Şimdi Ara

Eve gelen temizlikçim hırsızlık yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olayı kısaca özetleyim karşı komşum olan yaşlı bı teyze var ona 3 yıldır temizliğe gelen birisini bende son 6 7 aydır temizliğe çağırıyorum hafta içi geliyor o gelince ben gidiyorum akşam işten geldiğimde de işini bitirmiş gitmiş oluyor.

    Önceleri evden küçük küçük şeyler kayboluş başladı mesela şampuan ve duş jeli dışacunu gibi ama ben bunları çok sıkı takip etmiyorum kullandım heralde deyip gidip sonra yenisini aldım.

    Bu hafta yerini çok net olarak bildiğim ara ara kullandığım tenceremi yerinde bulamayınca mesaj attım buna yerinimi değiştirdin bulamadım dedim cevap olarak ben dolap içlerine girmiyorum dedi.

    Daha sonra ben iyice şüphelenmeye başladım koca tencere uçacak değil yeri belli sonucta evden giden toplam 2 Tefal 1 karaca 1 hisar tava ve tencelerim yok , termos yok, kullanmadığım nispeten eski model kalmış Samsung tabletim, eşimin parfümü bitane değerli spor ayakkabısı benim gelecek kış giymek için aldığım ev terligim daha hala tespiti devam eden evde arandigim bir sürü eşya .

    Kadını apartmandaki güvenlik kameraları ile korkutup ( görüntüsü var çünkü boş geliyor eli kolu full poşet dolu çıkıyor ) herşeyi biliyorum hemen bugün getir dedim. Evde eksikliğini tespit ettigimiz eşyaların çok küçük bı kısmını getirdi kapının önüne bırakıp gitti.


    Size daniscagim şey diğer eşyalarım için nasıl bir yol izlemeliyiz (en değerlisi 1 tane çeyrek)

    Bundan sonra evime güvenlik sistemi kurmak istiyorum bunu en pratik nasıl sağlarım f/p ürünler arıyorum bilgisi olan denk gelirse iyi olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp90 -- 29 Mayıs 2022; 0:25:27 >







  • Kadına bak ya utanmasa evi taşıyacak... sorunuza gelince bilmiyorum ama up
  • Acıma ne gerekiyorsa yap bence tabi karar senin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 29 Mayıs 2022; 0:52:54 >
  • Hafta içi bı kaç tanıdık var bu konuların içinde sayılırlar onlara daniscam duruma göre şikayetçi oluyum belki diyorum ama hiç umudum yok neyi nasıl ispat etcem.
    Evimi didik didik etmiş bazanin altındaki kullanmadığım masa örtüsü iade etti bugün bana ben bile onu hatirlamiyorum o derece yani. küçük küçük eminimki bisuru şey gitti evden çünkü çıkarken eli kolu o kadar dolu ve agirki anlıyorum kamera görüntüsünden
  • Yok artık rezalete bak . Soyup soğana çevirmiş evi!
  • Yemek yapmayı gram bilmiyorum; ama hırsızlıktan çekindiğim için eve kimseyi almıyorum. 😡



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 29 Mayıs 2022; 6:48:58 >
  • Git şikayetçi ol, sana yaptığını başkasına yapmasın bari. Başka evlere de temizliğe gidiyordur. Kamera görüntün de var.

  • Seni herkese rezil ederim hiçbir yerde iş bulamazsın falan diye korkut. Elinde kanıt olmadığından bir şeyi ispatlayamayacağın için tek çaren korkutmak galiba.
  • Temizlikçi için günlük sigorta yaptırmadıysanız şikayet sonrasında sorun olabilir. İyi araştırıp karar vermek gerekli.
  • Bina çıkışında sokakta illa ki bir kamera vardır. Çevre binalarda falan çıkmıştır kameralara. Varsa oralardan rica et görüntülere bakmak için. Oradan yakalarsan eğer hemen polise git
  • 6-7 ayda neler götürmüştür neler daha devam etse çalmaya devam edecekti.
    Karşı komşundan hırsızlık yapmamış mı ?
    Yüzsüz adi bu aynı apartmandan başka birisi çağırsa yine gelir temizliğe...
  • Elinde kanıt yoksa harekete geçme yoksa karşı taraf bana iftira atti deyip savcılığa başvurabilir.
  • Birini arat;yerel bir haber kanalından arıyormuş gibi yapsın ve hırsızlık suçundan haberinizi fotoğrafınızla beraber yayınlalayacağım, desin. Ardından birkaç saat sonra sen ara ve eşyaların tamamını ya da bedelini iki gün içinde getirmezse onu rezil rüsva edeceğini söyle. Korkup geri adım atacaktır muhtemelen.
  • kamera tek başına kanıt olmaz çöplerini atmamı söyledi veya bunları bana hediye verdi deyip işin içinden sıyrılabilir. ayrıca kadına sigorta yapmadığınız için olay size de dönebilir. sıkıntılı işler
  • Sigorta durumunu biliyorum. Oturduğum sitenin her yanı kamera ve zaten götürdüğü torbaları görüyoruz ama içinde nevar bilmiyorum sadece sadece aklıma gelen eksikleri tespit edebilyorum.
    Benim maalesef yapabileceğim hiçbir şey yok buda bana bı hayat dersi oldu. Hakkımı helal etmiyorum o bayana o kadar.

    İnsan karşısındakinide kendisi gibi zannediyor maalesef.
    Daire kapısını ve dışarda aracımın park yerini evin içinde de 2 odaya ve koridora güvenlik kamerası sistemi taktircam. Oturduğum sitenin kamera sistemini kuran kişiyle anlaştım. Çok bı maliyeti de yokmuş imkanı olana öneririm.
  • Karşı komşum yaşlı teyze o kadın geldiğinde evde oluyor ondan çalışmıştır heralde ama teyzenin kizinada temizliğe gidiyormuş ve oda benim gibi temizlik yapıldığında dışarı çıkıyormuş kızından muhtemelen çalınmıştır. Uyardım onları bidaha gelemez onlarada

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.