Şimdi Ara

EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
97.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk başta HSBC çok iyidi ATM den para aytırınca bile puan veriyordu
    Sobrada diyelimki 50YTL nakit puanın var bu 4le çarpılıp tatil yapabliydun şimdide var ama puan falan kazanamıyorsun üstelik birde tatil puandda katsayıyı düşürdüler
    Şu ben world kart öneriyorum puan deyip geçmeyin sonuçda o aynı para yerine geçiyo
    marketten 100ytl nakit ödeseniz ödemiş olurusnuz world card ile 1ytl puan kazanırsınız bu kampanyalarla artıyo artık avantaş 1ytl yerine 0.2 veriyor gülünç
  • en iyisi is bankasi ile garanti

    uzak duracaginiz bankalar kart finans en basta

    sonra hcbs


    KART FİNANSA SAKİN AMAN UZAK DURUN YASADİKALRİMİ ANLADAMAM COK MAHDUR OLDUM PARALRİM GİTTİ NETTEN YAPTİGİM ALISEVERİS PARAYİ ALDİGİLAR İADE ETMEDİLER 8 AYDİR MUCADELE EDİYROUM YURT DİSI ALISVERİS
  • bonus platinum
    world platinum
    axses platinum

    bu 3 ü var bende 3 ünüde tavsiye ederim
  • bonus kullanıyorum, benim için önemli olan peşin fiyatına taksit olayı ve gördüğüm kadarıyla bu olay en iyi bonusda var. zaten alışveriş yaparken diğer kartların taksit sayısını, peşin fiyatına taksit seçeneklerini görewbiliyorsunuz, kullanmanıza gerek yok girin bi online alışveriş sitesine bakın seçeneklere karar verin, zaten bu seçenekler anlık değil genel olarak kullanılıyor

    mesela hepsiburada.comdan örnek;

    Bonus Card, Flexi ve Shop&Miles ile tüm alışverişler... Peşin fiyatına 2,3,4,5,6 veya 8 taksitle!
    100 YTL ve üzeri yapacağınız 6 taksitli alışverişlerde kargo bedava fırsatı sizleri bekliyor!

    world

    Peşin fiyatına 9+3=12 Taksit, 3+3=6 Taksit veya 5+3=8 Taksit fırsatı!
    100 YTL ve üzeri tüm alışverişlere +3 Worldtaksit fırsatı!


    hsbc

    Advantage ile Peşin Fiyatına 6 Taksit Avantajı! woahhhhh avantaja bak beee


    Maximum kartınızla yapacağınız tüm alışverişler peşin fiyatına 5 taksitle!



    herşey ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 19 Kasım 2008; 11:15:59 >




  • düzenli maaşı iyi bir geliri olan için kredi kartı vardır diğerleri için aslında yoktur
  • Kredi kartlarının hepsi iyidir. Kullanmasını beceremeyenler kötüdür.

    İyi kredi kartları arasında en iyisi Yapı Kredi worlddür....

  • World Card ama Play club özellikli olanı alacaksınız. bir çok yerde bakınız internet sitesi %25 indirim var. puanlarla turkcell kontörleride %25 indirimli alabiliyorsun. kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :::Banner:::

    dün okulda card finans için başvuru yaptım. Go kart'ta 200 YTL'ye kadar faiz yokmuş, yıllık ücret yokmuş, puan da birikiyor. iyi gibi geldi. Başvurdum ben de.

     EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ??


