Şimdi Ara

Diyet Değiştirmeden Supplement ile Antrenman Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Bazı sebeplerden dolayı düzenli beslenebilecek durumda değilim. Kalori açığı yaşamıyorum fakat makrolar dengeli olmayacak. Ayrıca antrenman yapabileceğim saatler genelde acıkmış olduğum saatler.

    Durum bu iken antrenman öncesi ve sonrası supplement ile işi çözebilir miyim? Antrenman öncesi enerjimi ve sonrasında da proteinimi shakelerden alabilir miyim? Biliyorum en sağlıklısı düzgün yemek yemek ama lütfen bunu önermeyin. Şu an sporla aramdaki tek engel resmen beslenme ve bunu supplement kullanarak aşabileceksem çok iyi oalcak benim için.




  • glikojen depoları da bi olay var bazıları ac karna idmana gidiyor genel inanısın aksine. yani örnek veriyorum aksam yapıyosan antreman iyi bi kahvaltı ya da onceki aksam yemeginde yediklerin glikojen depolarını doldurur ac karna idmana gidebilirsin. oncesınde bence bisey icmene gerek yok sonrasında bi whey protein cakabilirsin. he zayıfsan rice creamlerden alıp antremandan 1 saat once yersen carboyu fullersin daha güzel antreman cıkar.

  • Hocam sen elinden geleni yapacaksın sadece bu. Yani beslenmem kötü diye salma kendini, 1.5 ay karbınhidratsız beslendim(tamamen sıfır) ağırlıklar hiç düşmedi hatta 2. Hafta artmaya başladı. Sen olabildiğince güzel idman çıkarmayı dene. Spor öncesi kahve en iyisi her zaman. Sonrasında protein shake tabi ki iyi olur. Hatta olabiliyorsa 2 saat önce gainer, sonrasında hem whey hem gainer shake yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.