Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
242.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]


    Oyunun Linki:
    Fallout 3 -http://store.steampowered.com/app/22300/
    Fallout 3: GOTY -http://store.steampowered.com/app/22370/
    Fallout 3 Modları:http://www.nexusmods.com/fallout3/mods/top/?
    ___________________________________________________________________



    Fallout 3 28 Eki 2008
    Fallout 3: Game of the Year Edition 13 Eki 2009


    ESKİ MESAJDAKİ YAZILAR


    Radyasyon ile gelen tehlike, tüm canlıların bundan etkilenip birbirleriyle savaşmaları ve ardından içecek bir damla su bile bulunmaması. Ancak bu ve bunun gibi durumlar, dünyanın yok olmaya yüz tutmasını işaret edebilirler. Normal şartlar altında, bu denli bir durum sadece oyunlarda ve filmlerde sonuna kadar işlense de, son zamanlarda dünya hakkında konuşulanlar ve eldeki veriler de büyük tehlikelerle karşı karşıya olduğumuzu simgeliyor, tabii elimizi çabuk tutmazsak. Küresel ısınma ve bunun akabinde kirletmeye devam ettiğimiz sürece artık soluyamayacağımız bir hava ile karşı karşıyayız. Şimdiden çeşitli kıyamet senaryoları da yazılmaya başlandı, ancak demin de söylediğimiz gibi, her şey aslında bizim elimizde ve düzeltmek için çabalaması gereken de yine bizleriz.

    Yaşam savaşı

    İşte Fallout da buna benzer bir senaryoyla karşımıza çıktı ve genel olarak radyasyon ve nükleer atıklardan sonra canlıların yaşamak zorunda kaldıkları hayatı konu alıyordu. İlk Fallout 1997 yılında aramıza katıldıktan sonra, oyuncular RPG türünün nimetlerinden sonuna kadar faydalanma şansına sahip oldular. Hikâyenin işlenişi ve buna paralel olarak karakterimizi geliştirip yeteneklerini kullanabilmemiz, o zamanın oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı. Hemen ardından, 1 sene sonra Fallout 2'yi oynama şansına sahip olduk. İnsanlar, dünyanın kirliliğinden ve radyasyondan arınmak için, kendilerini yeraltındaki Vault'larına kapatmışlardır ve burada yaşam savaşlarını devam ettirmektedirler. Ancak, asıl kahramanımızın da yaşamakta olduğu 13 numaralı Vault'un su arıtma çipi bozulur ve yenisini bulmak için kendimizi kirli dünyanın kollarına atmak durumunda kalırız. Eğer zamanında bu çipi bulamazsak, susuzluktan ölme riskiyle karşı karşıya kalıyorduk.

    İlkinden aşağı kalır yanı yoktu Fallout 2'nin ve yine içerdiği RPG öğeleri ve hikâyesiyle ilgi odağı olmuştu. Ancak, bu oyundan sonra derin bir sessizliğe gömüldü ve yaklaşık 3 sene boyunca Fallout'tan hiç ses çıkmadı. Daha sonra, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel duyuruldu. Yalnız, bu yapımın diğer Fallout'lardan bir farkı vardı ve pek çok fanatiği de bundan bir bakıma rahatsızlık duydu. Brotherhood of Steel, taktiksel bir savaş üzerine kuruluydu ve taktiksel aksiyon türünü simgeliyordu. Yine de, evveliyatı düşünülmeden ele alındığı zaman başlı başına oldukça sağlam bir yapım olarak göze çarpıyordu.

    Ondan sonra Fallout daha büyük bir sessizliğe gömüldü ve birkaç yıl haber alınamadı. Zaman zaman ortalıklarda Fallout 3'ün düşünüldüğü üzerine spekülasyonlar dolaşmaya başladı ancak ser verilip sır verilmedi. Bazı kaynaklar bunları ciddi biçimde doğrulamaya başladılar ve en sonunda Fallout 3'ün, Van Buren kod adıyla yapımının başladığı belirtildi. Bu sürece gelirken bazı değişik gelişmeler de yaşandı. Fallout'un ezeli yapımcısı olan, Interplay bünyesindeki Black Isle Studios kapandı ve daha sonra yapımı geliştirmek üzere Bethesda, sorumluluğu eline aldı.

