Şimdi Ara

Fiat EgeaHB ile geçen 5 yılın ardından. 2023 servis fiyatları :( !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
12.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt

    Bir mükellefim BMW aracına bakım yaptırmış geçen ay, rutin bakıma ek onda da bujiler değişmiş birde turbo hortumuydu sanırım, o değişmiş, 7.700,00 TL fatura kesmişler. Araba almak lüks oldu artık ama yürütmek de lüks hale geldi. Fiat EgeaHB ile geçen 5 yılın ardından. 2023 servis fiyatları :( !! 

  • hayat pahalılığını anlarım ama yetkili servislerin fiyatı besbelli olan parçalara 3 katı fiyat yazmaları, piyasanın bu kadar mevzuatsız başıboş bırakılmasına anlam veremiyorum. hukuk devleti olsaydık adamların aleni dolandırıcılıktan yargılanmaları icap ederdi.

  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    düdüklemece .

  • manisa_tr kullanıcısına yanıt

    415 TL ye aldığım balataya 1000 TL dedi servis. 100 TL de işçilik versem 515 TL yapıyor, servis iki katı fiyat çıkartıyor.

  • 1000 tl ye ne yağıymış bu maşallah. Tıra yağ alıyoruz mübarek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti endişeniz yoksa yetkili servise gitmenin manası yok. düzgün satıcılardan bilindik markalardan parçaları ve yağı alın özel bir serviste işçilik hizmetine para ödeyin

  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    Bu tür konularda garantiyi bozma taraftarı değilim. Herhangi bir eşya aldığımda da mümkünse ekstra ücret öder, garanti süresini uzattırma yollarına bakarım. Eve taktırdığım kombiye bundan 9 sene evvel 400 tl para ödeyip, 3 yıl ekstra garanti almıştım. Hoş garanti bitene kadar tık demeyen kombi garanti bittikten sonra her yıl bir yerinden sorun çıkartıyor.Fiat EgeaHB ile geçen 5 yılın ardından. 2023 servis fiyatları :( !! 


    Fiat Egea araçlara 100.000 km / 5 yıl garanti sunuyor ve henüz 4 yıl olduğundan mecbur servis itekleyecek yine. Aracı seneye değiştirecek olmasam, 1 yıl daha garanti uzatma hakkım var, onu da kullanırdım ama kısmet olursa seneye bu zamanlar aracı değiştireceğim.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    anladım hocam, garanti devam ediyorsa tabi mecbur servise gideceksiniz

  • 2017 F20 118i, servis yağ+filtre/hava polen filtresi için 4.500TL istedi.

    5lt liqui moly yağ + mann filtreler + işçilik 1.250TL verdim.

    * İlk defa servis dışı bakım yaptırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah aracı servise verdim, gittiğimde 3.000,00 TL fiyat çıktı, neyse ki önceden teklif almıştım ve o fiyata indirdiler ama hiç hesapta yokken akü çıktı, şarjı azalmış, şarja taktılar, şarj olmazsa değişecekmiş, sanırım bi binlikte oraya sıkışmış.Fiat EgeaHB ile geçen 5 yılın ardından. 2023 servis fiyatları :( !! 


    Stresle gelecek telefonu bekliyorum.

  • Evet arkadaşlar, 4. yıl bakımını dün yaptırdım ve aşağıdaki işlemler için tam 4.000,00 TL ödedim.


