Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.246
Cevap
117
Favori
449.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Arkadaş benden önce cevap vermiş gerçi ama oyun sizi ölmeden kıyıya döndürdüyse ilerlemiş olacaksınız. Bunun dışında ölüp kıyıya dönüşleriniz başarısızlık sayılacak. Kıyıya döndüğünüz de eğer ilerleme kaydettiyseniz oyun zaten bunu kaydediyor. Bunun dışında başladığınız oyunda diyarlar arasında gezerken kayıt olayı var mı biliyorum.


    Ben de böyle bir oyuna , üstelik bir hikaye anlatımı sunacak içeriği neden Rogue like şeklinde sundular anlamadım. Aslında içerikte çok uzun bir şey değil zaten. Bu şekilde sunulunca tekrar tekrar denemelerle süresini uzatmış oluyorlar. Tabi her oyuncu da bunu ister mi o da var. 1 ay sonra Part 2 Remastered a bu mod gelecek mesela ama onda bir hikaye anlatacağına dair bir haber duymadım. Bu tarz oyunlara sadece oyuncuya bir değişiklik sunmak için eklense bencede yeterli. Böyle hikaye anlatımı işin içine girince can sıkıyor haklısınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zıkkım çok şükür bitti. Azim seviyesinde gidiyordum. Şu 5 düşman hallet devam et kısmında son düşmandan fazlasını halletmiştim meğer istediğini halletmemişim en güçlü hallerine geldiklerinde son canavarın son darbesinde ölünce başlarım sizin kıyınıza da köşenize de deyip en kolayına alıp bitirdim. Tamamen aynı şeyleri tekrar ettirip durarak vakit kaybettiren saçma bir DLC olmuş. Öl tekrar dene öl tekrar dene geçiniz. Güçlerin resetlenmesi olayını da sevemedim. Hikâyeyi tamamlayıp anında sildim. Bu arada Tyr'i 3 kere yeneceksiniz diyenler yanlış yazmışlar. Aslında 4 kez yeniyorsunuz 3 değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Aralık 2023; 4:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyr ı geçemedim bir türlü. Geçsem oyun bitiyor zaten . Bir kaç gündür 7-8 kez denedim olmadı en son sildim oyunu. En kolay da oynuyordum zaten. Rogulike zaten sevmiyorum soulslarla da aram yok , beceremiyorum ne yazık ki.Gow dlc diye denemek istedim.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    Hocam en kolayda nasıl geçemedin ya   Öfkeyi yiğitlik olarak seç, karakter geliştirmelerini de yap kasalardan. Canın azaldığında öfkeyi basar doldurursun. Uzaktan mızrak fırlat Tyr’e. Vurmasına izin verme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Much" güzel kombinasyonlar ortaya çıkarıyor izlemenizi tavsiye ederim. Bir de tekrardan bakınca adamlar resmen Mekanik olarak silahlar olarak her oyunda üstüne koymaktan çekinmemişler. :)



    Much (@Much118x) on Xtwitter
    #GodOfWarRagnarok #GodOfWarRagnarokValhalla
    https://twitter.com/Much118x/status/1739709064592961610
  • Young Kratos ile oynamak çok zevkli, eski oyunlar için bu grafiklerin olduğu remakeler muhteşem olacak umarım yakın zamanda çıkar.

  • Valhalla dlcsi save istiyor mu ?

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Memory card varsa evet. Yoksa hep baştan oynayacaksınız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Zaten free dlc olmasa, çok büyük eleştiriler alırdı. Oyunun sistemine ters bir tür bu roguelike saçmalığı. Ben o yüzden bir saat oynayıp bıraktım. Adam gibi dlc yapıp, paralı olsaydı zerre bir şey demezdim. Oynayıp bitirirdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

