Şimdi Ara

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
12
Favori
53.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 61 db versiyonunu 699 TL'ye aldık. ( Motor gücü daha düşük )

    Çok sessiz, minik ve priz kablosu uzun bunlar artıları.

    Eksileri : makinenin malzeme kalitesi genel olarak pek iyi değil , kablo çekme düğmesi bile ne yazık ki pek olumlu bir his vermiyor, düğmeye normal alanına bastığında çekmiyor kenara basman gerekiyor ki kabloyu çeksin.

    Sessiz, basıncı yüksek bu yüzden uygun başlıklar ile kullanamıyorsunuz. Halılar için denilen başlık halıları yerden kaldırıyor veya kısıyorsunuz tekerlekli halı başlığı hatalı tasarlanmış ben sağlam olsun rahat olsun diye büyük tekerlekler daha doğru olur diye düşünerek aldım fakat halı üzerindeki başlığın tekerlerinin büyük arkada olması halının üstünde atlama yapmasına sebep oluyor ( Kıstıkça daha çok atlama yapıyor ) . Gücü arttırdığınızda halıya iyi yapışıyor fakat bu seferde hareket kabiliyeti inanılmaz zorlaşıyor kullanılmayacak hâle geliyor.

    Ciddi eksileri var. Fakat evde halısı az olan özellikle mevcut halıları da biraz ağır olan insanlar için ideal sessizliği sunan bir cihaz. Hangi saatte isterseniz çalıştırabiliyorsunuz bu inanılmaz bir avantaj cidden çok sessiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 13 Aralık 2017; 13:6:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

    Bugün vatan'dan aldık, akşam iade ettik. Süpürge halıda akmıyor. Tekerlekler dönmüyor. Emiş gücü yetersiz. Özellikle shaggy halıda sanki hiç çekmiyor. Miele almaya karar verdik tekrar...
    Vatanbilgisayar'a teşekkürler ürünü iade aldılar sorunsuz.
    .............
    Enplus'dan 699 TL'ye Miele complete c3 powerline 1600W alınarak mutlu sona ulaşıldı. Çıkardığım sonuçlar:
    1. Hanımınıza denetmeden asla süpürge almayın.
    2. Forumlardan yorumlarla ve satıcıdaki kullanıcı yorumları ile de almayın.
    3. Kağıt üzerindeki enerji, çekiş sınıflarına da aldanmayın. Süpürgeyi deneyerek, hanımınıza deneterek öyle alın.


    Vatandan aldığınız birebir bu muydu?

    http://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-eus8x2dbt-ultra-silencer-a-baa-61db-toz-torbali-elektrikli-supurge.html

    ( Bizde bundan aldık kullanıyoruzda 1 aydır, belirttiğiniz gibi büyük başlığının tekerlekleri dönmüyor )




  • 61 db modelinden kullanıyorum öneririm. ucuz bir ürün değil ama hakkını veriyor. sıkıntı yaşamadım.
  • torbasını servisten almak zorundasınız.carrefourda uyumlu diye satılan torbalar delikli ve toz kokusna sebep oluyor.gerçi torbalı süpürgelerde toz kokmayanı yok. benim tavsiyem philipsin torbasız modelleri olacaktır. en son electrolux ultra silencer kullanıyorduk ve makina dağılınca hem servis hem de torba dezavantajı nedeniyle makinayı çöpe attık. philips fc 9919 modeliyle annem şimdi mutlu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    torbasını servisten almak zorundasınız.carrefourda uyumlu diye satılan torbalar delikli ve toz kokusna sebep oluyor.gerçi torbalı süpürgelerde toz kokmayanı yok. benim tavsiyem philipsin torbasız modelleri olacaktır. en son electrolux ultra silencer kullanıyorduk ve makina dağılınca hem servis hem de torba dezavantajı nedeniyle makinayı çöpe attık. philips fc 9919 modeliyle annem şimdi mutlu

    Ben süpürgeme yaklaşık 2 yıldır anti alerjik torba alıyorum. Filtrelemesi harika, hazneye toz zerresi veya koku kesinlikle bırakmıyor. Kokması için ancak ıslak bir şey çektirmeniz gerekir.

    Bu arada inceleme yaptığım ürün annemde, ilk gün nasılsa halen aynı şekşde duruyor ve harika çalışıyor. Ben de kendi evime aynısından aldım, onlarca tanıdığıma da aldırdım. Yapışma sorunu dışında çok memnun herkes.

