Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
26
Favori
22.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Evet ya ben de daha çok var diyordum, gerçekten de uçuyor.

    Ön yükleme açıldıysa iyiymiş, yükleyip bekleyelim bakalım. Oyun çok güzel duruyor.

  • Son 7 saat 46 dakika premium olanlara :)

  • Ön yükleme açılmış yeni gördüm. Premium olanlar da yarından itibaren oynayabilecekmiş. Bilsem indirirdim. Yarın akşama kadar iner gerçi geceden koysam. 120 gb civarı boyutu var. Sanırım önyükleme çok önceden açılmış zaten, ben bayağı geç görmüşüm.

  • Siftahı yapalım bakalım :)

  • Oyunun grafikleri çok mat geldi bana. Fm7'nin grafikleri daha canlıydı.

  • Karşılaştırma videolarında fark etmiştim bu durumu. Bu oyun Gran Turismo Sport gibi bir ara oyun olacak sanki. Direkt 8 ismiyle çıkmaması bir işkillendirmişti zaten. Bugün yarın deneyeceğim ben de.

  • Rapresyonik R kullanıcısına yanıt

    Bence tam tersi. Fm7de koyu bir filtre vardı. Bunda renkler daha canlı daha belirgin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunun grafikleri berbat ya. Hersey ultrada isin izleme kapali 2k. Yinede yaramaz. Forza horizon 5 kadar bile yapamamislar. Hatta f1 22 nin grafikleri bile bundan cok ustundu. Ben iade ediyorum size iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 5 Ekim 2023; 11:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiklerden pek etkilenmedim.Yeni nesillik bir şey yok.Konsolların limiti de bir yere kadar.

  • Ben de siftah yaptım PC versiyonuyla. Araç hakimiyeti, sürüş hissiyatı, detaylı yardım ayarlarını kendinize göre düzenlediğinizde keyif veriyor sürüş dinamikleri. XBOX koluyla da güzel uyumu var haliyle. Daha başlardayım tabi bakalım kariyer yolu umarım zevklidir ve her aracı garaja rahatça eklemek yerine, ödüllendirici bir araç sahiplenme zorluğu ve modifikasyon gerekliliğini tercih ederim. Grafikler konusunda ben de arkadaşlarla hemfikirim. Bazı enstantanelerde ışıklandırmalar ve yansımalar çok güzel gözükse de genel olarak bir boğukluk var, ama artistik bir tercih yapılmış belli. FM7'ye göre çağ atlayan grafikler diyemeyiz. Özellikle şu TAA'dan yarış oyunlarında nefret ediyorum, MSAA kraldır :) Bunda da TAA tercih etmişler, ara sahnelerdeki grafikler daha da düşük ve eski nesil, fakat yarış esnasında çok sıkıntı yok. Araç ve tekerlek sesleri de sanki ilk intiba FM7'ye göre daha dandik geldi, ama biraz daha vakit geçirmek lazım. Herkese keyifli ve hızlı etaplar ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vengefulghoul -- 5 Ekim 2023; 17:39:54 >




  • oyunu microsoft store'dan premium edition ön sipariş aldım .


    sistem 10750h . 32gb corsair ddr4 ram . gtx 1650ti 4gb.


    forza horizon 5 gibi açık dünya oyununda yüksek detaylarda 60 fps sabit alırken(sınırlama yapmasam 120lere kadar yolu var) . bu oyunda 720p bile ultra low detail... 20-35 fps ve açık dünya değil aklım almıyor . track oyunu ram yemez bunda fps sorunu yaşamayız dedik bastık parayı . oyun optimizasyon özürlüsü çıktı RIZA BABAAAAA. leş ötesi rezalet grafiklere 20-30 fps veriyor . böyle kepazelik görülmedi . 1600 TL çöp oldu ne desek gg .


    low detail de bari fm7 kadar grafik verseydi ona da okeydik . çamur kare kare görüntüler sanki gran turismo 2 oynuyoruz ps1'de yuh yani .


    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 5 Ekim 2023; 19:42:7 >




  • İlk defa bi forzada hayal kırıklığı yaşadım. 2019'den beri beklediğim oyun bu olamaz.

  • yarım saat oynadım iade talep ettim. forza4 oynarım bundan iyi. performans konusunda fikir verir yani quantum sistem kurun demişler grafiklere bak. oynanışını da beğenmedim motorsport 7 miydi yıllar önce oynadım bitiriyordum neredeyse ama xbox diye indirip duruyor muydun neydin bezdim bir yerden sonra indirip durmayı. steam daha iyi bir kere indiriyorsun. bulsam onu alıp oynayacağım yahu neydi ismi yok mu steam'de?