    Aynen böyle bu şeyi de zaten parayla satamazlardı. Yine de bedava DLC olmasına rağmen fena değil. İnsan bu tip oyun stüdyolarından parasız olarak daha fazlasını beklemiyor şahsen. Ondan şaşırdım. Yine kısa da olsa bir senaryo, hikaye, diyaloglar eklemişler. Bu arada Roguelike ve Soulslike oyunlarından nefret ederim. Şunlar türleşip nasıl bu kadar piyasada etkin oldular şaşıyorum. Ben mesela bir ilerlemeli oyunda ölmeyi hiç sevmem. Tamam oyun basit olmasın ama aksın gitsin. Hikaye görmek istiyorum ama sürekli ölmek ve bir yeri baştan oynamak hikayeyi, akışı öldürüyor. Bir de insana da kendini eksik hissetiriyor bence. Öte yandan öl başa dön öl başa dön muhabbettinin gerçekten oyun süresini uzatmak için yapılan bir çakallık olarak görüyorum. Adam aynı süreyi hikaye vs ekleyerek yapmaya kalksa daha fazla geliştirme süresiyle uğraşacak. Daha fazla bölüm tasarımı daha fazla karakter tasarımı, daha çok kafa yorulacak senaryo, daha fazla sinematik vs vs. (GOW dışındakiler için konuşuyorum) Şimdi düşündüm de ben bunu oyuncu kitlelerinin talep ettiğini pek sanmıyorum. Sanki daha çok geliştiriciler dayatıyor gibime geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Aralık 2023; 18:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çıkacak her oyunu Soulslike benzeri yapmaları bana da çok saçma geliyor. Herkes Soulslike sevmek zorunda değil. Soulslike oyunlarından Bloodbourne 7 milyon satmış, bunun yanında God of war 15 milyon. Her oyuncu sevmiyor yani. DMC benzeri H&S tarzı olması daha çok hoşuna giden oyuncu var.

  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu platinlemistim ama save uçtu gitti, valhallaya girebiliyor muyum ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Dlc oyundaki ilerlemeden bağımsız ana menüden girilebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sahne ve tüm oyunlar

    Ishav Virdiyoutube
    Game : god of war c. @Ishav Virdi IG :- https://instagram.com/ishavvirdi?igshid=YmMyMTA2M2Y= 𝐓𝐚𝐠𝐬:- #Nolove #vanarastraedit #brahmastra #mohanbhargavedit #nolovestatus #srkstatus #noloveeditstatus #vanarastranoloveeditstatus #srkcameo #shahrukhkhanstatus #brahmastra ━━━━━━━━ ⋆✩⋆ ━━━━━━━━ #anime #amv #edit #kai1zen #mappa #jujutsukaisen #jujutsukaisenedit #jujutsukaisenmovie #jujutsukaisenmovieedit #jujutsukaisen0movieedit #jujutsukaisenmovieamv #Gojovsmiguel #yutavsgeto #yutatwixtor #yutaamv #getovsyuta #gojoedit #gojoamv #zerotwo #darlinginthefranxx #wannabeedit #wannabe #wannabespedup #zerotwowannabeedit #darlinginthefranxxedit #darlinginthefranxxamv #sololeveling #sololevelingamv #sololevelinganime #sololevelingedits #sololevelingmanhwa #sololevelingnewchapter #demonslayeredit #chainsawman #aftereffects #animedits #animeedits #demonslayer #zerotwoedit #edit #jujutsukaisen #yuta #0 #amv #ayanokoji #deadpool #marvel #edit newstatus #capcut #alightmotion #trending #godofwar #godofwarragnarok #afterdark
    https://www.youtube.com/watch?v=YCJhPJOeoTA
  • Acil yardım oyun hevesim yarıda kaldi, haimdall gelmiyor korkuyor sanırım..


    Haimdall ile kapışmak için arenaya giriyorum fakat normalde gündüzü gece yaptıktan sonra arenaya atlayinca bi ara sahne girmesi gerekirken, hatun benle gelmiyor tepede bekliyor. Arenada tek tabanca takılıyorum. Oyunu kapadım açtım düzelmedi, sebebi ne olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

    Oyun korsan mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    PlayStation store korsan satiyorsa olabilir   PlayStation 5 de oldu olay


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar oyunu sildim ve geri yükledim yok düzelmiyor.

    Spoiler içerir devamını okumayin ...

    .

    .

    .

    .

    Heimdall dövüşmek için arenaya girmek gerekiyor, onun içinde arenanın girişindeki kurtlardan alinan zinbirtiyi su dolu şeye sürtüp gündüz geceye çevirmek lazim. Bu sayede giriş açılıyor gece olunca gündüz, girişten girince de sahne girip büyücü hatunumuz çağırması gerekiyor diye görüyorum videolardan.

    Kurtlardan aldığımız zimbirtiyla, gündüz geceye çeviriyorum ve arenaya atlıyorum kapi acılınca sahne araya girmiyor, bitiren oyunu birisi save noktasına dönüp deneyebilir mi, bir sorun mevcut sanırım VALHALLA sürümü ile alakalı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

    Önceki savelerden birisine dönüp tekrar dene hocam oyun buga girmiş olabilir. Arenaya giriyorsan ve boş boş takılıyorsan oyun yüklenmiyor demektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.