Şimdi Ara

Görev Mars II: Bütçe 21000TL+ Amaç '2K Çözünürlükte akıcı Crysis 3 deneyimi' Rüya Oyun Sistemi Topluyoruz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
11
Favori
32.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NetCAD ArcGIS AotoCAD gibi programlar için kullanılacak aşağıdaki asus bilgisayar için ne dersiniz fiyat olarak yada aynı fiyata toplama ne önerirsiniz daha iyi

    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-4770-34-ghz-8-gb-ddr3-1-tb-hdd-2gb-amd-hd8570-win81.html#genel-bakis
  • 37:35 sonrası güzel :D

  • 3 ne zaman çıkacak?
  • Rüya sisteminiz buysa normal sisteminizi düşünemiyorum.16000 TL'lik ilk proje de fiyaskoydu.GTX780/GTX780TI/R9 290/R9290X Sli/Crossfire ve onu kaldırabilecek iyi bir işlemci ile 2K'da ultrada sorun yaşamazsınız.Uygun bir anakart,en az 8 gb ram yeterli.12000TL'ye bu sistemi toplasaydınız daha iyi performans alırdınız.Sistemler 2K'ya değil 4K'ya hazır değil.Ayrıca siz de sistem toplamaya pek hazır değil gibisiniz.

    Not:Socket 2011 anakart Vatan stoğunda kalmadığı için sepete ekleyemedim.Benzer fiyata Z97 anakart ekledim.
    Yani:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 14 Eylül 2014; 20:34:54 >




  • Yatay senkronizasyon dikey değil miydi? Bir de V-sync'yi açınca ekran kartı, monitörün yenileme hızıyla senkronizasyon yaptığı için hafif gecikme yapıyor ki bu da adam vuramamanıza neden oluyor. WolfTeam'da adam vurmakta çok zorlanıyordum, eskiden. Gerçi konsantrasyon eksikliğim çok fazlaydı o zaman, takıntılarıma ve kullandığım Obsesif Kompulsif Bozukluk ilaçlarına bağlı olarak ve hassasiyet de çok yüksekti ve hitbox'lar da çok ufak ama mesela bazı günlerde konsantrasyonum yerinde olduğu zaman mouse'u doğrulttuğum gibi kurt adam'ı seçebiliyordum ki o zaman bu sorunlarımdan dolayı cama yumruk atıp, kolumu kesmiştim, gerçi ağrı yoktu ama kas kaybı vardı işte ve mouse'u içindeki ağırlığıyla birlikte kontrol etmekte zorlanıyordum. Mouse'um A4 Tech XL-747H ama şu an bir problem yok, ağırlıkla da iyi kontrol edebiliyorum, eskiden ağırlık kullanınca gitmiyordu, mouse ama şu an Razer Goliathus Speed Edition var, baştan da çok hızlı geldiği için onu isatıp, SteelSeries Qck+ alacaktım, kuzende vardı, yüzeyi çok iyiydi ve Razer Goliathus gibi de kaymıyordu ama eski kullandığım mouse pad'leri de denedim, onlarda da sorun yok. Bir de kurt adamlar, insanlara göre daha iri cüsseli, daha kalıplı ama o kurt adamın cüssesi, Team Fortress 2'deki Heavy kadar bile değil yani. Şuı an ilaçları kullanmadığım için ve konsantrasyon eksikliğim neredeyse yok gibi olduğu için ve hassasiyeti de azalttığım için genel olarak iyi oynuyorum ama WolfTeam'de yine iyi değilim ya hitbox'ları çok küçük, abi ama Contract WArs'ta iyiyim mesela. Ve i5 2500K, HD 6970 8 GB Ram'li sistemim var ve "Dikey Senkronizasyon İçin Bekle" ayarını, "Her zaman kapalı" olarak ayarladım, çok uzun zaman önce çünkü FPS oyunlarında adam vuramama üzerine bir arkadaşımla konuşuyorduk ve konu V-sync'e geldi ve bende de her özelliği kullanma takıntısı olduğundan, ne işe yaradığını bilmediğimden -V-sync olduğunu da anlamamıştım ki ne olduğuna internetten baktığım zaman da ne olduğunu anlamamıştım- "Her zaman açık" olarak ayarlamıştım Catalyst Control Center'dan, bu ayarı. Normalde varsayılan olarak "Uygulama belirtmediyse kapalı" olarak ayarlıdır, bu ayar. Ve şimdiye kadar 100 FPS'in üzerine çıktığım çok fazla oyun oynadım, misal 2006 yılında çıkan Warhammer® 40,000: Dawn of War adlı oyunu oynuyorum hiçbir şekilde de kırılma olmuyor ki şimdiye kadar öyle bir soruna da rastlamadım. Neden acaba merak ediyorum.




  • Günümüz için böyle bir sistem kurmak istesek hangi parçaları önerirdiniz?

  • Birde bunun çektiği elektriği düşününce, belkide o elektrik kesintilerinin sebebi sizsiniz!!! :D

  • Bundan 3 sene sonra ayni sistemin 5000 tl ye toparlanabilecek olmasi ne kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geberemeyecek konulardan biri
  • Peki neden windows 7 işletim sistemini kurdunuz windows 8.1 daha iyi olmazmı?
    Pc hakkında pek bi bilgim yok ama sanırım bildiğiniz bişe var gibi hissettim
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Çekildiği tarihe bakar mısınız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozgn13

    Çekildiği tarihe bakar mısınız :)

    :D aynen hiç dikkat etmemişim
  • Pc oyunculuğu kaliteli ama para dayanmıyor,2 sene önce toplanmış sistem şimdi ultrada açmaz her oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatmayin yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinerjiye verdim siparisi saolun cok lazimdi.bende forum forun geziyordum 20k bütçem var sistem tavsiyesi diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 liranın yarısı zaten işlemci. 2 bilgisayarım var biri i7 biri FX X6 6100. Tek fark fiyat. 4000 dolar bir işlemciye vereceğime AMD nin en kral işlemcisinin sınırlarını zorlar su soğutma takarım. Burada iş istasyonu kurduğunuz için Intel kullanmanıza laf söylemiyorum ama evde kullanacaksan kesinlikle AMD.

    Bu arada bu video için gerçekten teşekkür ederim. Gözlerimi açtı resmen, demekki neymiş, o kadar parayı bassan da basmasan da en yüksek ayarda oynayacak makine hiçbir zaman yok GTX765M var istediğim oyunu oynuyorum yüksek ayarda arada FPS düşmeleri oluyor. Bu makine benim makineyi 7 ye 8 e katlıyor fiyatta ama o da FPS düşmesi yaşıyor. Böyle bi sistem kurmayı düşünüyordum ama bu videodan sonra hayatta 5000in üzerine çıkmam, yazık çünkü.




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.