    Kusurlu bir yer

    Kesinlikle Fallout hakkında teknik detay verilmiyor, muhtemelen henüz bunun için erken olduğu belirtiliyor ancak yine de ortalıkta dolaşmaya başlayan ufak tefek bilgiler mevcut. Öncelikle, bu yazı yazılmadan birkaç gün önce, resmi bir video yayınlandı ve çok fazla olmasa da bir şeyler düşünebilme şansına sahip olduk. Aslında videoyla ilgili söyleyebileceğimiz en önemli şey, oyun içi motorundan meydana getirilmiş olmasıydı. Bu şekilde değerlendirildiği zaman, Fallout 3 grafiksel olarak bizi fazlasıyla tatmin edeceğe benziyor. Video'da konuşmacı olarak Ron Perlman'ın sesini duyuyoruz.

    Fallout 3'te boy gösterecek olan bir başka isim de; ünlü aktör Liam Neeson. Sinemaseverler, kendisini Schindler'in Listesi ve Uzay Yolu serisinden Qui-Gon Jinn rolünden de hatırlayacaklardır. Fallout 3'te kendisi ana karakterin babasını oynayıp seslendirecek. Bu da yapımın son derece profesyonel şekilde geliştirildiğinin bir başka göstergesi. Muhtemelen virane şehirler arasında, zorlu bir yaşam mücadelesine girişeceğiz. Hikaye ve teknik konular hakkında henüz hiçbir bilgi sunulmuş değil.

    Babalara selamlar

    Son zamanlarda, eskilerin klasik oyunları, yeni versiyonlarının duyurulmalarıyla hepimizi sevindirmeye ve merakla bekletmeye başladılar. Tabii gözümüz kulağımız hep firmalar ve onların vereceği ekstra bilgilerde. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz günlerde de Starcraft 2 bombası patlatılmış ve herkesi derin bir heyecan sarmıştı. Bakalım yeni nesil teknolojiyle birlikte, klasik oyunlar bizleri ne şekilde etkileyecekler. Fallout 3, aynı zamanda PC'lerin yanında PS3 ve Xbox 360 için de duyuruldu. Çıkış tarihi olarak da 2008'in sonbahar ayları gösteriliyor.


    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • oleeeeey
  • Bu görüntü oyun içi görüntüyse, önceki iki fallout'tan çok farklı bir oyun tecrübesi yaşıyacağımız kesin. Yani alışılmış grafikler dışında oyun bize farklı gelicek bence. Blizard'ın sitesindede ya diablo 3 yada starcraft 2 haberi yakında duyurulcak. İki bomba oyun. Gelde bekle.
  •  Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

     Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 18 Mayıs 2007; 21:13:56 >
  • İlginç grafikler
  • power armor'larımızı giyme zamanı gelmişti zaten... umarım oyunda yine brotherhood of stell olur. "your life end in the wasteland..."
  • Özlemiştik valla, turnbase'li olduğuna göre umarım 3D olayına girmemişlerdir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: foxhound

    power armor'larımızı giyme zamanı gelmişti zaten... umarım oyunda yine brotherhood of stell olur. "your life end in the wasteland..."


    Brotherhood of steel olmadan fallout düşünülemez. 3d olayına kesin girmişlerdir, umarım hakikaten turn based kalır. Ama oblivion tarzı olacağından korkuyorum...

    Bir de haberde hata var, 5 haziranda teaserı çıkacak, demosu değil... Kıştan önce çıkmaz fallout 3.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 18 Mayıs 2007; 20:26:27 >
  • Hayatımda oynadığım en iyi oyundur belki de fallout grafikler şu screenshotlarda crysis ten çok daha sağlam görünüyor bence
  • Bende flat out sandım heycanlandım.Peki bu oyun nasıl bişey?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

    Bende flat out sandım heycanlandım.Peki bu oyun nasıl bişey?


