Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
26
Favori
22.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafikleri Forza Horizon 5'ten kötü ama performansı onun neredeyse yarısı. Nasıl iş bu? rezillik

  • Forza Motosport erken erişimde biraz oynadım daha doğrusu oynamaya çalıştım. Oyun gerçekten berbat optimizasyon ile çıkmış. 3060 ile 25 Fpste oynamaya çalıştım. Bu şimdi erken erişim mi? Yazıklar olsun. Oyunu iade ediyorum düzelirse ilerde alırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okuduğun yorumlardan doğru seçim yapmışım az daha pc ye alaacaktım hakkımı wrc den yana kullandım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü çalışıyo oyun ben de baktım da. DLSS aç kapa hiç fark yok fpsde. RT açık kapalı görüntü aynı. Hep çamur gibi. Game ready driver gelir bir de oyuna patch gelir anca düzelir. frame gen de gelirse kurtarır oyunu. Ama görüntü nasıl düzelir onu bilemem. Berbat görünüyor. RT açık 60 fpslerde.




    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)




  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Hocam bende de ti olanı var . Açıkçası üzüldüm bu performansı vermesine umarım bu yama ay düzelir. 7 oyunu vakti zamanında almıştım fakat eski hesabımda . PC de nedense aynı anda 2 hesabı kullanma olmayınca oynayamıyorum. Diğer hesaba giriş yapsam acaba yüklü oyunlarda sorun çıkartır mı? Ya da yüklesem şu an kullandığım hesaptan oynayabilir miyim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 6 Ekim 2023; 1:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza yı seven biri olarak steam den alayım dedim aldığıma pişman oldum. Grafikler hiç hoşuma gitmedi. Görüntü bi garip sanki araçlar haricinde bir bulanıklık var. Ayrıca bu kadar kötü görünmesine rağmen performansta düşük. Hadi driver filan performans yükselirde bu grafikler nedir şaka gibi. Forza Motorsport 7 daha iyi görünüyor. Steam de 2 saatimi doldurmadım büyük ihtimalle iade ederim ve gamepass ten devam ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

    Ben 6700 xt ile fhd yüksek ayarlarda 60 fps alıyorum.

  • Aksam olsa da denetip kendim gorsem. En son millet Last of Us gomerken ben sabit 60 fpsde oynuyordum yuksek ayarlarda. Videolara baktim biraz Gran Turismo 7nin gerisinde gibi duruyor ama bunun sebebi de parlaklik ile alakali gorunuyor. Neyse aksam kendi gozumle bir goreyim bakayim 3070 ti 2kda nasil performans verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun single player kariyeri nasıl ? Ben gt serisi gibi uzun bir sp kariyeri olan pc oyunu bekliyordum. İncelemelerde pek değinilmemiş
    Grafiklerden gelen şikayetlere de şaşırdım. İlk teaserlarda inanılmaz detaylı ve güzel şeyler gosteriliyordu. Downgrade mi oldu konsol için acaba? Sanırım hemen almayıp bir iki ay bekleyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt

    Bende böyle çıkmasına şaşırdım. Yada bende bir problem var. 5800x3d + 3080 kullanıyorum. 2k da herşeyi yükseltmeme rağmen yinede bir gariplik var. DLAA açınca bir nebze düzeliyor gibi ama yine de yetersiz. Performans olarak Ray Tracing açmazsam herşey en yüksek ayarda 70-75 fps arası alıyorum (Dlss kapalı). Forza Horizon 5 te açık dünya ve bundan iki kat daha güzel grafikler olmasına rağmen 2k da çok daha fazla fps alıyordum. Hadi bunu driver ile hallederler de grafikler hiç umduğum gibi değil. İki oyunu da aynı firmanın yaptığına inanamıyorum. Biraz daha kurcalayacağım belki sıkıntı bendedir fakat iade için 2 saati de geçirmek istemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt

