Şimdi Ara

Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim gibi bu kripto paralar için hiç bir karşılığı olmayan fiziksel bir varlığı bile olmadığı için neye istinaden değer biçildiği bilinmeyen tamamen sanal olduğu için büyük bir aldatmaca olduğunu düşünenlere tek söylenen şey genelde hakaret oluyo. internet sayesinde adamlar tüm dünyayı tek bir kanal üzerinden söğüşlemenin yöntemini buldular hangi ülkeden olursan ol dijital paraya yatırım yapmak mümkün olduğundan böyle bi hamlede büyük silkeleme imkanını keşfetti adamlar. Benim aklım belkide hiçbir zaman almayacak 1 ons altının 2000 dolar etmediği dünyada 1 bitcoinin 50000 dolar etmesini

  • Frobe kullanıcısına yanıt
    Ayda 60bine çıktı gelirler keşke daha fazla kart olsa da alsak piyasadan.
  • maksimum 3-5 teslayı bitcoinle satmıştır. bitcoinle satsan ne satmasan ne




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 13 Mayıs 2021; 13:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal Çetesi'nin doğru düzgün bir işi olmadı ki zaten..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahipleri öyle yap demiştir oda yapmıştır. Kızmayın şu adama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim nusretiz acunumuz var amerikaninda musk var biri ona yap dedi yapti yoksa onda o akil yok nusretin tipi herseyi anlatiyorsa burda da tablo ayni anliyana yada yersen.
  • uyandı .. ama bu bi örtbas etme çabasıdır !! sebep olduğu zararı gizlemeye çalışyıro !! .. adamın twetlere şu görselleri attıktan 2 gün sonra uyanmış !!





    THIS IS A COVER UP !!! wake up people !! ...


    cidden dünyanın içine ediyor marsa gidicem diye hmnhmnm ula nelon muskçıydım ama gerçekleri farkedince işler değişti.. adam dünyayı yoketme planını çaktırmadan sürdürüyor... starlink ile dünyayı çevreledi istese dünyanın her yerine her an saldırı gerçekleştirebilir oalcka (dünya çevresinde plananlanan starlink uydu sayısı 42 bin)

    .. teslalar sürücüsüz istediği noktaya gidiyor, tüm tesla araçları kontrol edip istediği yerde bi kısa devre(pili ısıtma vs) vs ile bomba gibi patlatabilir...

    olmaz mı?? roketlerini askeri amaçlarla kullanılmasına izin verdi, yani olabilir !! usa de kullanabilir bunları bu amaçla.. 42bin starlink ile dünyadan uzayı gözlemleme çok zorlaşıcak belki mümkün olmayacak bile artık !! (ilk gönderdiklerinin alt kısmı parlıyor diye koyu boya ile kapladılar ancak sonuçta uzaydan gelen ışığı kesecek yani her türlü gözleme engel olacak ! )


    bitcoin vs mining olayıda ham materyal leri normalden çok daha hızlı tüketmemize sebep oluyor !! gereksiz enerji tüketimi bazı ülkerlerin enerji tüketimini aşmış durumda... mining olayı herkese (mining yapan yapmayan) zarar veriyor !!! gereksiz ısı üretimi de var, elektronik atık üretimi de var .... bi oyuncu bi gpu alıp 5 yıl kullansa bile o gpu 10 yılı görebilirken lşimdi miningciler yüzünden 1 yıldan kısa sürede ÇÖP oluyor !! bu hammedde kaybı demek! bu çip üretirken kullanılan su kaybı bile demek !! üretimde ve mining sırasında boşa giden enerji demek !! neden boşa ? çünkü SANAL para!!! gerçek bi değeri yok !!





    mining with cpu/gpu, waste energy, waste electronics, waste raw materials, consuming more enery the ever on earth so wasting energy sources, creating heat !!!!!






    Is Elon Musk an ALIEN and is here to destroy the earth?

    Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı
    Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı




  • Ahahahhaa ne demiştim ben ve benim gibiler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalsrol

    ula çoğu vadeli işlemlerde liq oldu, tabi sen liq olmak ne onu da bilmezsin. Paraları uçtu, sıfırlandı.

    Kardeşim zorla mı bu sisteme sokuyorlar? Ben spot da için söyledim. Boş muhabbet yapma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram hediyemizi aldık bizde

  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    sen battık diyen adamın spotta oldugu kanısına nerden vardın ? ayrıca belki adam dün girdi btcye, parası bir gunde %20 deger kaybetti. az mı ?

  • bir numaralı manipülasyon yapan adamı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yav koca piyasayı rockefeller ailesi gibi bu mu yönetiyor arkadaş bir açıklama yapıyor doge fırlıyor bi açıklama yapıyor bitcoin çakılıyor ortada dönen milyarlarca dolar var hepsini elon musk mu yönetiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bitcoin bu yüzden kaldırılmalı. zenginin teki konuşuyor diye piyasalar çakılıyor, bizimkiler de adama sövüyor. sorun adam da değil sistemde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.