    Fallout anlatılmaz yaşanır. Dergi vermişti zamanında cdsini. Bu ne dandik oyun diye 2 sene rafta bekledi. Sonra bir ara canım sıkıldı, oyuna bi başladım, kaptırış o kaptırış... Sonra ikincisini de oynadım.... Oyun RPG bu arada. Bunun kadar açık uçlu, atmosferi sağlam rpg oynamamıştım. Hala en favori oyunumdur, özellikle 2.si...
  •  Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]


    Daha oyunu görmeden kapağını gördüğümde heyecanlanmıştım, umarım bu sefer de aynı olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

     Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]


    Daha oyunu görmeden kapağını gördüğümde heyecanlanmıştım, umarım bu sefer de aynı olur.


    Bir de 2. oyunun başındaki Louis Armstrong A Kiss to Build a Dream on ve video süper yansıtıyodu ortamı.... Pek bozmazlar oyunu umarım...




  • Öncelikle görünen SS'ler kesinlikle oyun için falan değil. Consept Art olması mümkün ama oyun içi değil. Oyun 3 boyutlu ve neredeyse Fallout Tactic'te ki aynı arayüzü(karakter yaratmak ekranı vb.) kullanmışlar. Karakter modellemeleri günümüz oyunlarına göre çok zayıf kalmış. Kesinlikle Fallout gibi bir oyuna yakışmıyor. Oyunun teknoloji demo vidyosunu gametrailers.com'dan seyredebilirsiniz. Ben şahsen hayal kırıklığına uğradım. Ama bakalım daha konuşmak için erken.
  • O oyun iptal edilen oyunun teknoloji demosu. Yıllar önce iptal edilen bir fallout 3 vardı. Bu tamamen farklı bir oyun olacak. Hayal kırıklığına uğrayacak bişey de yok çünkü daha oyunla ilgili hiçbişey yok ortada. Ekran görüntülerinin de concept art olması mümkündür, ama oblivionı yapan firma yapıyor, çıkması da uzun zaman alacak. Hayvan gibi grafikleri olması normaldir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 18 Mayıs 2007; 21:11:54 >
  • Öncelikle fallout 3 kesin olarak turnbase çıkacak.Yabancı sitelerde real-time oynamak isteyenler gitsin oblivion oynasın diye zaten açık bir tepki var. 5 haziranda evet teaser çıkıcak ama bazı ünlü oyunsitelerinde demonunda çıkacağı söyleniyor. Resimlere gelince ; zaten oyun içi görüntüler olması imkansız.
    Ayrıca:
     Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]
     Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

    Video olayına gelince o van buren tech demosudur.
    http://www.nma-fallout.com/...on=file&file_id=892
    http://www.nma-fallout.com/article.php?id=35862
    http://www.youtube.com/watch?v=1uudkry7ew0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 18 Mayıs 2007; 21:15:13 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OssGuu®

    Öncelikle fallout 3 kesin olarak turnbase çıkacak.Yabancı sitelerde real-time oynamak isteyenler gitsin oblivion oynasın diye zaten açık bir tepki var. 5 haziranda evet teaser çıkıcak ama bazı ünlü oyunsitelerinde demonunda çıkacağı söyleniyor. Resimlere gelince ; zaten oyun içi görüntüler olması imkansız.
    Ayrıca:
     Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

     Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

    Video olayına gelince o van buren tech demosudur.
    http://www.nma-fallout.com/...on=file&file_id=892
    http://www.nma-fallout.com/article.php?id=35862
    http://www.youtube.com/watch?v=1uudkry7ew0



    Turnbased olacağı konusunda resmi bir açıklama gelmedi daha. Zaten fallout 3'ün kendi forumunda da turn based olsun, hayır olmasın stalker gibi olsun şeklinde tartışmalar sürüp gitmezdi. Demo da 5 haziranda çıkmaz. Daha ortada screenshot yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 18 Mayıs 2007; 21:15:27 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

    Özlemiştik valla, turnbase'li olduğuna göre umarım 3D olayına girmemişlerdir.

    Bencede yetenekli insanların elinden çıkan 2D kaliteli grafikleri olsa çok iyi olurdu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feel so bad

    Bethesda oyun için yeni grafik motoru geliştiriyor arkadaşlar. Yakın tarihte video SS falan yayınlanacağını sanmıyorum ben pek.


    5 haziran teaser... Oyun içinden bişey koyarlar mı teasera onu bilemem...
  • önceki oyunlarını hiç oynamadım valla topici görünce flatout3 geliyo sandımama bu oyunda güzele benziyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.