir umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Oyunu indirimde satın alacağım 50 saatte 2 kez bitirdim tüm başarımları açtım fakat oyunu alasım var geçen ki indirimde kart ekstremi beklediğim için alamamıştım. Oyuna yeni içerikler dlcler gelse de oyundan aldığım zevk katlansa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oynayan varmı hala

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Oynayan pek olduğunu zannetmem hocam çünkü son 24 saatte 550 küsür oyuncu oynamış oyunu. Ama yine de geliştirici ekip oyunu bırakmamış gözüküyor. Dün itibariyle oyunu Kelvin Incident adında yeni bedava bir güncelleme yayınlanmış. Gearlardan tutunda raid'lere hatta transmog sistemine eklemelere kadar çeşitli yenilikler barındırıyor.



    Batman Arkham Videostwitter
    “A new #GothamKnights update, Heroic Assault: The Kelvin Incident, is now available on PC, PS5 and Xbox Series. This 15 floor raid for 4 players features stronger enemies and villains, new Mythic gear, new unlockables including a suit transmog & 4 new batcycle skins, 6…”
    https://twitter.com/ArkhamVideos/status/1651618967457234944
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Daha dün oynadım optimizasyon olarak baya düzelmiş ayrıca tower modu baya keyifli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 29 Nisan 2023; 11:54:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 300 liraya düşmüş ps5 için alınır mı yoksa aboneliklere gelmesini mi bekeleyelim arkadaşlar ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk çıktığındaki optimizasyon sorunları için birşey diyemeyeceğim çünkü sonradan indirimdeyken almıştım. 4K'da tüm ayarlar açık hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Aşırı keyif veren bir oyun oldu benim için. Şehir manzaraları gece ışıkları ile birlikte mükemmel. Hikayeyi bitirdim, NG+ yapıyorum. Tüm ekibin gear puanlarını yükseltip sonradan eklenen iki adet Heroic Assaultlara gireceğim. Tüm ekibin level maks 40 oluyor ancak gear 80'e kadar çıkabiliyor. Katılmak isteyen olursa Epic Games user name : Gregaros


    Almak isteyenlere fikir vermesi açısından ekran görüntülerini ekliyorum.




















  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.