    Opar GS1 0W-30 4,7 lt yağ

    Opar Dot-4 Fren hidroliği 0,5 lt

    Yağ Filtresi

    Polen Filtresi

    Hava Filtresi

    4 Adet Buji

    70AH 640A Robust GN Akü

    İşçilik



    Akü ölçüm sonucu "Değiştir" çıkan bir kağıt gösterdiler, nerede yolda bırakacağı belli olmaz dediler, ben de Aküyü de değiştirdim.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Akunuz efb mi agm mi yoksa normal aku mu Fiat çok yüksek geldi bana bildiğim kadarıyla bujiler fiatta normal tip yani iridyum değil 4000 akü bile olsa çokmüş aracinizin aküsü fabrikasyon muydu çıkan ustunden




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 30 Mart 2022; 9:43:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

    Faturası henüz gelmedi ama Fiat Yol arkadaşım uygulamasında yazan kod yukarıdaki gibi. Birkaç akü bayisini aradım mutlu ve İnciye (Eski aküyü verirsem) 1.000,00 - 900,00 TL Varta Aküye 1.200,00 - 1.400,00 TL dediler. Ben de 1200-1400 ü verdikten sonra orijinal aküsü olsun diyerek serviste taktırdım. Start-Stop yok arabada.


    Bujilerde iridyum değil, normal buji ve daha gidermiş ama 2 yılda bir zorunlu değiştiriyorlar. Aküye değil ama opar olio yağa verdiğim para çok koydu, 1.000,00 Tl opar yağa nedir yahu?Fiat EgeaHB ile geçen 5 yılın ardından. 2023 servis fiyatları :( !! 


    Fiat EgeaHB ile geçen 5 yılın ardından. 2023 servis fiyatları :( !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 30 Mart 2022; 10:7:51 >




  • Fiat’ı yürütme maliyeti açısından uygun bilirdik ama yetkili servis epeyce tuzluymuş.
    Yazık günah…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt

    Yürütme maliyeti uygun araç kalmadı piyasada, Şu marka şu markaya göre (Uç örnekler dışında, bizim alabileceğimiz araçlar için yazıyorum) uygun diyebileceğimiz bir durum yok, hem satın alma hem yürütme maliyetleri 3 aşağı 5 yukarı aynı maliyetlerde.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Katilmiyorum hocam dediginize. Buji isi bastan basa sacmalik zaten. Abimde opel astra var, 2. bakima 1400tl fiyat vermis yetkili servis dun. Ben de toyotayi sokacagim 2. bakima gelecek hafta, faturayi paylasirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Bana da fiyat yetkili serviste akü zayıf çıktı, değişimi gerekiyor dediler, gerek yok dedim, sonra araç yolda kaldı marş basmadı, değiştirmeniz iyi olmuş :(

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Linea aracıma da bir kaç kere serviste Opar yağ koydular, hiçbir sorun ya da eksiltme görmedim. Bence dert edecek kadar kötü bir yağ değil. Opet üretimi zaten.

  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Facebookte Egea Club grubunu takip ediyorum ve oradan az çok biliyorum ki Egeaların aküleri 3-4 yıl içinde cortluyor, eli kulağındadır diye bekliyordum zaten ve sizin durumunuza düşmek korkusuyla (bir gün olmadık yerde marş basmaz diyerek) akünün değiştirilmesini kabul ettim.


    Dışarıda da değiştirebilirdim ama yine FB grubunda yok teyp kilitlendi yok lastik basınç sensörü yandı sönmüyor (bunlar akü değişimi sonrası olan şeyler) gibi sorunları okuyunca servise öpülmeye karar verdim.


    Yağ konusunda 4 yıldır ne bir eksiltme ne de başka bir sorun yaşamadım da işte psikolojik olarak yazılanlardan etkileniyor insan. Özellikle 1.4 motor özelinde sürekli her yerde kaliteli yağ kullanınca eksiltmiyor, opar yağ eksiltiyor diye yazılıyor ya, ondan mütevellit opar yağa mesafeli duruyorum, yoksa 4 yıldır hiç bir problem yaşamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 30 Mart 2022; 15:1:59 >
  • 2018 model egea kullanıcısı olarak bende aralık ayında 27bin kmde 3. Yıllık bakım için 2bin tl ödedim. Satış danışmanı 250 ml cam suyu hediye ediyorum demişti sonradan fark ettim onu bile ucretlendirmisler faturada seneye bende 5binlik olurum en iyi ihtimalle 4. Bakımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.