Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.246
Cevap
117
Favori
449.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu dlc'de bence bizi en çok zorlayan şey ana oyunda olduğu gibi güç fantezisi yapamıyor oluşumuz. Silahlar arasında hızla geçiş yaparak hepsinin özel yeteneklerini hızlıca kullanma, zamanı yavaşlatarak saldırma vs. epey tatmin edici oluyordu. Hepsini kullanma şansımız olduğu sırada da Tyr'den sonra oyun sıfırlanıyor. Biraz tatsız bir durum.
  • Dlc yi normal zorlukta , Tyr de 3. Denemede geçerek bitirdim. Tüm kupaları açmadığım için daha göremediğim anılar vardır mutlaka o yüzden oynamaya devam edeceğim. Son taht sahnesi her ne kadar güzel olsa da benim görmeyi umut ettiğim, Kratos un 3. Oyunun sonundaki kararından sonra nasıl kurtulup bu diyarlara nasıl ulaştığıydı. Onu da henüz göremedim.

  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

    Gömdük bunu da maziye, platin yapar hakkını verir siler geçeriz :)
  • Oyunu platinledim. Tyr yine kolay king hrolf kraki çıktı karşıma zar zor yendim. valküri çıkmadı onuda beklerdim.
  • @Wally-West@Krone@Y@KI$IKLII


    Tyr ile dövüştüğümüz yer Gow 3 sonunda Zeus ile dövüşüp Gaia'nın parçaladığı Olympus zirvesine benzemiyor mu? Hatta Valhalla'nın üst katına çıkıyoruz dedikleri ve yargıçların zincirinin gittiği tepedeki tapınak benzeri yer tam olarak Zeus ile dövüştüğümüz yere benziyor. Kırık dokük kolonlar Gaia'nın yıkım izleri olarak Kratos'un aklinda kalmış olabilir.

    Daha önce yazılmıştır belki :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 24 Aralık 2023; 1:7:7 >
  • Şu DLC'yi oynuyorum da mantığı bir türlü tam çözemedim. Nerede ilerliyoruz, nasıl ilerliyoruz. Ölmemiz normal mi? Yani öldük düştük kıyıya evet diyaloglar, hikayeler filan ilerliyor da. Mantık ne? Kendimizi zorlayıp tek seferde ölmeden gidersek ne olur ya da sürekli ölüp ölüp durursak. Ölüp ölüp durmamnız normal mi? Böyle de ilerleyebiliyor muyuz? Şu Roguelike saçmalıklarından nefret ediyorum. Lan oğlum ölüp ölüp dirilmenin nesinden zevk alıyor insanlar. Bizzat vakit enerji ve sabır kaybı başka bir halt değil. Şu iğrenç tür nasıl popüler oldu anlamıyorum.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Dlc de ilerlemek için her denemenizin sonunda belli bir mesafeyi kat etmeniz gerekiyor. Yeterince ilerlediğinizde o denemenin sonunda sinematik eşliğinde ölüp kıyıya geri dönüyorsunuz. Oyunun gerçek sonunu görmeniz için Tyr ile kapışmanız gerekiyor. Onu toplamda 3 kez yendiğinizde Dlc nin hikaye olarak sonuna gelmiş olacaksınız. Tyr e karşı kazandığınız her savaştan sonra yine sinematik eşliğinde kıyıya döneceksiniz.


    Tyr i yenemeden kıyıya döndüğünüz her denemeniz başarısızlıkla sonuçlanmış olacak. Ben bu türü Seven biri olarak şöyle söyleyeyim her denemeniz bir tecrübe bu türde ve aldığınız riske göre ödüllendiriliyorsunuz. Ölüp döngünün başına döndüğünüzde bu dlc özelinde kıyıda üstteki kırmızı taşın olduğu panodan kazandığınız hakimiyet mühürleriyle Kratos un özelliklerini kalıcı olarak arttırabilirsiniz. Böylece oyunu bir nebze de olsa kolaylaştırıyorsunuz.





  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    hocam tam da dediğiniz gibi ölüp ölüp duracaksınız :) kazandığınız puanlarla karakteri geliştirip baştan başlıyacak ve bunu da baya bir tekrar edeceksiniz. ilerledikçe kapı sayıları artıyor, tercih size kalmış. ister silahı geliştirecek kapıyı seçersiniz, ister runik saldırı verecek kapıyı yada diğerlerini... gözünüzden kaçtıysa menüde hangi işaretin ne vereceği yazıyor. tercihiniz hikayeyi etkilemiyor bu arada, sadece geliştirme. 3 yada 4 oda(kaç gündür oynamadığım için unuttum tam rakamı) geçtikten sonra mini boss, ardından boss ve onu da geçerseniz hikaye ilerleyecek. tabi ilerledikçe biraz daha karmaşıklaşıyor ve yorucu oluyor. ben 4. zorluk seviyesinde başladım, başta pişman oldum çünkü sürekli ölüyordum. tabi gururuma yediremediğim için düşürmedim zorluğuGOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 sonra karakter güçlenince düşürmek istemedim. ama yoruyor evet.


