Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.632
Cevap
46
Favori
68.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • StereoFap kullanıcısına yanıt

    Orijinal kullanıyorum. Kurulum ne yazdıysa onu yaptım sıkıntısız çalıştı.

  • Arsonex kullanıcısına yanıt

    Tamam, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

  • Arkadaşlar merhaba, oyunun orijinal ve korsan sürümüne (COD*X) sahip arkadaşlar benle özelden iletişime geçebilir mi rica etsem. Güncel bir kurulum programı için. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar ben şuanda oyunun v1.011 COD*X sürümüne sahibim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. yama oyunun dlc lerini de kapsıyor mu acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vel1d

    Kuramayan arkadaşlar için farklı bir yol;

    Epic Games'ten Gold Sürümünü aldım ve @Iron Man - SuraSide @ReTRyEvER kardeşlerimin paylaştığı kurulum şekliyle yamayı kurdum. Ne altyazı seçeneğinin kapalı olması, ne oyuna girerken siyah ekranda kalması, ne de karakterlerin sesi çıkmaması gibi bir sorunla karşılaştım. Yama sorunsuz çalışıyor. Yamayı yapan Rockerdem ve ekibine çok teşekkürler. Efsane bir yama olmuş.

    Kurulum:

    1-Her ihtimale karşı, yamayı daha önce kurduysanız ve olmadıysa bütün dosyaları doğrulayın. Kısaca oyun sıfır gibi olsun, ne olur ne olmaz.
    2-Windows Güvenliği'nden, Virüs ve Tehdit Koruması & Güvenlik Duvarı ve Ağ Koruması'nı kapatın.
    3-Program Files (Program Dosyaları değil) > Epic Games > FarCry5 > data_final içine (Yani data_final'da bulunan pc klasörünün yanına, içine değil) 'Orjinal' adlı bir dosya açın.
    4-Program Files > Epic Games > FarCry5 > data_final > pc klasörüne giderek patch_fat ve patch_english.fat (patch_english.fat yerine patch_dat diye bir dosyada olabilir) dosyalarını kopyalayarak önceki açtığımız Orjinal klasörünün içine yapıştırın. (Setuptaki yedekleme bozuk olduğu için bu yolla yedeklemeyi manuel olarak yapmış olduk.)
    5-Bu işlemlerden sonra yamanın setupunu açın. Yazıları v.s geçtikten sonra manuel aramadan Program Files > Epic Games > FarCry5 > bin klasöründeki FarCry5.exe dosyasını seçerek devam edin.
    6-Oyun sürümünü seçme kısmına geldiğinizde, oyun sürümünü; Sürüm 2019 (v1.2.X.X) olarak seçin.
    7-Bundan sonra klasörünü nereye kuracağını soracaktır. Orjinal haline hiç dokunmayın yani Program Files > Epic Games > FarCry5 içine kursun.
    8-Bunu da ayarladıktan sonra kur sekmesine tıklayın. İşte 'Dananın kuyruğu burada kopuyor' kurulum başladıktan 1-2 saniye sonra 'Yedeklensin mi ?' diye bir uyarı gelecektir. Daha önce bu yedeklemeyi Orjinal klasöründe manuel olarak yaptığımız için buna 'HAYIR' diyoruz. Ardından yarım dakikada falan yama yüklenmiş olacaktır.

    Sorunsuz şekilde oynamanız dileğiye..

    Dipnot: Bu kurulum şekli, Epic Games'te ki FarCry 5 Gold Edition 1.014 sürümünde denenmiştir ve sorunsuz şekilde çalışmıştır. Steam Gold sürümüne sahip olanlarda da çalıştığını @ReTRyEvER kardeşim belirtmiştir. Saygılar.

    Merhabalar ben de oyunu Epic Games üzerinden aldım ve dediklerinizi yaptım fakat hiç bir hata vs almamama rağmen oyun türkçe olmadı


    GÜNCELEME:


    İnternette saatlerce araştırdım bir çözüm bulamamıştım daha sonra aklıma bir fikir geldi onu denedim ve yamayı sorunsuz bir şekilde kurdum oyun tamamen türkçe oldu. Öncelikle bu dediklerim herkeste olmayabilir fakat ben Epic Games üzerinden oyunu satın alıp ordan indirdim ve bu bahsediceğim yöntem ile sorunu hallettim. Oyunu Epic üzerinden indirenler için farkettiyseniz Uplay üzerinden de bir güncelleme tarzında 20 30 gb'lık bir kısım indiriyor yani benzer bazı dosyaları Uplay dosyasına da kuruyor burası önemli çünkü yama kurulumunu Epic den değil Uplay dosyaları üzerinden yapıcaz.