    Ben kedilerimden dolayı turbo başlık aldım, onu da orijinal aldım, çok memnunum. Büyük temizlik yaparken turbo başlık ile halıları alıyorum ve kaldırıyorum. Sonra başlık değiştirip kendi başlığı ile zeminleri süpürüyorum. Kedi olduğundan turbo başlık şart, tüyleri çok hızlı topluyor. Başlık sorunu yaşayanlara turbo başlığı öneririm.

    Bu arada bırakın parça değiştirmeyi, 3-4 yıllık iki süpürgenin daha hepa filtresini dahi değiştirmeye gerek duymadım. Her torba değiştirişimde hepa filtrenin kirli yüzü aşağıya bakacak şekilde mermere 3-4 kez vuruyorum, tüm tozları gidiyor. Toz birikmediğinden henüz çatlama vs. yapmadı. Çatlayana kadar devam.

    Şu an süpürge alacaklara ise bu model yerine öncelikli olarak EUO9ANIMAT öneririm. Bu süpürge 4 dalda A sınıfı ve emişi harika.

    Bu süpürgenin şimdiki güncel modeli bendeki 3-4 senelik 1800 w eski versiyon kadar güçlü değil. Ben halen torbalı sistemin en başarılı sistem olduğunu düşünüyorum. Torbasız süpürge almam; çektirdiğim toz ve pislikle 2. kez muhatap olmak, filtre yıkamak bakımla uğraşmak, hazne yıkayıp kurulamak vs. bana kullanışlı gelmiyor.




  • Zusanimal modelini alalı neredeyse iki yıl oldu.Önceki makinemizi toz ve ses sorunu yüzünden bıraktık. Ayrıca

    eski makine çok çabuk eskimişti.Bu ürünün herhangi bir parçasında en ufak bir yaralanma yok. Motor ve torba haznesinde zerre kirlenme yok. Orijinal torba ve filtreler kullandık. Hiç sesi çıkmadığı için dileğimiz saatte süpürgeyi kullanabiliyoruz.Asla son ayarda kullanamazsınız çünkü gücü fazlasıyla yüksek. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra Silencer için sap lazım. Uygun ve kaliteli nereden alabiliriz, herhangi bir tavsiyesi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypericum

    Ultra Silencer için sap lazım. Uygun ve kaliteli nereden alabiliriz, herhangi bir tavsiyesi olan?

    http://www.supurgemarket.com/electrolux-ultrasilencer-usorigindb-tutma-sapi-p-17021.html



    site güvenilir, görseldeki bizim makinelerinki gibi değil ama, almadan önce yazışarak sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electroluxun orjinal başlığı halıya yapıştığından sinir krizi geçirtecek bize, zaten körük kısmında da yırtık var. Yeni bir başlık almak şart oldu.

    http://www.supurgemarket.com/universal-turbo-emici-baslik-p-6167.html
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-tum-yuzeyler-icin-pratik-emici-p-4957.html

    Bu 2 başlıktan hangisini tavsiye edersiniz, kullanan oldu mu?

    Sanırım bunun yanında bir de ultra silencer için olan dönüştürü adaptörü almak lazım ama onda da şikayetler var, çabuk kırılıyormuş. Şu aparat;
    http://www.supurgemarket.com/electrolux-ultrasilencer-baslik-adaptoru-p-13216.html

    Eğer sürekli kırılıyorsa en iyisi 2 kat para verip orjinal turbo başlık mı almak lazım? Fakat bu da zeminde iyi değilmiş ve fırça yeri çıkmıyormuş. Zemin için sık sık başlık değiştirmek de uğraştırıcı olur.
    https://urun.n11.com/supurge-emici-basliklar/electrolux-orijinal-turbo-supurge-yer-basligi-P219085786

    Kararsızım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 21 Mart 2018; 8:24:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selim20

    Merhabalar
    ZUSALR58TR ile Zusanı58tr arasında ne fark var acaba?Bir türlü bulamadım.