    Single player kariyer kötü değil. Araç gruplarına göre, 4, 5 veya 6 yarışlık şampiyona kümeleri var. Bu yarışlar sonucu genel puan sıralamasına göre o kümedeki başarınızı kazanıyorsunuz. Her yarış sonrasında, Car Level'ınızı yarış esnasında artırmışsanız yeni modifikasyon seçenekleri açabiliyorsunuz (Performance, tuning, vs..) Eğer yeterli CP'niz de varsa yarışlar arası hızlıca aracı upgrade edip devam edebiliyorsunuz. Yarış öncesi Practice Lap'lerden de hedefleri ve etabın segment'lerinde iyi sürüşler yaparak Level'ınızı artırabiliyorsunuz. Sıralama turlarının da olmasını isterdim, ama hiç karşılaşmadım. Ya ben daha karşılaşmadım, ya da sıralama aşamasını kaldırmışlar. Oyunun bence genel sorunu kullandığı yeni rendering ve anti-aliasing teknolojisi. Forza serilerinden alıştığımız netlik çok yok, ama bu dediğim gibi artistik bir tercih. Bu haliyle de inanılmaz kötü gözükmüyor, ama bu serinin yeni nesil son oyunu olarak baktığımızda da yakışmıyor. (Açıkçası her türlü modlanmış yılların Assetto Corsa'sı daha iyi görünüyor :) DLSS 3 implemente ederlerse kotarabilir. Bu arada, G-sync destekli yüksek Hz monitörü olan arkadaşlar kesinlikle yanında V-sync yazan framerate seçeneklerini seçmeyin, bariz şekilde FPS kısıyor. En iyi seçenek düz "Unlocked" Bilginize.





  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Oyuna frame gen desteği gelirse çok iyi olur.

    Xbox hesabından bahsediyorsanız, çevrimdışı izinleri etkinleştirince yan hesaba girip oynayabilmeniz lazım aslında. Hatta gamepass üyeliğini de 2 hesapla aynı anda kullanıyordum pcde. Tam teknik detayları aklımda değil. Uzun süre oldu yapalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim bir hesaptan çıkmadıkça diğeri açılmıyor. Hocam nasıl oluyor yardımcı olursan memnun olurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Microsoft storea oyunların olduğu hesabı gir. Xbox uygulamasına yan hesabı girince olması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Gamepass üyeliğimin olduğu hesabı Xbox uygulamasına forza 7 nin olduğunu Microsoft store a gireceğim değil mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 6 Ekim 2023; 14:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız oyun tahmin ettiğimiz ve aslında görüp tecrübe ettiğimiz üzere hatırı sayılır bir "Downgrade" yemiş :(



    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)ElAnalistaDeBitsyoutube
    - This video was made with footage from the official 2022 reveal gameplay and the final version of the game on PC with all settings set to maximum and RT enabled. - Este video se ha realizado con material del reveal gameplay de 2022 oficial y la versión final del juego en PC con todos los settings al máximo y RT activado.
    https://www.youtube.com/watch?v=glS9Qe47Cv8
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vengefulghoul kullanıcısına yanıt

    Bu yılın rezaleti diyeceğim seviyede bir downgrade. Turn10 den beklemezdim böyle bir sahteliği. 2022'ye göre patates gibi görünüyor oyun. O kadar da heyecanlıydım. İzlemez olaydım şunu :(


    Forza 8 olarak duyurulmuş Forza 7.5 olarak çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2023; 16:19:5 >
  • Oyun resmi cikis yaptigi gibi cakilma donemine girecek gibi. Berbat puanlar ve yorumlar sonrasinda, oyunu saglam yamalar ile duzeltecekler tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş rezillik kepazelik resmen. Grafiği geçtim araç sürüşlerinde tokluk hissi de yok. Gran Turismo 7 ile arasında akıl almaz bir fark var gerek grafik gerek mekanik olarak. FM7 böyle değildi abi ben mi yanlış hatırlıyorum? Keşke o oyunu olduğu gibi steame getirseler.


    İade ettim. Ne kadar da yükseliyordum şu oyuna. Hele de alternatifleriniz varsa sakın ola bulaşmayın.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.