Şimdi Ara

Galatasarayin rakibi Rangers hakkinda bilinmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir Rangers taraftari olarak bir kac bilgi vermek istiyorum. Oncelikle son iki yil icerisinde yaptigi bir cok yeniliklerle Rangers eski haline donmeye cok yaklasti. "A New Era" mottosuyla basladigi bu sezonda Rangers'in hem ligde Celtic'in iskoc futbolu icin cok onemli bir anlami olan ve henuz basarilamamis 10 yil ust uste sampiyon olmasini engellemek hem de Steven Gerrard'in avrupada son 16 basarisinin ustune koymak gibi buyuk hedefleri var. Yeni sezonda modernize ettikleri logolari ve rekor kiran sponsorluk anlasmalariyla kullerinden dogduklarini soyleyebilirim. Bunlari anlatma sebebim ise ne kadar motivasyonu yuksek bir takim ile karsilasacaginiza vurgu yapmak istemem.

    Saha icine gelicek olursak Rangers'in en onemli ozelligi defans gucu. Bu sezon Rangers hazirlik maclari dahil olmak uzere hic bir macta gol yemedi. Burada sadece 3-5 mactan bahsetmiyorum. Rangers tam 12 mactir gol yemiyor ve bu sayede ligde 114 yillik rekoru Celtic'in elinden aldilar. Ayrica Iki bek Tavernier ve Barisic icin sagli sollu bindirmeleri de Galatasaray savunmasini bir hayli yoracaktir. Galatasaray'in kesinlikle yakin mesafeden freekick yapmamasi gerekiyor cunku Barisic in su ana kadar attigi her iki freekickten biri gol oldu.

    Orta sahada ise Ryan Jack ve Glen Kamara cok caliskan oyuncular. Ianis Hagi 10 numara pozisyonunda cok iyi isler yapiyor ve Avrupa maclarinda ekstra bir motivasyonla oynuyor (Braga macini 2-0 dan cevirten adam. babasina cekmis :D) Galatasaray'a karsi baba etkisinden dolayi da cok daha iyi oynayacagini dusunuyorum. Ama Galatasaray'in en cok dikkatli olmasi gereken kisinin gecen yil rekor ucretle Liverpool'dan transfer olan Ryan Kent oldugunu dusunuyorum. Bu adam adeta mini bir Messi diyebilirim. Cok hizli ayaklari olan bir futbolcu.

    Forvette ise bir karisikligin hakim oldugunu soyleyebilirim. Sezon basinda bircok spekulasyonla akli celinen Morelos gecen sezonki formundan cok uzakta (Avrupada 17 macta 14 gol). Yeni gelen forvetler de beni ikna edemedi acikcasi. Kisaca Galatasaray'in bence birinci onceligi kati bir defans olmali. Cunku Rangers'in herhangi bir gol buldugu takdirde turu gececegini dusunuyorum. Umarim zevkli bir mac izleriz. Hakeden kazansin :)


    https://www.youtube.com/watch?v=Qdle3rfW0q8&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not.today -- 25 Eylül 2020; 18:21:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kimse kusura bakmasin da surada verdigim bilgilere terbiyesizce cevap veren kisinin en cok arti alan mesaj olmasi cok uzucu. Galatasaray'in Rangers'in seviyesinde bir takim olmadigini da bu macta gormus olduk. Bu kafayla da coluk cocuk dediginiz Rangers Sampiyonlar Ligi seviyesine yukselirken siz de daha da dusmeye devam edeceksiniz. Boyle devam bu kafayla daha guzel(!) gunler sizleri bekliyor...
  • Teşekkürler bilgiler için
  • Koyar geçeriz,. sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip Willem II olursa?
  • Eğer bu eşleşme olursa kolay bir maç olmayacak iki takım içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hajduk'u geçtik mi arkadaş?

    Lütfen ona koyarız buna koyarızı bırakın. Hajduk da avrupa kültürü olan bir takım. Zaman zaman sürprizler yapıyorlar. İnşallah Terim de sizin gibi düşünmez.

    Modern futbolda dandik takım kalmadı, kolay dediğimiz her maç zor olur. En kötüsü de tek maç olması, telafisi yok, Belhanda'nın bir çirkefliğine bakar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    Bu mesaj silindi.
    Hocam siz kimle oynuyordunuz? İnşallah geçersiniz turu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    Hocam siz kimle oynuyordunuz? İnşallah geçersiniz turu

    Alıntıları Göster
    peki bunun tanıdıgım en kötü td fatih terim diyen pirloyla ne alakası var
  • Rangers ilk golünü yemiş ligdeki. Derin GS yine çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırvatları geçsek bile Rangers i geçemeyiz bu çağdışı futbolla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Rangers,Split , William 2 Ben bunların fiziki anlamda iyi olduklarını düşünüyorum bizim oyuncularımız bence hazır değil ama Scoot piri olayı çok iyi oldu yoksa turu kesin vermiştik diyebilirdim.
  • Cok fifa oynamissin, saydigin adamlardan kent ve hagi disinda hicbiri gs de ilk 11 giremez. Kent'de iyi oldugu icin degil, kanatta eksigimiz oldugu icin girer. Hagi'de 10 numara eksigimiz oldugu icin girer. Tatavaya gerek yok. Koyar geceriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların ligi mini bundesliga celtic gibi bir takım bile domine ediyor yıllardır ligi bence fazla abartmaya gerek yok bu formumuzla as kadro oynarsak kesin geçeriz derdim adam yedek-as karışık olma ihtimaline karşı şansımızı biraz daha düşürüyorum
  • Her iki takim da rahat bir sekilde turlarini gecti. Cok heyecanli bir mac bizleri bekliyor. Haftaya Ibrox'ta gorusmek uzere...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steven Gerrrad<3
  • Ulan okuyunca adam sanki rangers değil bayerni anlatıyor hissi uyandırıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

    Ulan okuyunca adam sanki rangers değil bayerni anlatıyor hissi uyandırıyor..
    Aynen, bu anlattıkları gibi olsa her önüne gelene 4-5 atarlar bu saatten sonra
    Son dönemde yükselişte olan Atalanta bile böyle anlatılmazdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.