    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    FSR kalite



    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)


    not: renkler hdr yüzünden böyle ama renk değil mevzu atari oyunu gibi hele benchmarkını izleseniz gülersiniz 90'lardaki araba oyunları gibi birden dönüyor araçlar.Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) 


    bir de attı ilk yarış sonrası olm dur ya dakika bir gol bir nereye gidiyorsun not so fast diye.Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 5 Ekim 2023; 21:12:17 >




  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)

    şu grafiklerin 10'da biri kadarına düşürdüm 25-35 fps veriyor . bak bu grafikler 1080p high detail araba vs . sağ üstte görüyorsun 60 fps sabiti yapmışım ekran kartının %70-85 arası ancak kullanıyor .


    yukarda dediğim gibi gtx1650ti laptop 10750h işlemci 6+6 çekirdek . ddr4 corsair 32 gb ram + samsung 980 pro 1 tb ssd ......... facia ki resmen ne facia . sakın almasın kimse bu adamlar ya düzeltecekler ya da tarihe kara leke olarak geçecek .... ulan bari şu kadarını verseydiniz yeterdi . bir de seçeneklerde direktman ekran kartı rami 3.5gb'ye kitlenmiş . ulan forza horizon 5 açık dünya iken bile böyle değildi nasıl bir yazılım problemidir bu . resmen xbox'tan port etmişler kimse de iplememiş . eskiden bak fh4 olsun fh5 olsun fm7 vs bunlar optimize edilip piyasaya sürülüyordu . .... sen yarış oyunu satıyosun en az 2-3 yıl çıkarmayacaksın . call of duty ya da fifa değil ki bu . uğraşacaksın yani çok satmak için ... hala daha fh4 satılıyor fh5 ile nerdeyse aynı fiyata microsoft store'da . demek ki alıcısı var . salmıcaksın o zaman abi . ileride bu yüksek tepkilere göre mutlaka bir patch yayınlaması yapacaklardır ama bizim gönlümüzü alacağı konusunda çok şüpheliyim . onu da geçtim yahu fh5 açık dünya iken vram problemi yoktu . bu oyunda nasıl 3.5 gb oto kitliyo ona da anlam veremedik . texture'leri düşük bir yarış mapi kaç gb yiyebilir en fazla saçmalık resmen . salla pati iş çıkarmışlar . tek sevdiğim yani sauber mercedes ve bir takım gran turismodan devşirme proto lemans arabaların gelmesi . gerisi çöppp





  • arkadaşlar demek olay ekran kartı performansı ıvır zıvır değil optimizasyon sorunuymuş .


    reddit'te de bu olay patladı herkes şikayetçi . erken erişim oyunlarda ilk kez pubg'de bu sorunu yapamıştım sonra onlar düzeltti . ama forza gibi kült oyunlarda insanların sabrının sınırı pek olmaz . iade basar geçer .


    xbox 360'tan forza motorsport2'den beri oynadığım oyuna küstürdü resmen . microsoft store'dan alınınca iade miade de yok patladı işte bi tarafımızda .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 5 Ekim 2023; 21:26:3 >
  • haram olmuş bize fm8 bile denilemeyen oyun... biz fh5'e devam season umarım devam eder . oyuncu kitlesi de düzelene kadar fh5'de takılacaktır boş kalmayız .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 5 Ekim 2023; 22:55:11 >
  • forza horizon'da hadi açık alan grafikler iyi olsun beklersin ekran kartı ister manzara o bu vs . ulan tam tersi oldu resmen ya . track haritası var daha ön yarıştaki video bile kasıyor böyle saçmalık görmedim . video kasıyo abi şaka gibi . ragdoll çizemiyo . track açılıyo hem grafikler forza5'den daha blur efektli belli yani netlik yok . hem yol görünümünü de blurlaştırmışlar ille 16x anizotrop aç diyolar . 4x yetmesi lazım normalde kısa maplerde uzunalarda da 8x iş görür . yok abi akşam akşam kafayı yedirttiler bana . ben manzara izlemicem bu simülatif oyun . yola bakıcam arabalar kaliteli olsun adam gibi görünsün yeter . zaten hız yapınca etraf blurlaşıyor ağaca kuşa böceğe bakmıcaz yani . şu kadar kafa bile düşünememişler maalesef .

  • sakın bu oyunu almayın . ya adam olacaklar ya da çapraz konsol x pc kanadında oyuncu kaybedecekler .


    ne zaman adam olurlar , o zaman biz deriz .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 5 Ekim 2023; 23:0:15 >
  • Ön siparişle premium edition olarak satın aldım ve 90 dakika kadar oynadım. Şimdi iade edeceğim. Oyunun fizikleri hiç de simülasyon gibi değil. Hatta simcade gibi bile değil. Baya baya arcade tarafa çok yakın. Bütün asistler kapalı, direksiyon ayarı simülasyondayken bile oyun çok çok kolay. Bir gerçekçilik alamadım. Grafikler desen yine çok başarılı sayılmaz. Benim için hayal kırıklığı oldu. Gt7 ile devam edeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6700 XT ile oynayan var mı nasıl performans alıyorsunuz?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.