Şimdi Ara

Dying Light - Enhanced Edition Türkçe Yama Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
20
Favori
23.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dying Light - Enhanced Edition Türkçe Yama Çalışması



    YAMA ÇIKTI: Link

    Herkese merhabalar.

    Aslında böyle bir proje vardı ama iptal olduğundan ben devralmak istedim. Ana oyunun mevcut yaması ile birlikte ben de bütün DLC'leri (Bozak Horde, Following vs...) türkçeleştirmeyi planlıyorum. Yama bütün halinde çıkacak ve Steam'in son sürümüne uygun olacak. Oyuna Steam'den sahip olmanız sağlıklı olacaktır.

    İmkanım doğrultusunda bu yamayı bitirmeye çalışacağım.

    DURUM:

    Bozak Horde % 100 (Test Edildi.)

    The Following % 100 (Test Edildi.)

    Ana Oyun Yama Düzenlemesi % 100



    DEMO:






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lcroft -- 26 Mayıs 2018; 20:35:14 >







  • "Sizler yüzünden" derken böyle suçlayıcı tavırlar hiç hoş değil herkes gibi düşüncemizi paylaştık ne var bunda hem @Lcroft'da çok iyi biliyor ne demek istediğimizi. Neyse şu beta konusunda bir önceki sayfada ayrıntılı bir şekilde yazıldı oradan oku istersen neden yamanın beta'sı istenmiyor neden ana oyun DL tamamlamadan yarımken Following (beta olsun-olmasın) istenmiyor anlaşılacaktır.
    Ben de böyle beta alfa %50-%90 tamamlanıp sonrası koyverilmiş gidilmiş haftalarca aylarca tamamlanması geri dönüşü beklenen yarım eksik gedik vs vs yamalara karşıyım @Lcroft, hani zaten bu kadar bekleniyor bekledik bir şekilde 3 ay 6 ay sürsün hiç sorun olmaz en azından tam tekmil %100 eksiksiz hatasız şartsız şurtsuz güpgüzel bir yamaya kavuşalım derim.

    Mesela üste yazan arkadaşlar çok güzel açıklamaya çalışmışlar benim de demek istediğim buydu, o mesajları ALINTI yapayım:

    r0ket @ 27 Şubat 2018 18:23:41
    Kardeş bence beta işine girme buradaki boş yapanların gazına gelip. Eğer ki %100 yapman 6 ay 1 sene sürmeyecekse bekleriz bir süre daha tertemiz oynarız. Ben tam olunca çıkarman taraftarıyım. Kolay gelsin.

    (alpaslan) @ 27 Şubat 2018 21:22:18
    Arkadaşlar biraz sabırsız, bu oyun çok uzun süre yama bekledi yama yapılsın diye çok dil döktük şimdi birkaç kişi sabırsızlanıyor diye yarım veya beta bir yama çıkarmak açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor.Ha şöyle bi durum var sen istersen istediğin şekilde yamayı çıkarabilirsin yamayı yapan biri olarak tabiki bu senin hakkın ama ortaya bir emek ürünü çıkaran biri olarakta tamamlanmış bütün bir yama çıkarıp sunmakta kesinlikle doğru bir tercih olabilir. Arkadaşın dediği gibi 6 ay sürmeyecekse beklemek sıkıntı olmasa gerek ki senin çeviri yaptığın yerde sadece beklemek niye millete bu kadar zor geliyor bunuda anlamış değilim.

    obasar84 @ 27 Şubat 2018 23:16:04
    Yarım kalmış yamalara veya beta yamalara karşıyım. Çünkü sonrasında yamalar çeşitli nedenlerden ötürü %90 oranında tamamlanamıyor atıl vaziyette kalıyor ve unutuluyor gidiyor. Yapılan işi bir sefer yapacaksın temiz yapacaksın. Daha tamamlanmamış bir ürünün veya hizmetin kullanıcılarına servis edilmesi bana abes geliyor.
  • Bu çeviriyi bekleyen büyük bir kitle var. Çok sevindim.Sıkıntısız,sorunuz bir çeviri olması dileğiyle. İyi çalışmalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda biri el attı umarım bu sefer vazgeçilmez diyelim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım destek olmaya bu konudan devam edelim.Bence sen bu hızla duramaz ana oyunun eksiklerinide tamamlarsın.Eğer ana ekipten birileri varsa da herhalde bu duruma itiraz etmezler.Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (alpaslan) -- 21 Ocak 2018; 22:20:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be konusunu açmışsın büyük bir merakla bekliyorum çıkmasını umarız kısa sürer kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 22 Ocak 2018; 0:32:39 >
  • Kolay gelsin, tam bi yama olması halinde elimden geldiğince desteklerimde. Bekliyoruz 😋

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda en gerçek esaslı asıl Dying Light Türkçe yama konumuza sayende kavuştuk @Lcroft, başta dediğim gibi ben sana inanıyorum umarım bu Türkçe yamanın da bir gün sonuçlandığını eksiksiz sorunsuz tam tekmil yayınlandığını görürüz. Bence kesinlikle Türkçe yamayı hak eden ve kıymeti bilinmeyen yegane oyunlardan biri "Dying Light Enhanced Edition" (başta The Following DLC olmak üzere).

    Arkadaşlar, @qabRieL'in kendisi ekibi her kimlerse aranızda tanıyan bilen ulaşabilecek birileri varsa hemen bir haber verin de bari ana oyuna ait @Lcroft'un bahsettiği dosyaları iletiversin, bunca zamandır "Dying Light Enhanced Edition" olarak tam tekmil %100 eksiksiz bir yama bekleniyor zaten en azından @qabRieL'in buna sevabına olumlu yaklaşacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 22 Ocak 2018; 10:51:44 >
  • wow %43 olmuş.
  • Kolay gelsin hocam bu oyundan sonra başka oyun çevirmeyi düşünüyor musunuz ?
    Singularity oyununu önermek isterim size farklı bir yapısı olan eski ama sağlam bir oyundur
  • Kolay gelsin iyi çalışmalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler.Gerçekten yama gelmesi gereken bir oyundu
  • Tabii ilerde başka çeviri projem olabilir. Dediğin oyuna göz atarım ama şunu söyleyeyim; genel olarak ilgimi çeken, oynamış olduğum oyunları çeviriyorum. Kesin bir şey söyleyemem hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar hızlı gitmene gerek yok ya.Bizim internet hızımız senin kadar hızlı değil biz oyunu kütüphaneye indirene kadar sen çeviriyi bitirmiş olacaksın...Şaka bir yana çeviri gayet hızlı ilerliyor kolay gele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Techland'e ulaş bence bitirdiğinde , direkt Steam sürümüne eklesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Ps4 versiyonu için de gerekli girişimlerde bulunulacaktır.
  • Acaba bu The Following yamasını diğer ana oyun yaması ile birlikte tek yama olarak mı çıkaracaksınız.Yoksa diğer yamayı kurduktan sonra bu ek paketin yaması ayrıl setup olarak mı çıkartmayı düşünüyorsunuz.. Teşekkürler iyi çalışmalar...
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda ana oyunun yamasını yapanla anlaştım. Tek yama olarak çıkacak ve her şeyi türkçeleştirecek.
  • Tek yama ve herşey Türkçe çok güzel bir haber ya.Şu yama bitene kadar kütüphanemdeki küçük oyunları oynayıp bitiriyorum daha sonra bu oyun beni uzun bir zaman kendine bağlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Following te bir hikaye vs varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki ilk oyundan sonra hikaye devam ediyor ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.