    çok canınızı sıktıysa kolayda oynayıp geçin. bende roguelike sevmem ama oyunun aksiyonunu çok seviyorum. dolayısıyla tekrar tekrar oynamak kabul edilebilir oluyor benim için.





  • Oyunu en kolay modda oynayın arkadaşlar o hali bile yeterince zorluyor. Ben zaten God of War'un savaş mekaniklerini hiç sevmiyorum. Tam bir kör dövüşü. Ekranda sürekli bir şeyler oluyor ve karaktere çok yakın kamera, hakim olamıyorsunuz. Türe gelirsek, bu roguelike ve metroidvania oyunları böyle iş yapacak bir şey yok. Ben şahsen tiksinti duyuyorum bu türden, Hades'i falan küfürler ederek silmiştim ama seven de seviyor anlamadığım bir şekilde. Aynı yerleri tekrar tekrar geçmenin ne tür bir albenisi varsa -Diablo gibi oyunlar ile benzerlik kurulabilir ama orada mantık daha farklı-

  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

    O bahsettiğin yer bir yere bağlı değildi. Hatta Gaia eline alıp parçalıyordu orayı. Burası ise sanırım dağa bağlı. Ama sütunlar benziyor evet. Olimpos olduğu çok açık.

  • nct96 kullanıcısına yanıt

    İlk 3 oyunun remakei gelir umarım, özledik gerçek God of War'u.

  • Sırf oyuna şu DLC için geri döndüm new game + başlattım yanlış hatırlamıyorsam bu oyundaki en iyi zırhlardan birisi zeusun zırhıydı onun için new game + başlattım ama hikayenin neresinde bu zırh setine ulaşacağız anlamadım yada vallhalaya nasıl geçeceğiz bilen var mıdır ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 25 Aralık 2023; 15:38:12 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Valhalla ayrı dlc storedan imdirmen lazım. Ana menüden seçiliyor indiğinde.

  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim şimdi vallhala DLC sini indirdim, zeusun zırh setini aldıktan sonra vallhalada bu zırh ile oynayamıyor muyuz? ne kadar ilerlemem lazım acaba new game + da bu zırh setine ulaşmak için

  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

    Hocam tamam ama işte burada belirsizlik var. "Yeterince ilerlediğimiz" kısmı ben bilemiyorum ki, anlayamıyorum. Nerede ilerlediğimi bilmiyorum dolayısıyla ölürsem tekrar başa sarıp sarmayacağımı da bilmiyorum. Evet farklı bir sinematik ve farklı bir mekan gördükten sonra ilerlediğimi anlıyorum ama bunu sonradan anlıyorum. mesela boss gibi şeylere geldik diyelim ölünce sil baştan mı oynuyoruz? Ben geçtim öyle birkaç tane ama oyunu kapatırken tereddütlere düştüm. Geçtik mi geçmedik mi, kaydetti mi kaydetmedi mi, kapatsam baştan mı başlar vs. Menüde kaydet tuşunu aradım, bulamadım. Lineer olsa böyle bir derdin olmuyor nerede geçip nerede kaydettiğini anlıyorsun. Lineer oyuna Roguelike koymanın gerçekten mantığı nedir abi. Zaten oyunu oynayıp bitireli 1 yıl olmuş, tüm tuşları, komboları unutmuşum, zaten oyunun menüsü ve zımbırtıları yeterince karışık ve öğrenmesi zaman alıyorken bir de Roguelike denen nane ile uğraşıyoruz. Oyunu komple unutmuşum tekrardan öğreniyorum.





  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Oyun seni kendisi kıyıya geri bırakıyorsa ilerlemişsindir hocam öteki türlü en fazla konuşmalar vs açılıyor.

  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Dlcde zırhlar sadece kozmetik. Ana oyundan tamamen bağımsız ilerleyişi bulunuyor. Kozmetik abidesi var valhalla dlcsinin içerisinde oradan değiştirebilirsin.

  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    eyvallah hocam cok sağol uğraşmayayım o zaman

  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.