Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
242.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddsmurat

    Oyunu gog sürümünde oynayın sorun çıkmaz.

    Boşuna mı aldık steamden.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Geri iadesi geçerliyse iade et. Gog sürümü en sorunsuz ve laa(4gb) desteğiyle geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddsmurat

    Geri iadesi geçerliyse iade et. Gog sürümü en sorunsuz ve laa(4gb) desteğiyle geliyor.

    2 yıl oldu alalı Türkçe yama bekliyordum bilsem böyle olacağını alır mıydım ya. Xp uyumlu yapıp açtım gene dondu. Vaulttan çıkana kadar dört beş defa kapatıp açmak zorunda kaldım. Feci de oynayasım var olacak iş mi bu ya.Gogda 20 dolardan satıyorlar şu an. Orijinal varken korsan oynayacağız bu gidişle.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Oyunun ini dosyasına eklenen bir kaç satırla düzeliyor o sorun google da bulamazsan yardım ederim daha sonra, mobilden yazıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feriox

    Oyunun ini dosyasına eklenen bir kaç satırla düzeliyor o sorun google da bulamazsan yardım ederim daha sonra, mobilden yazıyorum.



    Hocam sizin bu mesajınızdan sonra kalktım arattım şu entryyi gördüm;

    https://eksisozluk.com/entry/18497901

    Adamın dediklerini yaptım on beş dakika kadar sorunsuz oynadım herhalde çözüldü derken pat gene dondu kaldı küfür kıyamet kapattım oyunu. Gerçi orada yazan şeyin üzerinden kaç sene geçmiş acaba doğru kodu mu yapıştırdım bir bakar mısınız?




  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yapman gereken bu videoda anlatılıyor https://www.youtube.com/watch?v=4iuTE8-4lNU
    Yine olmazsa şu sayfadakileri bir denehttps://www.gamefaqs.com/boards/918428-fallout-3/74433020
    ingilizce anlatılmış olsada anlaşılır gibi Nexus sitesinden bir link verilmiş dll dosyası içeriyor daha önce benim işime yaramıştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 1 Ocak 2018; 11:44:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    W7de rastgele donup kalma sorunu yaşayan var mı? Oyun herhangi bir noktada ansızın donup kalıyor ve görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor.

    64 bit mi windowsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 64. Birazdan arkadaşın verdiği linkleri bir deneyeceğim.
  • Beyler eksik olmayın gün içinde fırsat bulamadım az önce denedim o dll dosyasını atınca yarım saattir takılma falan olmadan oynadım. En son 2 sene önce New Vegas oynamıştım özlemişim atmosferi bir de ilk izlenim olarak bu oyun New Vegastan biraz daha güzel gibi geldi bana.
  • Bu oyunun türkçe yama konusuna "bu herif yalancı sürekli yamayı erteliyor", "bu herif -sagopa kajmer dinledikçe daha güzel çeviriyorum yeeaaaa" yazan bir meczup çocugun teki yazdıgımda bana troll diyenler hakaret edenler boş boş konuşanlar burada mı ya gelin selamlaşalım
  • broken steel dlcsinde görev almam için citadeldeki katiple konuşmam gerekiyor ama diyalog çıkmıyor o bölümü nasıl geçebilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan4292

    broken steel dlcsinde görev almam için citadeldeki katiple konuşmam gerekiyor ama diyalog çıkmıyor o bölümü nasıl geçebilirim ?

    Konuşamadığın adam Elder Lyons mu?
    O ise fix modu var:https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/22643
  • hayır elder lyonsla konuştum. konuşmam gereken kişi scribe Rothchild diye biri. normalde diyalog gelmesi gerekirken yanına gidince meşgulum işim var falan diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşam suları ana görevinde, kontrol odasına döndüğümüzde orada tartışma çıkıyor ve sonra orada oyun buga giriyor. Kimse bir şey yapmıyor, oyun orada kalıyor. Steam sürümüne sahibim var mı orada bir sorun yaşayan? Nasıl halledebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Keşke Skyrim'i yaptıkları gibi bu oyunla New Vegas'ı da yeni motora aktarsalar.Çok fazla teknik problem ve fps sorunları var oyunda hiç doğru düzgün oynanmıyor.
  • Steam'de na kadar süre oynadığımı kayıt etmiyor...
    Skse'den giriyorum ondan mı diyeceğim ama diğer Fallout oyunları ve Skyrim'e de skse'den giriyordum bir sorun yoktu.
  • skyrim de ki gibi skse tarzı bir mod var mı ? Menü yü kolaylaştıran, silah,eşy seçimini hızlı yapmamızı sağlayan vs..
  • Oyunun atmosferi New Vegastan sonra boğucu geliyor. Çok soğuk bir oyun bence. New Yorkun beton dolu yapısı ve oyunun bir kısmının da sürekli metrolarda geçmesi klostrofobi katıyor. Yalnız bahsettiğim detaylardan hoşlananlar da bunu New Vegastan daha fazla sevebilirler işte. Şeyi soracağım.


    Megatonu patlattım. Babamı soruşturacak kimse kalmadı gibi. Kimse babamla alakalı bir şey söylemiyor. Nereden bulabilirim bu adamı ya. Üç saat haritayı dolaştım.
  • Ya arkadaşlar Allah aşkına şu oyunu W10'da sıfır sorun ile oynamanın yolu yok mu? Defaatle kurdum oyunu, ve her seferinde üç dört saat civarı artık bu donmalardan illallah edip sildim. Şimdi de kapıdan girerken veya çıkarken siyah ekranda kalma sorunu başgösterdi. Yirmi dakika ile altmış dakika arasında değişiyor donma zamanı. Tam herhalde düzeldi derken pat siyah ekranda kalıyor. Şu videodaki işlemleri yaptım bana mısın demiyor. Allahın belası Bethesda ufacık bir fix yayınlamaktansa Steam sayfasına W7 ve sonrası için optimize edilmemiştir diyor. Ulan satma o zaman şerefsiz W7'nin altını kullanan mı kaldı. Para verip alıyorsun mağdur oluyorsun vallahi on numara iş.









  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.