Şimdi Ara

GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! 'ön inceleme' özel röportaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
10
Favori
62.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • F/p cihazı olacaksa özellikler yeterli.

  • Hayırlı olsun :D
  • Dengeli, şahane bir cihaz olmuş.

  • dün söylemiş olduğum sözlere pişman oldum bu incelemeyi görünce :(
    Ayrıca discoverynin kitkat alacağı haberi de sevindirici, hele bi çıksın piyasaya o zaman görüşürüz :D

  • param olsa alırım ki ben bunu.
  • Telefon güzel duruyor ama ben yinede s600 ve 2 gb ram ile gelse ve bu yazılımsal destekle beraber piyasada çok üst seviye hariç rakip tanımazdı diye düşünüyorum.

    Discovery'im vardı ama ekran ufak olunca lg g pro'ya geçmiştim. Ama açık söyleyeyim performansı saymazsak yazılımsal olarak discovery çok daha iyi ve kullanışlıydı.

    Bu dsicovery 2'ye bence en azından 2 gb ramli bir versiyon gelebilir daha sonradan 16 gb versiyonlu discovery 1 yaptıkları gibi.

  • Her şey iyi güzel ama şu RAM'in 1 GB olması çok kötü olmuş.Gelecek aylarda üst seviye telefonlarda 3-4 GB RAM kullanılacakken Discovery'nin 1 GB'da kalması hiç iyi olmamış.En azından 1.5 GB olması daha akıcı bir kullanım sunabilirdi.

  • bu model iş görür birde sanpdragon 805 li amiral bekliyoruz büyük firmalara toz yuttursun :)

  • Telefonun idddalı bir fiyatla gelmesi lazım

  • maalesef benimde pek beklentimi karşılayacak gibi durmuyor discovery 2

    özellikle İLK BAKIŞTA ram ve işlemci bazında hayal kırıklığına uğradım

    discovery kullanıcısıyım bildiğiniz üzere 1.2 ghz hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemcisi mevcut, eşimede sony xperia sp modeli tel aldım ve oyun açılış ve internet üzerinde video oynatma bazında karşılaştırma yaptım ve
    çift çekirdek 1.7 ghz işlemcili sony, dört çekirdekli 1.2 ghz hızında çalışan discoveryden daha hızlı çalıştıgını test ettim, açıkçası işlemci bazında discovery 2 nin yine dört çekirdek olması gerçekten memnun edici lakin bekletimin altında kalan kısmı ise 1.4 ghz hızında çalışması maalesef diğer büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım 1gb bellek olması,,
    dicovery de zaten basıt bir arayüz gezintisi yada internet sayfasını bile açtığımızda bellek kullanımı %90 civarında oluyor kaldıkı üzerine güncelleme geldikçe bu miktar dahada artacak gibi bence 2 gb ram olmalıydı işlemci ghz olarakta 1.7 yada 2.0 dan aşşağı olmamalıydı diye düşünüyorum,, saygılar




  • Büyük bir hayal kırıklığı malesef. GM geriye gidiyor. Keşke hiç üretmeseler bunu.

  • Mesut sormamış ama telefon piyasaya girdiğinde tedarik sorunuyle hem kendilerini hemde müşteriyi rezil ettiler. Çıkıp bir özür dilemediler. Özellikle hızlıal sitesi mağdurları oluştu yüzlerce. Düşündükçe hala sinirleniyorum. Bu tarzda yine bizleri mağdur edecekseniz köpeğin önüne kemik atar gibi sitenizden 5 10 tane stok girip insanları belediyenin top dağıtımı havasında birbirine sokacaksanız hiç zahmet etmeyin. Sadece ben 3 adet aldım. Çevremde de onlarca alan oldu.
    Teknik olarak ram dışında pek sorun yok gibi. Sonuçta fiyat performans cihazı. Forumda sürekli aktif bir çalışan istiyorum. Müşteri hizmetlerine lütfen operatör alın.

    İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak discovery kaçla piyasaya girdiyse bu da öyle olmalı. Nasıl her yeni iphone 650$ ,htc 600$ dolar ile satışa çıkıyorsa bunun da bir standartı olmalı.

  • Ben böyle dürüst yönetici görmedim. Telefonun en büyük kronik sorunu şarj soketiydi pek çok müşteri bu konudan şikyetçiydi. Gerçekten tamiri de zor şarj soketinin arka tarafında yakınlık sensörü konumlandırılmış şarj soketleri de havyayla sökülmüyor hava tabancasıyla sökülüyor bu da sensörün ısınıp bozulmasına neden oluyordu. Umarım zor bozulur ve şarj soketinin arkasına herhangi entegre parça vs konumlandırmamışsınızdır.

  • iyi günler güzel gelişmeler ama bende Adreno 305 konusunda çekingenim sonucunda 300 serisinin en alt modeli Adreno 225'in yeni hali de diyebiliriz umarım normal bir performans seviyesini tutturur. bende diğer arkadaşlar gibi ram olarak 2gb olan bir versiyonunda ne kadar fiyat farklı oluşur acaba adını discovery 2 koyacaksanız ramide 2gb olursa yurt dışından bile hatırı sayılır sipariş alırsınız tüm dünyada f/p oranı yüksek ürünler daha çok satıyor. kolay gelsin.

  • 1,5 gb ram şart bide şu telefona bildirim led i koymak çok mu zor bir şey ya.

  • ben olsam almam daha gecen ay aldıgım htm h90001 model telefonla benchmarkta 18000 puan aldım bunun arasında sadece 1 puan fark var mtk 6582 m işlemciyle aynı birisi 270 lira buda artık 900 lira vardır tüpetüz saçmalık bari mtk 6592 yapsaydınız da herkes alsaydı hep geriden gidiyolar maşallah 1 gb remli telefona git dünyanın parasını ver allah bilir suan kapıs kapısana gider :D gene
  • Laf edenler bu telefonun fiyatının max800 lira olacağını düşünmeden konuşuyor galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La 1280 800 ekranli bi cihaz oyun oynarken 2 gb rami kullanan bi cihaz gormedim ram okadar sorun degilde fiyat olarak discovery 1 in assagiya cekilmesi gerekli bende olmasina ragmen ucuzlamasi gerektigini dusunuyorum bununda birinciyle ayni fiyat segmentine konumlandirilmasi grekiyor.kac ay oldu hic mi fiyat dusmez

  • Telefon olmuş bence dünkü konudan sonra ilaç gibi bi inceleme olmuş Mesut abiye ve müdür beye teşekkürler GMD 1 seviyesinde çıkarsa yine efsane olur ilk alanlardan olmalıyım hatta çevremde aldırdığım discoverylerin sayısı 20 yi bulmuştur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.