Şimdi Ara

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
12
Favori
53.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam Güle Güle Kullanın Candoğan Bey Gerçekten Benimde Takip Ettiğim Güzel Ürünler Tavsiye Eden Birisi :) Kendisine Bende Teşekkür Edeyim.. Bende O Makinayı Almak İçin Gittim Haftasonu Fakat Hep Teşhir Ürünü Var Dediler..O Sebeple Alamadan Çıktık
    Electrolux UltraSilencer Animal Plus | ZUSANIMAL veya sizin aldığınız makinanın plusunu satıyorlar onlarda 650 civarında..o sebeple Hâla arıyorum Ankara'da :)
  • Bu alet fazla kalmamış hep teşhir var. en son Teknosada teşhirde 370 liraya vardı. Detaylıca baktım inceledim plastik mazlemesi bana o kadar iyi gelmedi.
  • Benim aldığım ürün de yarı taşhirli sayılır.Sonucda 2 yıl garantisi var ve ben birde ek garanti yaptırdım her ihtimale karşı..Ürünü arayanlar bimeks de sıfır kutulu mevvcut 700 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Ürüne Toz Torbası Olarak Ne Kullanıyorsunuz?
    Menalux Baktım 4 Adet 20 TL Oluyor..
    Veya Bu Sitede Buldum 4 Adet 10 TL Veya Kampanyalı Yapmışlar Deneyen Oldu Mu? Firma Baya Bir Övdü Torbalarını Canlı Sohbete Bağlandım Da..

    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-phs1-toz-torbasi-adet-p-28631.html

    EDİT: Bayberti Hocam Bi Önceki Sayfada Anlatmış Ve Siparişimi Verdim Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 9 Mayıs 2016; 12:06:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jk21

    Bu Ürüne Toz Torbası Olarak Ne Kullanıyorsunuz?
    Menalux Baktım 4 Adet 20 TL Oluyor..
    Veya Bu Sitede Buldum 4 Adet 10 TL Veya Kampanyalı Yapmışlar Deneyen Oldu Mu? Firma Baya Bir Övdü Torbalarını Canlı Sohbete Bağlandım Da..

    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-phs1-toz-torbasi-adet-p-28631.html

    EDİT: Bayberti Hocam Bi Önceki Sayfada Anlatmış Ve Siparişimi Verdim Teşekkürler..

    ben belirttiğiniz ürünleri kullanıyorum, memnunum. bu siteden hepa filtre ve birde şu 70tl olan başlık aldım süpürge başlığı değiştirdikten sonra kendine geldi. artık halıya yapışmıyor.




  • evet şuan 61 tl gözüken ince olan başlık benimde gündemimde koltuk altına girdiğinde bizim başlık ucu havaya kalkıyor parkelere indiğimde hep düğmeden ayar yapmak zorunda kalıyorum sesi bir tık artmış sanırım ama zaten 3. seviye yetiyor sesininde çok fazla artacağını düşünmüyorum dönüştürücü aparat ile birlikte bende alacağım ilerde teşekkürler bilgilendirme için

    öbür 38 tl olan universal başlık pek hoşuma gitmedi. içinden zaten ona benzer fırçalı bir başlık çıkmıştı ama daha kullanmadım akşam bakacağım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gülcan25

    Süpürge Koçtaş'ta 259 tl. Sizce fiyat Nasıl?

    https://m.koctas.com.tr/urun/electrolux-scorigin-toz-torbasiz-elektrik-supurgesi/23807?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_content=teklif&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&source=mobil&v=1.76.6%2F33630

    anneler günü indirimi ile vatan bigisayarda 2 adet aldım kargo dahil 230 tl ye geldi şimdi 299 yapmışlar ses seviyesi gayet iyi ve kullanışlı