    Kurulum aşaması:


    > Herşeyden önce bir yedekleme almanızı öneriyorum '' Uplay > Far Cry 5 > data_final > pc '' kısmından resimde ki 4 dosyayı bulup benim yaptığım gibi orijinal adlı bir klasör açıp oraya kopyalayıp yedek almanız gerekiyor.


    Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

    > Windows Defender veya herhangi bir virüs programı açık ise kurulum bitene kadar durdurun.


    > Bu adım da indirmiş olduğunuz türkçe yama setup ını açıp manuel kurulum yapıyorsunuz fakat dosyayı seçerken ''Uplay > Far Cry 5 > bin > FarCry5.exe'' olarak ayarlıyorsunuz yani Epic kurulumu üzerinden değil Uplay dosyaları üzerinden manuel kurulum yapıyorsunuz.


    > Sürüm olarak 2019 sürümünü seçin.


    > Kurulum yapılırken yedekleme uyarısı alırsanız hayır seçeneğine basıp geçin zaten kendimiz bu aşamayı başta yapmış olduk.


    > Kurulum tamamlandıkdan sonra bitir seçeneğine basıp yukarıda da yerini belirttiğim gibi Uplay dosyası üzerinde ki FarCry5.exe dosyasını masaüstüne kopyalayın ve oyunu ordan başlatın.


    Ben bu kendim bulduğum yöntem ile oyunu türkçe yaptım ve sıkıntısız çalışıyor. Bu bahsettiğim çözüm yolu Steam üzerinden oyunu satın alıp hata alanlar için değildir ama benzer bir yol denenebilir sanırım fakat Epic Games üzerinden alıp indirenler varsa muhtemelen sorunu çözülecektir. Çeviri ekibine teşekkür ediyorum emekleri için oyunu türkçe oynamak istiyordum ve hatalarla ilgili baya bir araştırmıştım sonunda hallettim ve sizlerle de paylaşmak istedim çözüm arayanlara yardımcı olmak umudu ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraude Dike -- 3 Haziran 2021; 18:52:15 >




  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt

    Bu ne ciddiyetsizlik projeyi çevirirken harcadığınız emeğe de mi acımıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaltSto

    Bu ne ciddiyetsizlik projeyi çevirirken harcadığınız emeğe de mi acımıyorsunuz?

    Merhaba, gecikme için özür dilerim. Ben projede çevirmen değildim bunu belirteyim. Sadece bir şeyler için uğraştım. Ve o dönem nasıl uğraştığımı da herkes çok iyi bilir :)


    Konuya mesaj yazdım fakat belirtmediğim bir şey vardı unutmuşum. Yaklaşık 10 gün sonra bakacaktım mesajlara, zira Final haftam geldi, projeler sunumlar derken çok sıkışık bir döneme girdim. Henüz daha bitmiş de değil.

  • Bu yamayı yeniden daha temiz bi şekilde paketleyecek kimse yok mu? Defender'ı devre dışı bırakmak istemiyorum :/ Bu kadar "false positive" normal gelmedi.


    Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 17 Temmuz 2021; 14:18:27 >
  • Dosya her zerresi virüs olarak görünüyor, yapmayın arkadaşlar değmez temiz bir dosya falan bulup onu yükleyin yada alternatif bakın derim.

  • Merhabalar,


    Far Cry 5`i yeni indirdim.

    Bu türkçe yama %100 ve tamamlanmış, test edilmiş midir?


    İndirebilir, güvenle oynayabilir miyim?


    Test eden arkadaşlar ve konu sahibi cevap verirse çok sevinirim.

    Emeğinize sağlık bu arada... Çok teşekkürler!

  • Selamlar öncelikle çeviri için emeğe sağlık da rar dosyası şifresi var o şifre nerde benmi göremedim eğer bilen varsa şifreyi verebilirmisiniz

  • KaRaGuC89 kullanıcısına yanıt

    şifre: rockerdem

    İyi oyunlar

  • atessivas kullanıcısına yanıt

    teşekkürler görmedi gözden kaçırdımsa kusura bakmayın

  • KaRaGuC89 kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah ne kusuru :)

  • Maşşallah virüs yatağı yama. Tarama yapılamasın diye rar şifresi koymuş adam indirmeyin arkadaşlar bu yamayı virüslüdür. Yapacağınız yamayı....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 10 Şubat 2022; 21:18:53 >
  • data_final altında patch.dat yok bende arkadaşlar ? Oyunmu değişti güncellendi ?

  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    Nur topu gibi trojanların hayırlı olsun.

  • STENSTEN kullanıcısına yanıt

    Trojana felan gerek yok şuan yamayı kurdum gayet iyi oynuyorum :) Sizin gibi paronayak olmaya gerek yok.

  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.