Şimdi Ara

Doktorların Haziranda Süresiz İş Bırakmaya Gitmesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Milyonlarca işsizizn arasında doktor yokmu, siz gidersiniz yenisi gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamuda maaşlar bellidir. Doktorda olsan alanında sayılı mühendiste olsan devlet belli bir maaş verir. Derece yapmış öğrencisin, en iyi üniversitede okumuşsun sana farklı maaş vereyim demez. Kadrona göre maaş verir.


    Devlet en iyileri çalıştırmaz. Çünkü en iyiler bu paraya razı olmaz özele gider yurtdışına gider. Kamuyu özel sektör gibi değerlendirmeyin.


    Burada olacak olan anca uzman doktorların maaşlarında iyileştirme olur. Yeni mezun ve pratisyenlerin ise maaşları diğer sağlıkçılardan fazla olacak şekilde ayarlanır.

  • Halk haftalarca randevu bekleyip dururken bazilari elini kolunu sallayarak geliyor idarede çayini çorbasini içiyor ve muayenesini olup gidiyor.Bu yillardir böyle aslinda..Haa itirazim var mi yok çünkü her toplum hakettigini yaşar az bile yapiyorlar.Mesleğe sadece iş olarak bakmayi ögreneli de yillar oldu hekim arkadaslara tavsiyem birseyleri düzeltmeye çalişmak zaman kaybi kendinizi kurtarmaya bakin mutlaka dil ögrenin cahille tartişilmaz icraat yapin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 24 Mayıs 2022; 2:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandeminin ilk zamanları sağlık çalışanlarına öyle yüz verdiler öyle kutsallaştırdılar ki artık tek görevi serum takmak olan kişi bile çıkıp '' bana 2000 dolar maaş verin yoksa iş bırakacam '' demeye başladı :)


    e devletin böyle bir parası olmadığına göre ya zam olmayacak yada karşılıksız para basıp dağıtacaklar millete


    sonra hoş geldin %1000 enflasyon :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 24 Mayıs 2022; 2:41:1 >
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt

    Harbiden millet gereksiz bi tapınma yaptı. Halbuki hastalığın tedavisi yok, ilacı yok. İnsanoğlu ölmekten acayip korkuyor.

  • Hollanda'ya gittiğimden beri (Kasım 21) Türkiye'den göç etmiş 8 doktorla tanıştım. Bu 8 doktor 2019'dan itibaren göçen doktorlar. Eşleri de var. Kimisi güzellik uzmanı, kimisi biyolog, kimisi sanat tarihi uzmanı, kimisi de aşçı. Çocukları da var bu göçmüş arkadaşların. Biri çok güzel keman çalıyor, diğeri futbol okuluna kaydolmuş, öbürü de doğaya meraklı.. Çocuklar okullarında çok mutlu çünkü verimli bir eğitim programları var.


    Bizler mesela beden eğitimi dersinde matematik yapardık. Ya da resim dersinde Türkçe dersi işlediğimiz gibi. Ama burada böyle değil. Her ders kendi dersinde, sınıfında, salonunda yapılıyor. Ve bu devlet okulu. Basketbol sahasından tutun da kapalı havuz ve fen sınıflarına kadar her şey öğrencilere sunulmuş. Bizlerde ne vardı peki? Ben Süper Lise mezunuyum. Matematik, Fizik ve Kimyadan başka ders işlediğimi hatırlamıyorum. Ha bir de İngilizce ve Almanca.. Peki faydası? Sadece ÖSS içindi. İnşaat Mühendiği olmama rağmen bazı Matematik formüllerini unutmaya başladım bile. Çünkü kullanmıyorum ve çünkü mesleğimden soğudum ve bıraktım. Kalite kontrol şefiyim. Proje çizip okuyorum o kadar. Peki niye soğudum? Tahmin edin.


    Bazı üyeler yurtdışına göçen insanlara acıyarak bakıyor. Bazıları da 'giderlerse gitsinleeerr yeni mezunlarla yolumuza devam ederiz' diyor. Hangi akla mantığa uyuyorsa bu lakırdı? Tanıdığım bu 8 doktorun en yaşlısı 43 yaşında ve en genci ise 32 yaşında.


    Lisede okurken köyümüzdeki çocuklara Matematik dersleri veriyordum köyün kahvesinde. 7-8 çocuk vardı ve hepsi de azimliydiler. Ama aralarından sadece ikisi iyi bir mesleğe sahip oldu. Biri Gemi Mühendisi diğeri ise Makine Mühendisi. İnanın ikisi de istedikleri rahata kavuşamadılar. Geçen WP üzerinden görüntülü konuştuk. Benden istedikleri tek şey vardı 'abi nolur bize yol göster de biz de gelelim oraya'. Ve emin olun o iki genci orada ezdirmeyeceğim ne olursa olsun yolunu bulup Avrupa'da herhangi bir ülkede yaşamalarını sağlayacağım. Bunu hakediyorlar çünkü. Çünkü Türkiye'de kaldıkları süre boyunca sadece 3 kuruşa çalışıp zar zor geçinecekler. Ve biliyorlar ki hayatları boyunca ülkemizdeki 5 yıldızlı otellerde asla tatil yapamayacaklar. İşte bu yüzden oradan kaçmak istiyorlar. Peki bunun sorumlusu kim?


    Doktorlar mı, mühendisler mi, gençler mi..? Kim? Bunun tek sorumlusu akp hükümetidir. akp hükümeti bu milleti bitirmekle kalmayıp doğup büyüdükleri topraklardan atmaktadır. Onları atacak ki karşılarında boyun eğdiği araplara verecektir bu toprakları. Bu toprakların efendisi araplar olacaktır.


    Ben lisede okurken asla ve asla göç edeceğimi düşünmüyordum.


    Buraya gelip Doktorlara hönküreceğinize gidin akp çocuklarına hönkürün.


    Esenlikler...





  • Yarın geceden itibaren başlıyor. Çok fena olacak. Zaten yetersiz hizmet varken varken, sıfıra düşecek.


    5''li çeteye verilenin %1'i sağlık memurlarına verilse zerre kadar problem kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet doktorlara diz çökmeyecek!
    2022 model makam araçları almak verken size ne diye para vereceğiz!
    Çok para istiyorsanız daha çok çalışın. Gidin ek iş olarak pompacılık yapın!

    Cinci hocalar bize yeter!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen Afrikadan, Hindistandan bunlarin yerine ithal doktor getirirler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ya ne gerek var?

    Doktorların yerine veterinerlere gideriz, onlarında çoğu bi moktan anlamıyor zaten.

    2 mama yazarlar, mama fiyatlarını görünce kimse bir daha hasta falan olmaz.


    Ameliyat olması gereken herkesi kısırlaştırırlar, bu sayede genleri gelecek nesillere geçmez, çok değil, 30 seneye üstün ırkı yaratırız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 haziranda 100 bin hekim iş bırakıyor. Boş tost, boş baklavadan sonra boş zam teklifi meclise geldi. Sabit maaşlara tek kuruş zam yapılmadı. Emeklilikte çalışırsanız yarım emekli maaşı alırsınız dendi.

    Tepki olarak 15 hazirandan itibaren artan yoğunlukta iş bırakıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirsinler yurtdısından getirsinler.Tam gun calısmayız,Ozel Muayenehaden vazgecmeyiz,Doner Sermayeden pay isteriz ama o da yetmez.

    Getirsinler yurtdısından getirsinler.İsin ucunda olum var diye her istediklerini yaptırmaya alısıldı.

  • Adorer kullanıcısına yanıt

    Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm fakat yok dostum :)

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.