Şimdi Ara

Fatih Terim İstifa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iş işten geçtikten sonra neye yarar gerçi ama artık bitsin bu çile



  • Mahvetti takımı. Yeter artık defolsun gitsin.
  • Haram zıkım olsun aldığı paralar
  • Fatih Terim bize bir İtalyan ata sözü söyler artık. İstifa etmesini istiyoruz. kahrolduk.
  • fatih terim gitti.. kım gelicek..? gelse şu saatten sonna ne yapıcak zaten ömrümüzde kaçtane dunya kupası görüyoruz ki buda ıkı gun sonna un utulur..
  • Eder zaten merak etmeyin.Bide trübüne yollandı ya kesin edecek.
  • Yabancı antrenör gelmeli artık...
  • yahu milli takıma geldiği günden beri diyorum da hep kötü adam oluyorum.

    ermenistana yenilsek akıllanmayacaklar.
  • eskidendi gazla kufurle mac almalar
  • bencede artık etmeli. oyun içi müdahalelerine birşey diyemem ama egoları yüzünden milli takımı bitirdi. fatih tekke , i.toraman gibi adamları kaç maç kadroya almadı...
  • Keşke yabancı Td gelsede Milli takıma istanbul dışındanda Futbolcu seçse.Resmen istanbulspor oldu Milli takım.Bizi dünyaya rezil etmeyecek bir TD istiyoruz.İsviçre faciasından sonra az kalsın bu maçtada olay çıkacaktı.Biran hakemi dövecek sandım .Birde herkes hakem katletti diyor ama önceden takımı ve td yi sorgulamak lazım.Bu diziliş ile oynarsanız tabi başarılı olamazsınız.Futbolcular 1 maç öncesi kahramandıda şimdi ne oldu?Şişirdiler futbolcuları,onlarında ayagı yerden kesildi.Yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlh07

    bencede artık etmeli. oyun içi müdahalelerine birşey diyemem ama egoları yüzünden milli takımı bitirdi. fatih tekke , i.toraman gibi adamları kaç maç kadroya almadı...


    Defansta bu kadar sıkıntımız varken, adam kişisel problemleri yüzünden ibrahim toraman gibi bi oyuncuyu kadroya almıyor.Olacak şey değil.Fatih tekke, gökdeniz gibi adamlar bu kadroda mutlaka olmalıydı.Allah belasını versin bu herifin.Vatan-millet-sakarya der sonrada egoları yüzünden takımı satar fatih efendi.
  • Aldığın maaşın hakkını ver sinyor terima
  • Şimdi Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Genel anlamıyla Fatih Terim hatalıydı. Özellikle 2. yarı. Çağrılmayan oyuncuları bir kenara bırakalım,elindeki adamlardan en iyi kadroyu çıkardı. Buna kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. 100 TD e sorsalardı 80 i bu kadroyla çıkardı. Sadece Ceyhun ve Önder değişik olabilirdi.

    Ama 2. yarıdaki değişiklikleri hiçkimsenin yapacağını düşünmüyorum. En stresli maç 19 yaşında iki oyuncuyu alıyor ve Hamiti çıkarıyor.Tamam Önderi çıkardın Hamitde kötüydü ama çıkarmak yerine görevini değiştirsene Hamitin. Resmen macera aradı ama tutmadı işte. Arda nın kötü olmasının tek sebebi Terimdir. 2. yarı ne yapacağını bilemedi çocuk.Sağa gitti,ortaya gitti,defansdan to çıkardı. Ne gerek vardı? İsmail ne yaptı??? Orta sahamız döküldü resmen orya önlem alsana. Tuncayı sağa çekse Ardayı sola,ortada da Emre-Nuri(M.Sarp yedekmiydi,spike söylemedi. Eğer varsa tabiki çok formda olan Sarp) - Hamit. Hamit sağda oynayamadı bugün,ama ondan daha iyi top çevirecek kimse yok. Değiştir görevini Hamitin olsun bitsin. Semihde gününde değildi.Zaten FB de bu sene iyi oynamadıki hiç.Ama Sercan hiç girmemliydi oyuna. 100 defa yazmıştım Sercan dan santrafor olmaz diye. Gördük işte sıkışan oyunda Sercanı. Tipik açık alan oyuncusu,kanatlarda çok daha iyi oynar Sercan kendini geliştirirse. Yoksa o boyla o fizikle santrafor olamaz.Yalan haberlerle şişirdi basın,ve menajeri. Gördük işte 2 maçtır Sercanı. Daha çok şey yazılır.Ama iş işten geçti,ne olacak yazsak. Geçmiş olsun, yenemedik işte. Organize olamadık,stres yaptı futbolcular.Sağlık olsun.

    Son olarak bugün hatalıydı Terim doğru ama kim gelecek onun yerine? Şu an için ondan iyisi yok bence.Varsa söyleyinde bizde bilelim.




  • herşey bitmiş gibi yazıyosunuz arkadaşlar değişen birşey olmadıki son iki maçta belli olcak bukadar basit gidip gitmememiz %50 bize %50 bosanaya bağlı hepsi bu haaaa şimdi yenseydik süper olcaktı ama maçı genel değerlendirin saha ve hakem bunlar çok önemli faktör oyuncular çok ii çabaladılar girmeyince girmiyor işte şans yoktu teknik aksaklıkıta vardı vs ama sonuçta yenilmedik dediğim gibi son iki maç ve herşey bizim ve bosnanın elinde...1 ay sonra
  • Galatasaray'a ikinci gelişinden beri ne milli takım, ne de Galatasaray'ın organize top oynadığını görmedim.
  • Düşmanlarının elini kuvvetlendirmekten başka bir şey yapamadı son zamanlarda.
    Bırakması hem kendi hemde genel kanı açısından iyi olacak gibi duruyor.
    İstifası yakındır.

    not:Federasyona para bağışlayan forum ahalisinden zatlar soğuk su içsin iyi gelir
  • Herkesin dediğini yapıp defansa Emre Aşıkı, Ceyhunun yerinede Mustafayı koymuş olsaydı şimdi dünya kupası için konuşuyor olurduk.

    Fatih Terim tartışmasız en iyi hocadır ülkede ama onun egosu ve sistemsizliği ona ve bize çok zarar veriyor.

    Yabancılar boşuna sistemler üzerinde kafa patlatmıyorlar, bizim gibi sür hücum oyuncularını maçı alsın taktiğiyle çıkmıyorlar.

    İstifa etsede yerine koyacağımız bir hoca yok. Yerine birisi gelse bu kadar baskıyı Terimden başka hçbir hoca kaldıramaz.
  • daha 2. maçtan beri böyle olacağını söylüyoduk o zaman daha çok maç var diye terimciler üstümüze çullanıyodu bi kişi de haklısın demiyodu şimdi nerden çıktı bu Anti fatih terimciler? tüküreyim sizin futbol bilginize dün kazansak burda imparator diye başlık açardınız. terimcilere kızıyorum bu istifa istifa diyen tayfaya da acıyorum
  • Allah aşkına F.Terim giderse yerine kim gelicek ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.