Şimdi Ara

Djagne ve Burak Yılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Performanslar ortada. Biri tek başına haftalardır maç alıyor. Diğeri penaltı olacak da gol atacak.Ama devre arasında Djagne değil Burak açıklansaydı, hastalıklı GS taraftarı şu anda yönetimin kellesini istiyordu.

    Adamı leblebi gibi gol attığı iki sezondan sonda teneke bağlayıp gönderdiniz.Şimdi sahada yokları oynayan Djagne lehine her maç tezahürat yapılıyor. İnanılır gibi değil.

    Taraftarın çoğunluğu futboldan anlamayan, hater ve şımarık ergenlerden oluşuyor. Maalesef durum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Boş yapmayın. Burak, Arda ikilisinin Terim'e düşman olduğunu bilmiyor musunuz? Hayattan bu kadar kopuk musunuz? Yönetim pek tabii Burağı da alabilirdi. Ancak FT olduğu sürece ne Arda ne de Burak Floryanın önünden bile geçemez. Milli takımdaki prim mevzusunu unuttunuz mu? Taraftarla alakası yok. Sapla samanı karıştırmayın.
  • Son ana kadar forvet almadılar son an anadolu çöpüne 10milyon euro verdiler.
    Sonra transfer yaptık , forvet aldık diye transfer başarısı diye aktardılar sanki Real Madrid oyuncusu aldın anasını satayım.

    Bizim millet de herzaman ki gibi peygamber ilan edip şaha kaldırınca sonuç yine aynı .. adam niye oynasın zaten kral gibi yaşıyor.
  • Burak’ı bizim taraftar haketmiyor
    Burak gönderilmese ne forvete bu kadar para ne de bu kadar zaman forvet sıkıntısı çekerdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapmayın. Burak, Arda ikilisinin Terim'e düşman olduğunu bilmiyor musunuz? Hayattan bu kadar kopuk musunuz? Yönetim pek tabii Burağı da alabilirdi. Ancak FT olduğu sürece ne Arda ne de Burak Floryanın önünden bile geçemez. Milli takımdaki prim mevzusunu unuttunuz mu? Taraftarla alakası yok. Sapla samanı karıştırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 18 Mart 2019; 16:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diagne nin zaten penaltı ve boş kale golcüsü olduğunu ilk devredeki gollerini izleyen 5 yaşındaki çocuk bile anlar ve 1 m eurodan fazla etmeyeceğini bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terimin duygularina ve arkadasliklarina gore transfer yaptigimiza mi uzuleyim, neye uzuleyim ki simdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djange nin performansı Vagner Love gibi olur mu bilmiyorum. Biz de gol kralı diye aldık ama tutmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diagne'yi aldıran taraftar şimdi ağlayan yine taraftar anlamadık bu işten bir şey.
  • Diagne'yi şimdi değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum büyük takımda baskıyı kaldırmak kolay değil. Ben de Diagne hakkında olumlu düşünmüyorum ama sonuçta aldık beklememiz gerekiyor.
  • Burak,arda,emre çolak,Olcan adın bu herifler terim ve galatasaray düşmanı bu klübün kapısından dahi içeri giremezler. Bu düşmanlığı ise sosyal medyadan alenen filan yapıyolar göstere göstere. Cagne denen herif hala gol kralı sende atmıyo olması burak'dan kötü olduğu anlamına gelmez bakarsın 2 hafta sonra bütün konuştuklarını boğazına tıkar.

    BU takımda umut bulut'da burak kadar atıyodu zaten, Biz onuda gönderdik. Galatasaray taraftarı kadar futboldan ve takımlarının ruhundan anlayan başka bi taraftar yok sen merak etme arada bi senin gibiler çıkıyo anlamayan oda böyle boş totoloji içeren yazı yazıyorsunuz.

    Geçen yıl'ki gomisli sezonda burak olsaydı sen şampiyonluğu rüyanda filan görürdün. Burak yılmaza hiç bir zaman ısınamadı taraftar bu bölümde bile gol kralı olduğu dönem bi ton küfür yiyodu sebebi 20 tane kaçırıp 2 tane atmasından tut boş boş ofsaytlara takılmalar coğu maçta kafayı yedirtiyodu taraftara ben hala istemiyorum burak yılmazı geçen sene emre belözoğlu dahi gelip terimin elini öperken burak yılmaz yanına gelmeye bile tenezzül etmedi gitsin şerefli 3'lükleri ile kariyer kassın.




  • Diagne mi Burak mı deseydik transfer sezonunda acaba kaç kişi Burak derdi. düşün bir takımın yakasından herşeye eleştiri eleştiri eleştiri. Hayatında bir kere bile çime ayakbasmamış ergenler herkesi eleştiriyor şaka gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    Djange nin performansı Vagner Love gibi olur mu bilmiyorum. Biz de gol kralı diye aldık ama tutmadı.
    vanger love gibi olsa yine iyi koşmayan kıçını kaldıramadan 2 metre bir adama sahibiz
  • Burak yılmaz izlerken insanı kanser eder. Ofsayta düşer faul yapar kafa topu alamaz. Ayrıca kronik kasık sakatlığı vardır. Sakatlık dönüşü çabuk form tutamaz. Galatasarayda son zamanlarında sakat sakat oynayıp aşırı formsuz gözükmüştü.

    Ama adam golünü kanser de etse atıyor.

    Yüzü eskimişti galatasarayda. Kimsenin tahamülü kalmamıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 19 Mart 2019; 0:25:54 >
  • milleti maniple etmekten bıkmadın vallahi. çok iyi biliyorsun ki burağ bu takımın formasını bir daha giyemez, giymemelide !
  • Taraftarın çoğunluğu futboldan anlamayan, hater ve şımarık ergenlerden oluşuyor. Maalesef durum bu.


    Ülkenin sorunu bu zaten
  • Diagne'ye verilen para yerine 8 numara(para artarsa belki bir de sol kanat) alıp forvette Mitroglou ve Eren ya da Sinandan birisiyle idare etsek çok daha iyi olurdu. Diagne'nin nasıl bir topçu olduğunu anlamak için Kasımpaşada attığı gollere bakmak yeterli. Umarım sene sonu aldığımız fiyata araplara satarız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Diagne'yi şimdi değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum büyük takımda baskıyı kaldırmak kolay değil. Ben de Diagne hakkında olumlu düşünmüyorum ama sonuçta aldık beklememiz gerekiyor.
    "Büyük takım baskısını kaldırma" gibi bir şeyin günümüz futbolunda yeri olmamalı.

    Slimani Sporting Lisbon'da oynadı, Leicester City ve Newcastle United gibi Premier Lig görmüş geçirmiş. Ama bize gelince top oynamayı unuttu.

    Djagne ve Burak Yılmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 20 Mart 2019; 9:52:14 >




  • FullHD kullanıcısına yanıt
    tamamen aynı fikirdeyim 👍
    Arkadaşlarımada söyledim o kadar etmez gelirse balon transfer olur dedim ve halada sözümün arkasındayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.