Şimdi Ara

GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! 'ön inceleme' özel röportaj (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
10
Favori
62.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telpa sevisine gittigimde ne tasadüfki herkes şarj soketi sorunu için gelmişti. Demek ordaki bir sürü insan ve diğer forumlardaki insanların hepsi telefon kullanma özürlüler ondan sebep kullanıcılar telefonlarına acımadan bozup telpa servisine tamire götürüp 50 tl bayılıyorlar. Gene biz suçluyuz .Telpaya bu tutumundan dolayı KINIYORUM...

  • hala discovery 1 i değiştirmek için bir sebep göremedim
  • vallaha fiyatı 800-900 civarı olsa zaten discovery almayı planlıyordum direk discovery 2 alırım ama ne zaman çıkacak adam hiç kopya bile vermedi büyük ihtimal bahar yada yaza doğru çıkar

  • Mesut Abi tamam her şeyi anladım ama neden 2 GB ram? :(

  • Mesut Bey bu nasıl bir ses kalitesi :( Kendimi 32 kbps .amr ses kaydı dinliyor gibi hissettim :)

    Telefon bence bu segment için yeterli. s400 şöyle böyle demiştik ama bu versiyona OC yapılmamışsa, son sürümde AnTuTu puanı 21bin'i geçer diye tahmin ediyorum.

    Bence çipset yeterli. Eğer bu çipseti 1,5 GHz veya üste aşırtabiliyorlarsa 1,5 üzerinde gelmeli. Son dönem donanımlara baktığımızda artık 2,5'ları görüyoruz. Özellikle tarayıcı performansı saat hızları arttıkça ciddi oranda artıyor. Ağır Java ve Flash içeren siteler düşük baz frekansında 16 çekirdek bile verilse başarısız oluyor. s400'den umutluyum, revizyonlu Adreno 305'in performansını daha detaylı incelemeden yorum yapılamaz. Son olarak 1GB Ram olmamış. Burada herkes hemfikir ve bu konuda bahaneleri olamaz.

  • Şu telefonu discovery 1le aynı fiyata satsınlar yine havada kapışılır. Ekranın 5 inç oluşu, saf android oluşu ve fiyatı sattırır bu telefonu. Tabi hızını deneyip görmek lazım ama genel müdür işlemci için s600 ayarında diyor. Eğer s400'ün bu yeni versiyonu dedikleri gibiyse bir de optimizasyon iyiyse süper olur. Biz bunu bi de overclock yapar 1.7de çalıştırırız cihaz uçar ;)
  • mesut reis geldiğinde artık mesut çevik ile canlıda bu konuları uzun uzun konuşuruz :D :D

  • Bari ram 2 gb olsaydı iyi olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar bu iyi değil şu iyi değil demeyi bırakın adam bak ne diyor biz yeni bir telefon çıkarmadık şikayetler ve istekler üzerine bir telefon çıkardık diyor sizmi kıtsınız yoksa tipinizmi öyle gösteriyor anlamadım

  • RAM i 2GB olması zor belki fiyat anlamında ama 1.5GB olabilir. Gerçi zaten 1.5GB RAM i de bir tek Samsumg ta gördük temin edilebilir mi o var. Temin edildi diyelim fiyata uygun olsun diye 8GB ROM 1GB Ram ve 16GB ROM 1.5GB RAM diye 2 seçenek olabilir.
    Ön kameranın 5MP olması çok gereksiz sanki. Hadi diğerlerinden farklı olsun diye 3 MP felan daha iyi olabilirdi.5 MP yerine 3MP birde flaş biraz saçma oldu sanki.

    Telefon Tablet karışımı bir cihazınız olmalı diye düşünüyorum.Sizin de o konuda bir düşünceniz var gibi.2-3 model bir Discovery bir MİNİ birde MAXİ. 5.5" 6" arası Huawei Ascend Mate rakip bir cihaz bekliyoruz sizden.Ama bu sefer 720P ye S600 olmalı.

    3 ü olmasa da hiç değilse ana menü fiiksel buton olmalı.Onunda dayanıklığı önemli sanal butonda hiç öyle bir sorun yok tasarım önemli değil.

  • s400den aldığı güç

    hahahahaha
    hahahaahha


    hahhaahhaah

    gm den reklamlar alınmaya başlanmış

  • 2014 fiyat performans şamp. olamaycağı kesin.

  • umarim donanımı da ülkemizde yapacak seviyeye gelirler. tebrik etmek lazım güzel telefon bence

  • Güzel gibi duruyor.Yine bazı modellerde ekran farklılığı olmaz umarım.

  • Moto G ürünün 199 Dolar fiyat segmenti ile giriş yapması sebebiyle fiyatının aynı seviyelerde olması gerektiğini düşünüyorum, Ki Motorolanin parça maliyetleri 123 Dolar seviyelerinde olduğunu unutmamak gerekiyor, Discovery2'nin bazı donanimlarının Moto Gden daha iyi gibi gozkuyor ancak, Moto G nin Arkasında google olması buyuk bir artı olduğunu düşünürsek, 570-650 lira aralığında Turkiyeye gelirse Discovery 2 yi almanın çok mantıklı olmacagını dusunmuyorum, Moto G ye fiyat olarak 100 TL Fark olması durumunda da aynı şekilde Moto G nin alınacağını düşünüoyrum, İyi bir fiyattan girebilirse Moto G ile kapışabiliri.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitaf1453

    vallaha fiyatı 800-900 civarı olsa zaten discovery almayı planlıyordum direk discovery 2 alırım ama ne zaman çıkacak adam hiç kopya bile vermedi büyük ihtimal bahar yada yaza doğru çıkar

    900 tl mi? O fiyata nexus 4 alınıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj sorununun kendilerinden kaynaklandıgını kabul etmiş ama hala 50 tl almaya devam ediyorlar dün aradılar 50 tl talep ettiler el mahkum onayladık mecburen yeni telefon cıkartacagınıza biraz servise önem verin

  • Ayrıca HUAWEI Honor 3C gibi bir rakibi oldugunu da unutmamak lazım, Aynı anda Moto G ve Huawei Honor 3c Türkiye pazarına girdikleri takdirde Discovery 2 nin ne yazıkki çok şansı olmayacaktır.
  • fiyatı yine uygun olursa alacağım telefon olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UmtqnR

    Şarj sorununun kendilerinden kaynaklandıgını kabul etmiş ama hala 50 tl almaya devam ediyorlar dün aradılar 50 tl talep ettiler el mahkum onayladık mecburen yeni telefon cıkartacagınıza biraz servise önem verin

    YERLİ FİRMA TÜRK FİRMASI
    VERSEN NOLUCAK

    SEN TÜRKİYENİN GELİŞMESİNİ İSTEMİYOR MUSUN?
    ELİN ÇİNLİSİNE PARA VERMEYİ BİLİYORSUNUZ
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.