  • candoğan arkadaşımızın tavsiyesi ile AEG bulaşık makinesi BOSH 510 LT buzdolabını aldım her iki üründende gayet memnunum kendisine tekrar tşk ederim verdiği bilgiler için
  • Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB süpürgeyi iki yıla yakındır kullanıyorum. Emiş gücü yüksek ve sessiz. Ancak halıya yapışıyor ve atlama yapıyor. Süpürürken halıya yapışmasından mütevellit süpürgenin sapının içindeki çentik aşındı ve süpürürken düğmeye basmadan sap kendiliğinden çıkıyor. Aynı şekilde 3 ü bir arada aparatın küçük dişleri silindi. Açık bir şekilde kendiliğinden durmuyor. Ankara'da sadece dört servis var sadece birisi süpürge ile ilgileniyor. Hortum ve ucu değiştirmek için gittiğimde bu aksesuarların garanti kapsamında olmadığını hortumun arasındaki parçanın 75,00 TL olduğunu 3'ü bir arada ucun ise 50,00 TL olduğunu söylediler. Açıkçası paramla rezil olduğumu düşünüyorum. Kullanıcı ile alakalı bir durum değil. Halıya yapıştığı için kas yaparcasına çekmeniz gerekiyor. Bu nedenle hortumun arasındaki aparatın çentiği aşınmış. Koca Ankara'da 4 servis var. Pişman oldum. Anneme aldığım Philips Marathon 7 senedir sorunsuz çalışıyor. Takdir sizin. Aksesuar kalitesi ve garanti kapsamında sıkıntı var. Tüketici hakem heyeti yolu göründü bana.




  • arkadaşlar bende elektrolux un powerforce zpfclassic modelini aldım 2200 watt kullanıyorduk bu 600 wattmış aldıktan sonra farkettim. tozları çekermi ne dersiniz henüz elime ulaşmadı ulaşınca açmadan iade edeyim çekmezse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilvanlım

    Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB süpürgeyi iki yıla yakındır kullanıyorum. Emiş gücü yüksek ve sessiz. Ancak halıya yapışıyor ve atlama yapıyor. Süpürürken halıya yapışmasından mütevellit süpürgenin sapının içindeki çentik aşındı ve süpürürken düğmeye basmadan sap kendiliğinden çıkıyor. Aynı şekilde 3 ü bir arada aparatın küçük dişleri silindi. Açık bir şekilde kendiliğinden durmuyor. Ankara'da sadece dört servis var sadece birisi süpürge ile ilgileniyor. Hortum ve ucu değiştirmek için gittiğimde bu aksesuarların garanti kapsamında olmadığını hortumun arasındaki parçanın 75,00 TL olduğunu 3'ü bir arada ucun ise 50,00 TL olduğunu söylediler. Açıkçası paramla rezil olduğumu düşünüyorum. Kullanıcı ile alakalı bir durum değil. Halıya yapıştığı için kas yaparcasına çekmeniz gerekiyor. Bu nedenle hortumun arasındaki aparatın çentiği aşınmış. Koca Ankara'da 4 servis var. Pişman oldum. Anneme aldığım Philips Marathon 7 senedir sorunsuz çalışıyor. Takdir sizin. Aksesuar kalitesi ve garanti kapsamında sıkıntı var. Tüketici hakem heyeti yolu göründü bana.

    Bende ürünü yaklaşık iki senedir kullanıyorum, evet makine güçlü ve sessiz, Fakat aparatlarında problemler çıkmaya başlıyor, benimde emici başlığın elastik hortumu yırtıldı, benimle alakalı olmayan bir durum fakat servis garanti kapsamı dışında olduğu için bağlığa 120 tl istediler. Bunun haricinde başlıktaki tekerlekler sürekli gevşeyip vidasını sıkmak gerekti benim başlıkta. Zamanında 500 civarına almıştım fakat garanti durumunun böyle olacağını aklıma gelmedi ve servis ağı gerçekten çok kötü izmirde 2 servis ilgileniyor ve alaakasız yerlerde.




