Şimdi Ara

Dünyanın ilk Snapdragon 870'li telefonu Motorola Edge S tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın ilk Snapdragon 870'li telefonu Motorola Edge S tanıtıldı



    Motorola, dünyanın ilk Snapdragon 870 5G yonga setinden güç alan akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Motorola Edge S, 90 Hz yenileme hızı sunan bir ekrana sahip. Telefonda toplamda 6 kamera bulunuyor. Üç farklı RAM ve depolama seçeneği sunulan Motorola Edge S, başlangıçta Çin'e özel olsa da, küresel pazarlara Moto G100 olarak gireceği tahmin ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Sony, Xperia Compact serisine bu yıl yeni bir model ekleyecek



    Motorola Edge S özellikleri



    Motorola Edge S, 90 Hz yenileme hızına, HDR10 desteğine ve 21: 9 en boy oranına sahip 6.7 inç FHD+ (2520 × 1800 piksel) çözünürlüklü LCD ekranla gelecek. Ekran, ön kameraların yer aldığı çift delikli tasarıma sahip.



    Cihaz, 1 adet 3.2GHz saat hızlı ARM Cortex-A77 çekirdeği, 3 adet 2.42GHz saat hızlı ARM Cortex-A77 çekirdekleri ve 4 adet 1.8GHz saat hızlı ARM Cortex-A55 çekirdekleri bulunduran Snapdragon 870 5G yonga setinden güç alıyor. Grafik tarafında ise Adreno 650 GPU bulunuyor.



    Telefon, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama olmak üzere üç farklı konfigürasyona sahip.



    Motorola Edge S, arka tarafta LED flaşlı dörtlü arka kamera kurulumu sunuyor. 64MP birincil lens, 121 derece görüş alanına sahip 16MP ultra geniş açılı lens, 2MP derinlik sensörü ve ToF sensörü arka kamera kurulumunda yer alıyor.



    Cihazın ön tarafında, 16MP birincil lens ve 100 derece görüş alanına sahip 8MP ultra geniş açılı bir lens bulunuyor.



    168.38 × 73.97 × 9.63mm ölçülerinde ve 215 gram ağırlığında olan cihaz, 20W kablolu hızlı şarj ile 5.000 mAh bataryaya sahip. Telefon, Android 11'i çalıştıracak. Motorola Edge S, 3.5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C bağlantı sunuyor. Parmak izi sensörü ise telefonun yan tarafına entegre şekilde gelecek.



    Dünyanın ilk Snapdragon 870'li telefonu Motorola Edge S tanıtıldı



    Motorola Edge S fiyatı



    Motorola Edge S 6GB RAM + 128GB depolama = yaklaşık 309 dolar



    Motorola Edge S 8GB RAM + 128GB depolama = yaklaşık 371 dolar



    Motorola Edge S 8GB RAM + 256GB depolama =  yaklaşık 433 dolar




    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/moto-edge-s-price-specifications/







  • Fiyatına göre sundukları güzel ama ülkemize gelmez sanırım.

  • 8 GB 128'ini 2800'e alabilsek keşkee nerede o günler
  • Herşeyiyle bayağı dengeli ve güzel bir cihaz olmuş.
  • 5.4 kernel ile geliyor he. Ekranı da AMOLED olaydı iyiydi.

  • 20watt şarj 5000mah batarya dengeli olmuş mu
  • amoled ekran olsaydı düşünebilirdi.. fakat LCD ekran olması tamamen hayal kırıklığı malesef.

  • Fiyat performans rekoru kırmış resmen

  • iphone 12 pro max dan daha güçlü telefonu 309 dolara satıyorlar.. Antutu skoru 679800

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    yav arkadaş midem bulandı bu tür yorumlardan fiyatı ile donanıma bir bak ayrıca amoled ekran olması ayrıca bir dezavantaj Led yanıklaronı duymuşundur. bilen bilmeyen sadece ekrana bakıyor donanımı bir incele işte bilmeyince sağdan soldan teknosa gibi hiç bir bilgisi olmayan satıcılar sadece ekranı empoze ettiği için durum bu samsungda bir arkadaşımın hanımı çalışıyor şaşırdım nasıl oldu bu iş diye öğrettiler diyor örnek bir telefonu sordum ne bunun özelliği diye papağan gibi sayıyor 64 kamera 8 Ram 256 depolama diye bunu herkese ezberletirsin işlemcisi ne diye sordum biliyorum ama zarf attım Android diyor hayır dedim işletim sistemi değil işlemci ne dedim yüzüme bakıyor exynos yada snapdragon ne var dedim UFO görmüş uzaylı gibi baktı.
  • eğer cihazın fiyat yönünden devletimiz ve ara kuruluşlar hönkürmez ise (kesin hönkürecekler) bence xaomi yerle bir eder diye düşünüyorum. şahsen direk alırım.
  • Fiyatı göz önünde bulundurmadan yapılan yorumlar isabetsiz oluyor.


    Giriş fiyatı olarak 1999 yuandan başlıyor. 1999 yuan 8 sene önce örneğin Mi3'ün çıkış fiyatı idi. Samsung ve Apple 650$ Amerika fiyatıyla amiral gemileri çıkarırken, Xiaomi Çin'de 1999 yuan yani o zamanlar 300$ civarlarında telefon çıkarırdı. Çin'de benzer markalar da hep bu fiyat düzeyinde rekabet ederdi. Bunlar da ülkemizde fiyat/performans şampiyonu olarak lanse edilirdi.


    İlerleyen yıllarda daha maliyetli telefonlar yapılıp fiyatlar Samsung ve Apple tarzı firmalarda 1000$ ve üstlerine geldi. Çinliler ise 600-700 hata 800$ seviyelerine kadar çıktı.


    Çin'de 1999 yuandan alabileceğiniz Redmi K30 Ultra'da 120Hz OLED ekran vardır, ama yonga seti Dimensity 1000+'tır


    Motorola burada ekrandan maliyeti kısmış, ama yonga setinden daha az kısarak farklı bir yol izlemiş.


    Xiaomi cephesinde bir de Redmi K30S var ki ülkemizde Mi 10T olarak bulunuyor. Bunun da en ucuz modeli 128/8 olmak şartı ile 2599 yuandan başlıyor. Onunla kıyaslarsak da işlemci hemen hemen aynı, hissedilip hissedilmeyeceği meçhul bir Motorola avantajı var. Ekranda ise az bir farkla Xiaomi önde gözüküyor, ama bu da göz ardı edilebilecek bir fark. Fiyat farkı ile Motorola burada tercih edilebilir seçenek duruyor.


    Ülkemizde ise olmadığı için bir şey demek zor.


    Motorola modellerinin kendi arasındaki kıyaslamaya gelirsek, en mantıklı model en ucuz model gibi gözüküyor. Daha doğrusu şöyle diyelim aslında ideal olanı en pahalı modeli, ama böyle bir baz modelin üstüne bu kadar fiyat farkı sırıtmış.





  • Fiyat özelikk gayet makul gayet güzel görunuyor.Fiyat olarak türkiye de üzmiyecek şekilde giriş yaparsa xiaomi oppo hikaye olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.