Şimdi Ara

engelli geçiş noktasına park eden kişiyi tatlı dille uyarınca hakaret yedim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum ve artık kimseyi uyarmıyor, tartışmaya girmiyorum. Sorun büyüyecek gibi ise direk polisi ararım. Etraf psikopat doldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır ağbi hayvanı. vasatlıkları ile bilinen bir tür. genelde böyle oluyorlar, hızlı tepki vermezler. medeniyetle alakaları yoktur. biraz zeka geriliği, biraz sosyal özür.


    insan gibi konuşmaları duyar ama cevap veremezler hemen. değişik bir tür işte. hızlı ürüyorlar, sporla çoğalıyor olabilir. şehirlerde her köşede üçer beşer tane bulunuyor. görüntü insana benziyor ama alakası yok.


    rüyasında, o 3-4sn durakladıktan sonra çok büyük laf çıkacaktı hayvancağızın. yine olmamış. geç cevap veremeyişini sevebilirsiniz.  kedi köpek gibi seveni de yok malum.

    kurtlar vadisi özentisi bunlar, vasat özentisi. audi veya doğan slx de farketmez. sıkıntı cepte değil zaten yukarıda. kafa aynı kafa.

  • Birde otoparklarda engelli aracı yerine park eden arkadaşlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesine hiçbirşey dememek lazım zaten insan olsa oraya koymaz direk takıcaksın anahtarı  

  • Sen sağ duyulu davrandın ama yasalar caydırıcı da değil mağduru da yeterince korumuyor o yüzden karışmamak en iyisi. Olay büyüse polisi çağırsan "uyarmak sana mı kaldı"der. Bu ülkeyi 19 yıldır yöneten ayni insan bile zihniyeti değiştiremediğine göre hiç umudun olmasın bizden bir halt olmaz. Bizim milletin anlayacağı tek şey ceza. Ceza yemedikçe akıllanmaz.


    Direk diye kelime yok direkt var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Antalya'da anayol üstündeki evinin balkonundan ceza yazan fahri müfettişin kimliğini bir şekilde öğrenip dövdüler haberin olsun. Adam yemin etti bir daha ceza yazmayacağına. Cengaverliğe soyunma başın beladan kurtulmaz. Emniyette tanıdığı olan biri müfettişin adını öğrenebilir. Bırak müfettişi muhbirlerin kimliğini bile açık eden satılık polisler var. Bunları sana polis çocuğu olarak yazıyorum ki akıllı ol bok yoluna gitme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davar çok memlekette.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde telefonun yok mu? Güzelce video veya fotoğraf çekip bir dilekçeyle Emniyete gönderip gerekli cezanın kesilmesini talep etseydin. Niye muhatap oluyorsun cahillerle?

  • belki amca dediğin icin böyle olmustur belki de buraya yazmadıgın baska bir kabalık yapmıs da olabilirsin.. kendinden büyüklere onları ilk kez gördüğün zaman bey diyeceksin.. ben bey diyorum.. kibar dille birilerini uyarsan bile sana lan demezler.. kendin saygısızca davranıp da, yani eger davrandiysan, karsındakinden saygı bekleyemezsin..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Ocak 2021; 20:19:6 >
  • Dükkan yeriniz çok müsait. Hemen bir fahri trafik müfettişi ile irtibata geçin. Böyle medeniyet düşmanlarının araçlarının fotolarını çekip ceza yazdırın. :)

  • Ana avrat sövseydin keşke. Kendini her kuralın üstünde gören bu tipler o kadar çok ki.
  • Bu lağım yaratıkları yüzünden ülke bu halde, 1960-70'lerdeki çakallıklarıyla ülkenin içine ettiler.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.