  • Benim sıkıntımda toz torbası kapağıyla alakalı biraz basit bir sistemi var. Torba kilidinden dolayı kapak tam örtmemeye kapak kısmından hava almaya başladı. Torba kilidi eğilmiş düzeltildi biraz daha gider. Motor ve emiş sistemi çok iyi ama baxı noktaları gözden kacırmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar menalux 1800 torbayı siz nerden alıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorcery

    Arkadaşlar menalux 1800 torbayı siz nerden alıyorsunuz?

    Süpürgemarket.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can hocam süpürge 2 yıl oldu hala canavar gibi hatta şimdi bir arkadaşım da almak istiyor ama internette tek tük satılıyor. Riske girip almaya değer mi yoksa yeni bir modeli çıktı mı hangisini tavsiye edersiniz. Çok ama çok teşekkürler üstad!
  • Supurge su an teknosa mağazalarında 437 Tl almak isteyen yakınındaki teknosa mağazalarına baksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de uzun zamandır elektrikli süpürge arayışındayım. epey zor işmiş karar veremedim bir türlü. 3-5 ay önce dyson dc52 aldık ama geri iade ettik. Saçma geldi zorlukları olan bir makineye o kadar para vermek. Arkasından daha çok miele üzerinde yoğunlaştık fakat şu watt düşüşü mevzuyu yine uzattı. içime sinmiyor düşük watt lı yeni seriler. Candoğan beyin tavsiyesi üzerine elektrolux ile de ilgilenmeye başladım.
    usorigindb buldum (teşir mi bilmiyorum) fakat ben de @igudu ile aynı soruyu sormak istiyorum @candogan62 yardımcı olursanız sevinirim.

    sağlam, kullanışlı, hafif
    temizlik yapıldığını hissettiren iyi performanslı, filtresi iyi
    sessiz olursa artı olur

    miele veya elektrolux hangi modelleri önerirsiniz. çok tavsiye edilen yüksek watt lı modeller bulunmuyor pek. sizin incelemeniz de 2 yıl öncesine ait.

    şimdiden teşekkürler
  • Dün Ankara Panora Teknosa'dan 437 tl ye Elektrolux usorigindb 1600 watt süpürgeyi aldık. 2 adet stok görünüyordu, mağazadakilerin bile haberi yoktu bulmak için uğraştılar! sanırım bu bölgedeki teşhir olmayan son ürünlerden birini almış olabiliriz. Zira stok sorgusunda her mağazada 1 adet görünüyordu. Satın almak isteyenlerin herhangi bir teknosa mağazasından stok sorgulatmalarını tavsiye ederim.

    Bugün internet fiyatı artış görünüyordu, dünkü turuncu indirimin mi faydası oldu bize yoksa fiyat mı yukarı çektiler bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekimozkan

    Dün Ankara Panora Teknosa'dan 437 tl ye Elektrolux usorigindb 1600 watt süpürgeyi aldık. 2 adet stok görünüyordu, mağazadakilerin bile haberi yoktu bulmak için uğraştılar! sanırım bu bölgedeki teşhir olmayan son ürünlerden birini almış olabiliriz. Zira stok sorgusunda her mağazada 1 adet görünüyordu. Satın almak isteyenlerin herhangi bir teknosa mağazasından stok sorgulatmalarını tavsiye ederim.

    Bugün internet fiyatı artış görünüyordu, dünkü turuncu indirimin mi faydası oldu bize yoksa fiyat mı yukarı çektiler bilemiyorum.

    Hayırlı olsun, güzel fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menalux 1800 Toz Torbası(5li) 7 tl
    http://www.teknosa.com/urunler/120230155/menalux-1800-elektrikli-supurge-toz-torbasi

    Electrolux EFH13W Hepa 13 Filtre 17 tl
    http://www.teknosa.com/urunler/120230157/electrolux-efh13w-hepa-13-filtre
    Edit: Gelen model EFH13W değil, EFS1W olan geliyor.

    İhtiyacı olanlar için fiyatı uygun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 2 Ağustos 2016; 15:37:40 >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.