Şimdi Ara

GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! 'ön inceleme' özel röportaj (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
10
Favori
62.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ffate

    kasanın bir tarafında kırık bir tarafında çatlak var
    bu telefon hep cüzdan kılıfla kullanıldı.https://store.donanimhaber.com/e7/b5/31/e7b5317f5ee791f27eeb11c318b715e5.jpg
    GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! 'ön inceleme' özel röportaj

    icler acısı bir durum resmen..bu kadarmı kalitesiz malzeme kullanılmış.




  • ffate F kullanıcısına yanıt
    yazik dusme yok darbe yok birde kilifta kullanilmis bu firma hala kendini duzeltmedi discovery 1 vardi elimde telefon gacir gucur otuyordu bende sarj soketi sorunu cikti cihazlarda firma arkasinda durmadi yuzlerce kisiye kullanici hatasi dediler bir yazilim yaptılar kit kat diye ellerine yuzlerine bulastirdilar hemen sattim 2. cihazda bari duzeltselerdi kendilerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat ederseniz, kırık ve çatlağın yanında ekran ve arka kapak
    tarafında darbe olduğuna dair en ufak iz yok. buna rağmen
    bu haliyle garantiye göndersem darbeye bağlı deyip ücret talep edecekler.
    şu an dokunmatikteki kronik sıkıntıyı saymazsak
    bir problem yok. şimdi garantiye göndermesem ileride
    başka bir arıza nedeniyle garantiye göndersem
    kasaya bakıp o arızayı da darbeye bağlayacaklar.

    o nedenle en kısa zamanda garantiye göndereceğim.
    sonucundan adım gibi eminim ama yine de burada paylaşacağım.
  • ffate F kullanıcısına yanıt
    aynen baska arızadan gonderirseniz darbeye baglayacaklardir umarim en zararsız sekilde sorununuz cozulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldım, çok güzel makina herkese tavsiye ederim.telefonu yanlış kullanıp oluşan hataları telefona mal etmeyelim,ayni şey her telefonda olabilir.

  • merhaba arkadaşlar.. ben GM Discovery 2 aldım geçenlerde, özellikler, hız ve kullanım yönünden cihazdan çok memnunum ancak şarj ederken 4-5 saat gibi bir sürede şarj oluyor.. bukadar uzun sürede şarj olan bir telefonla ilk kez karşılaşıyorum acaba bu telefona has birşey mi yoksa bir anormallik mi var yardımcı olabilir misiniz..?

  • Ürünü piyasaya çıktığı gün satın aldım. Öncelikle telefon gerçekten yavaş ve dokunmatikle ilgili sıkıntılar var tam anlamıyla algılamıyor. Ara ara kasmalar meydana geliyor. En basit oyunlarda bile sıkıntı çıkıyor. Ve 2 dakikalık kullanımla bile çok çok fazla ısınıyor. Kamerası da kesinlikle 13 MP gibi değil. Aldığım hafta içerisinde telefonu servise gönderdim. Günlerdir ellerinde ancak henüz kayda bile geçilmemiş ve elime ulaşması oldukça uzun sürecek gibi görünüyor. Servisten yana da çok umudum yok yani. Sanırım tek iyi yönü bataryası gerçekten uzun süre dayanıyor.

  • bugun bı sıteden aldım cıhazı bekliyorum ama aldığım sıtede cıhaz bundan farklı oda dıscovery2 ve 2 gb ram vardı 8 cekırdek dıe gecıyor

  • peki batarya ölürse 2-3 sene sonra nolacak veya batarya bozulursa

  • Bizimle dalgamı geçiyorsun General Mobile
    Çıkardığınız telefondada çok iyi özellikler var sanki Samsung Galaxy S5 çıkartıyorsunuz onun havası var sizde dalga geçiyorsunuz ya 6aydır milletle dalgamı geçiyorsunuz bakın nerdeyse size yalvaracağım şu telefonu snapdragon 800 veya 801 sonra adreno 330 koyun lütfen ya kaç haftadır bekliyoruz.Bu telefonu etrafımda alıcak nerdeyse 35 kişi var bizim bütün aile arkadaşlar filan.Bakın herkez telpanın yaptıklarını biliyor.Düzgün bir telefon çıkartında alalım sizde kazanın bizde kazanalım yani bıktım artık sizdende firmanınızdanda.Birçok alternatif var.Temmuzun sonunada çıkmazsa gidip alternatiflere bakıcam.

  • Evet ciddi anlamda iyi bir geliştirme yapmışlar çok hoş olmuş eminim fiyatıda çok iyi çıkacaktır. Fakat abi RAM 1 GB olmamış yala...:)

  • O kadar para verip alıyoruz fakat dokunmatik sorunu adamı çıldırtıyor, oyun oynama zevki bırakmıyor insanda...güncelleme desen yok,4.4.2 de çakılmış kalmış
    GM bu kronik sorunlara bir çözüm bul artıkk
  • discovery 2 kullanıcısıyım.bir kaç gün önce kenar çerçevelerinin çatladığını fark ettim.ucuz ama özelliği çok diye almıştım.servise gönderdim.telefon ve servis hakkında olumsuz yorumları okuyunca keşke göndermeseydim dedim.bakalım ne olacak.okadar olumsuz yorum okuduktan sonra düşmüş yada darbe almış derlerse,öyle bir şey olmamasına rağmen hiç şaşırmayacağım.

  • Merhabalar,

    Bir hat ile görüşürken diğer hat için kapalı diyor. Bu durum çözümü sadece telefon yönlendirme midir ?

    Başka bir alternatif mevcut mudur ?

  • Merhaba ben 6 ay once general mobil discovery 2 almistim. Dun gece ekranini kitledim koydum kenera ve tekrar elime aldigimda telefonum acilmadi hic bir gpruntu yok bu sababa kadar bekledim hic dokunmadan belki duzelir diye ama duzelmedi ne yapabilirim bir fikri olan var mi????????

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Merhaba ben 6 ay once general mobil discovery 2 almistim. Dun gece ekranini kitledim koydum kenera ve tekrar elime aldigimda telefonum acilmadi hic bir gpruntu yok bu sababa kadar bekledim hic dokunmadan belki duzelir diye ama duzelmedi ne yapabilirim bir fikri olan var mi????????

    Telefonu acmadan factory reset yapmayi dener misin ama bilgilerin silinir once wipe data partion yapabilirsin olmaz ise factory reset yapabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.