Şimdi Ara

Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm Galatasaray taraftarını Koç markalarına boykot'a çağırıyoruz. Galatasaray başkanı ve hocasına ağır ithamlarda bulunan ve geldiğinden beri açık bir şekilde Galatasaray düşmanlığı yapan Ali Koç artık sınırları aşmıştır. 25 milyon Galatasaray taraftarı bilinçlenmeli ve farklı markalara yönelmeli.

    Bu başlık altında alternatif markaları sıralıyoruz...



    Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası



  • Senin boykota cagirdigin sirketlerde calisanlarin belki cogunlugu gsli. Senin dusuncene gore ali koc ve koç holding batsin. Hadi batsin diyelim sadece ali koc mu batacak ? Bu nasil bi zekanin dusuncesi yarabbim. O sirketlerde yuzbinlerce insan calisiyor belki cogu gsli . Allah senin ve senin gibi dusunen zekalara firsat verip insanlara ekmek kapisi olan yerlere zeval vermesin. Buna m. Cengizin sirketleride dahil nur cebinin sirketleride dahil...

    İyi de sanki koç grubu tamamen Ali Koçun gibi bir konu olmuş bu. Sadece koç ailesinde olup, milyarder olup başka takımları tutan bir sürü insan var. Örneğin;


    Rahmi Koç Beşiktaşlı, İnan Kıraç Kıraç Galatasaraylı(Hatta İnan Kıraç'ın Galatasaraydaki yeri malum) ve bunlar koç ailesinden milyarderler. Aynı durum sabancı için de geçerli diğer pek çok grup için de.


    https://www.finansgundem.com/foto-galeri/turk-milyarderler-hangi-takimi-tutuyor-galeri/1197001/1


    O yüzden böyle bir boykot bence gereksiz olur. Sanki koç holding tamamen fenerli bir grup gibi bir bakış açısı da gereksiz olmuş.

  • Boş iş. Ha çok boykot etmemi isteyen varsa 2k ateşlesin Yapıkredi borcumu ödeyip kapatayım kartı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aragramir

    Boş iş. Ha çok boykot etmemi isteyen varsa 2k ateşlesin Yapıkredi borcumu ödeyip kapatayım kartı

    koçtan vazgeçemiyorsan devam et.

  • Acun'u da boykot et aslanım. Batırmışken ikisini birden batır bu hızla Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    Acun'u da boykot et aslanım. Batırmışken ikisini birden batır bu hızla  

    exxene abone olarak o saçma salak şeyleri izleyenler düşünsün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    her marka ve ürünün alternatifi var. hatta çok daha iyileri. sen donlarını koçtan al. yoksa mazallah üşütürsün açıkta kalırsa.

  • lütfen boykot edin yoksa darılırım bak Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası 

  • tavşan dağa küsmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot güzel kafa çok yaratıcı olmuş.. Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası 

  • Belki devede bakteri bile değildir ama bende kendi çapımda boykot ediyorum, ve gibi düşünenlerin günden güne artdığını düşünüyorum.

  • Eğlence sektörü ile istihdamı birbirinden ayıramayan bir kişi olduğun belli. Yiyorsa Tüpraş kaynaklı bir şey kullanmayacağım de görelim gününü.

  • Kamil koç ile yolculuk etmiyoruz boykot ediyoruz,eveeett kamil koç en küçük kardeşleri boykot ediyorum sarıkız turizm ile bagajda geliyorum memlekete enişte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    Kamil koç ile yolculuk etmiyoruz boykot ediyoruz,eveeett kamil koç en küçük kardeşleri boykot ediyorum sarıkız turizm ile bagajda geliyorum memlekete enişte.

    Galip Öztürk para yardımı yapmış yazıyordu bunlara. Metro ile güvenle gider gelirler her yere Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası 

  • Koç Holding = Fenerbahçe değil. Rahmi Koç mesela Beşiktaşlı. Hatta Koç Ailesinde kademe olarak Beşiktaşlılar daha çok diye biliyorum. Boykot kısmında şöyle bir durum da var. Mesela Koç holding içinde Galatasaray'a sponsor oldukları bazı yerler vardı. Bunları kendileri feshetmişti. O noktada Koç Holding ürünlerini almak istemeyen taraftarı anlarım ama büyük bir şirket olduğu için ister istemez zaten onun ürünlerini kullanacaksın. Ali Koç'un şuna dek hiçbir başarısı yok. Transfer yaptı diye seviliyor. Geçen yıllarda da yapmıştı. Tutmadığında İstifa Et Başkan yaptılar, şimdi büyük başkan oldu. Bu kısır döngüdeler. Ben zaten oldum olası hep Fenerbahçe'nin sürekli transferle uğraştığını ama Galatasaray'ın şampiyonluk olduğunu bilirim. Bu böyledir.

  • Acaba Koç Grubu kaç gslinin ekmek kapısıdır? Her neyse ya kendi çapında bir kampanya başlatabilirsin tabi ki Koç Holding Markalarını Boykot Kampanyası 

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.