    arkadaşlar şu soruyu yanıtlacak varmı acaba.. zusalr58tr yi uygun bi düşürürsem almak istiyorum. diğeri ile önemli bi farkı yoksa alacam.
  • Yokmu kimse ya.. Saticilara soracam ama onlar en alakasiz modellere bile ayni diyolar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    Toz boşaltımı nasıl? Toz koklamaktan bıktım
  • dostum bi fikrim yok. torbalı zaten dolunca çıkarıp çöpe atıyorsun . uzun süre içinde durur tozla pek muhatap olmazsın. benim ilgilendiğim diğer modelle arasındaki farklar, sessizliği , her kullanımda boşaltmak zorunda kalmaman, toz çekme ve elektirik tüketim sınıfı.... başka aklıma bişey gelmiyo. ama aksam geç saatte bile süpürge çalıştırılabilir..
  • Merhaba hocam 1 aydır elektrikli süpürge arayışındayım. Fiyatı 1000 Tl civarında mümkünse 4A biraz da sessiz bir makina arayışındayım. EUO9ANIMAT kağıt üzerinde kafama yattı ama test etme şansım olmadı. Siz bir mesajınızda önermişssiniz. Fakat yorumlarda halıya yapıştığını söylüyorlar. Ayrıca emiş gücü hakkında bilgi bulamadım sizden bu konuda bir öneri almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Electrolux ZE119 turbo fırçayı aldım, bana maliyeti kuponla 125 tl oldu. Halı ve kilimlerde yağ gibi akıyor, hiç zorlanmadan tek elle kolayca süpürdüm. Döverek temizlemiş gibi tertemiz oldu, halılara renk geldi :) Yalnız fena ses çıkartıyor, önceden hiç turbo fırça kullanmadığımdan belki bu ses normaldir. Diğer olumsuz yönü ise temizliği zor, üst kapak açılıyor ama içindeki fırça çıkmadığından elle saçları çekip temizlemek uğraştırıcı oluyor, yinede buna değer.



    Sert zeminler için ise aynı serinin ZE112 olanını almayı düşünüyorum, 100 tl civarı o da. 180° dönebiliyor ve yüksekliği 5 cm e yakın, masa/koltuk/baza altını süpürmek kolay olur. Bu başlığı kullanan var mı acaba?



    Yalnız bir daha electroluxa bulaşmam, burdaki övgülere göre de bir daha süpürge almam. Bu başlıklarla gittiği yere kadar artık, kendi başlığı rezalet zaten onu çöpe atıcam.



    Sözün özü aslında süpürge ek masraflarla +250 tl daha ekleniyor, f/p kesinlikle değil, yüksek performans olayı da aldatmaca, iyi çektiği falan yok, videolardaki tenis topu testi hortum kısmından kaynaklanıyor, oval olduğu için diğerlerinden daha iyi çekiyor gibi görünüyor ama değil, halıda yapıştığından gücü azaltmak gerekiyor, bu sefer de tozu çekmiyor (bu daha iyi çekiyor anlamında değil, vakum yaptığından öyle izlenim yaratıyor sadece). Sadece sessizlik ve filtreleme olayı iyi, o da başlık kısmının tasarımından dolayı sessiz, başlık da kötü olduğundan sessizlik durumu bir süre sonra gidiyor, zaten sessiz olmasına rağmen sert zeminde pek de iyi çekmiyor, o yüzden başka başlık şart.
    https://www.electrolux.com.au/vacuum-cleaners/accessories-and-consumables/ze119/

     Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi


    https://www.electrolux.com.tr/accessories/accessories/vacuum-accessories/nozzle/ze112/

     Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 19 Nisan 2018; 18:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Doğru adama denk geldiniz. Başlık incelemesi oluşturacağım. Orada konuşabiliriz.
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızdan sonra kafam iyice karıştı.Sessiz süpürgeye ihtiyacım var ama turbo başlık gerçekten önemli.Ekstra turbo başlığa para vermek de mantıklı gelmiyor.58 yada 61 db olan modellere bakıyorum ama minicik turbo başlıkları var.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Can dogan bey, oncelikle size 9 seneden sonra tekrardan tesekkur etmek istiyorum. Evlenmeden once tavsiye ettiginiz buzdolabini, camasir makinesini ve bulasik makinesini hala kullanmaktayim ve 3 defa ev tasimama ragmen bir kere bile servis yuzu gormediler. Simdi elektrik supurgesi arayisindayim, arnica hydra sulu supurgenin emis gucu dustugu icin. Arastirmalarima gore en efektif temizlik yaptigini dusundugumden dolayi toz torbali supurge almak istiyorum.Aklimdaki marka/modeller; miele c3, elektrolux ultrasilencer ve stilevs soundless. Ayrica dyson tavsiyeniz varsa onu da degerlendirebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit2014 -- 1 Eylül 2018; 16:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan hocam merhaba oncelikle bende amazondan dun 720 tl ye bunu aldim simdi 962 tl olmus ama baslik konusunda baya rahatsiz olanlar var karar veremedim birde miele c3 exellenceyi 1000 tl ye buldum kalite olarak tabiki miele ama 300 tl ye değermi yorumlarınızı bekliyorum tskler.

    Aldigim supurge linki

    www.amazon.com.tr/Electrolux-UltraSilencer-EUS8ANIMAT-Performanslı-Elektrikli/dp/B07BT7X2F8/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1538997464&sr=1-1-catcorr&keywords=electrolux+süpürge

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.