    Size özel %0 Faiz!* CardFinans GO ile her ekstrenizde minimum ödeme tutarını ödedikten sonra 200 YTL'ye kadar harcamalarınızda ve nakit avansta %0 faiz fırsatından yararlanabilirsiniz.
    CardFinans GO sahiplerine özel +2 Taksit!** CardFinans GO ile CardFinans Üye işyerlerinde yapacağınız tüm taksitli harcamalarınızda +2 taksit imkanından faydalanırsınız.
    CardFinans GO ile Kontör Kolay!*** CardFinans GO ile Nakit24/Nakit24 Ekstra ATM'leri, Finansbank internet bankacılığı ya da kazandığınız ParaPuan'lar ile cep telefonunuza anında Kontör/dakika yükleyebilirsiniz.
    CardFinans GO'ya e-Ne Güzel Ekstre!**** CardFinans GO sahiplerinin ekstreleri özellikle basılı ekstre talep etmedikleri sürece e-maillerine gönderilmektedir. CardFinans GO sahipleri böylece hem çevreyi koruyor hem de 5000 ParaPuan kazanıyorlar.


    CardFinans GO'ların ilk veriliş ücreti 10 YTL ve yıllık aidatları 25YTL'dir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: karakoyunn

    bonus kullanıyorum, benim için önemli olan peşin fiyatına taksit olayı ve gördüğüm kadarıyla bu olay en iyi bonusda var. zaten alışveriş yaparken diğer kartların taksit sayısını, peşin fiyatına taksit seçeneklerini görewbiliyorsunuz, kullanmanıza gerek yok girin bi online alışveriş sitesine bakın seçeneklere karar verin, zaten bu seçenekler anlık değil genel olarak kullanılıyor

    herşey ortada



    Yalnız şunu da söylemeden geçemiycem.Bu taksit olayı bana göre şaçmalıktır.Dünyanın hiçbirinde taksit olayı yokmuş diye haberlede duymuştum.Bir tek bizim ülkemize özgü birşeymiş.Ne kadar doğru bilmiyorum.Ama bu taksit olayı tuzaktır.

    Mesela geçenlerde Hsbc kartımı iptal ediyim dedim.1 alışverişten 6 taksitli ürün almışım.Daha 3.taksit olduğu kartı iptal edemedim.Dedim onuda toplayın ödeyim dedim.Kabul etmediler.Ayrıca taksit olayını atıyorum bir ürün 268,99 Lira Bonus karta 6 taksit 44,83 yapıyor.Şimdi siz bunun 1. taksiti 44 lira sırayla aldığını mı sanıyorsunuz?Hayır Ürün 268 Lira ile kartından hepsini çekip donduruyor.Bence bu saçmalıktır.




  • maximum
  • world card play club olan, asya card ve bonus card.. kullanıyorum memnunum.

    uzak durulası kartlar. citi card, advantage card
  • @kzm 5 kuruş para vermedim ve yıllık ücreti yokmuş :D
  • world ve bonusta anlaştık sanırım
  • Maximum gold
  • 1- maximum
    2- bonus-
    3- world


    hsbc, cardfinans, fortis e de hiç bulaşmayın derim...
  • Bende bundan var. En iyi kredi kartı henüz sahip olmadığımızdır.
  • bonusta sanal kart var ama pek işe yaramıyo
  • advantage..

    şu an oldukça iyi .. taksit erteleme ve ekstra tasitleri var çoğu yerde.. .. özellikle yapı marketlerde bauhaus koçtaş tekzen falan gbi..
  • maximum işte üniversiteli var

    ama go başvurusunda bulundum arkadasımda var süper bişey. Nakit para çekebliosn yani anında kredi, ve 200 tl ye kadar faizsiz anında kredi çekip istersen taksit yapabliomussun süper olay. Tam öğrencilere göre uygulamaları var
  • arkadaşlar kesin bi kart lazım durumu izah edeyim siz karar verin artık öyle bi kart arıyorumki tam öğrenci için olsun ya benim kredi kartını kullanacağım teeeek yer internet alışverişlerim.İnternet alışverişi yapabileceğim yıllık bi ücretin alınmadığı artı genel geçer bi kart lazım ama anlamıyorum şu kartları bi türlü :) play kart var yapıkredinin bu hangisine giriyo world kapsamındamı yoksa ayrı bi dünyamı nedir ya bi açıklarmısınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.