Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17508. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 31 Misafir (1 Mobil) - 39 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
350.466
Cevap
2.729
Favori
21.404.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Sony Bethesda'nın yaptığı hatayı yapmayacaktır dizinin ikinci sezonundan önce gelmez part 2 fallout dizisi tutunca Microsoft ne yapacağını şaşırdı stüdyoları bethesda'ya kaydırıyo büyük ihtimal fallout 5 için. Skyrim sonrası yeni bir Elder Scrolls göremeyecez galiba Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Weirdusername kullanıcısına yanıt
    Sorun limit vs değil. Steamde hiçbir sorun yaşamıyorum. Sanal kart vs hepsini denedim sadece G pay üzerinden alışveriş yapabildim. Kredi kartı ile alışveriş yapamadım. Müşteri hizmetleri 48 saat bekle demekten başka çözüm sunamıyor. Her 48 saatte bir 48 saat bekle diyorlar. Yurtdışında da bu tarz sorunları olanlar var redditte falan herhangi bir çözüm bulana rastlamadım. Tamamen ödeme sistemleriyle ilgili bir problem var. Kanser gibi bir kere yakalandınız mı kurtuluşu yok gibi birşey. Sanırım dolarla da olsa kredi kartıyla alışveriş içimin steam dışında çözümüm kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 10 Mayıs 2024; 15:41:56 >
  • Fallout 3 GOTY
    www.gog.com/redeem
    C3ZQ7427D654A65AEF

    LEGO Star Wars 3
    www.gog.com/redeem
    VTX283FE19F91D1566



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 10 Mayıs 2024; 16:5:55 >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]


    Yükleniyor...


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • İsteyen dilediği gibi kullanabilir. Amazon Prime Gaming ile alındı. Kullanmak için Gog Galaxy uygulamasını bilgisayarınıza kurup üyelik aldıktan sonra kodu girmeniz gerekiyor.


    Fallout 3: Game of the Year Edition

    C3ZQD06BE78F241464

  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt

    Önceden web siteden de kod girebiliyordun hesaba.Şuanda da durum aynıdır diye düşünüyorum.

  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

    evet doğru, aşağıdaki sayfadan girilebiliyor.

  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    Herkes cıktıgı günü iyi bilir. Balon , Çöp , Optimizasyon sorunlusu deyip Olumsuz dip görmüştü. Şimdi ise zirveye doğruca gidiyor. Hakettigi yerde :) CD PROJEKT RED hakkaten yaptigi her oyun cok ses getiricek.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Çok fazla övülcek bir tarafı yok yaptıklarının.Oyunu vaad ettikleri hale getirmeleri tam 4 yıl sürdü.Malesef cyberpunk sonrası tüm firmalar aman hele bir çıksın paramıza bakalım arkada yavaş yavaş geliştirmeye devam ederiz gibi takılmaya başladı.Oyunun arkasında durmayabilirlerdi o konuda affediyorum ama ben


    İlk çıktığında oynayanlara başka oyun oynattılar resmen




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 10 Mayıs 2024; 22:49:16 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk cd projekt in hisselerini baya batırdı zamanında, ben de dün %30 kârla sattım
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    çok ses getirsin de o sesler yuhalama ve küfür sesleri olmasın ama. öyle bir çıkış yaptıktan yıllar sonra oyunu adam etmeleri çok da matah bir olay değil ki o haliyle bıraksalar zaten şimdi cdpr'ı kimse anmıyor olurdu. yani kendi iyiliklerineydi oyunu adam etmeleri.


    oyunu ön siparişle almış birisi olarak o zamanlar sempatiyle yaklaşmıştım ama larian'ın baldur's gate 3 ile yaptığını gördükten sonra hiçbir firmaya müsamaha gösteresim kalmadı. isteyen yapıyor. yeter ki oyuncuları dolar olarak değil de insan olarak görsünler.

  • EceliYakın kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi ön sipariş ile alanlar kervanındanım.
    Oyunda, bize vaat edilenlerin yarısı yoktu. Buna rağmen eğlenceliydi ki optimizasyon problemleri ve oyun kıran buglar vardı. Yapay zeka zaten "hak getire" kıvamında idi.

    BG3'ü de ön siparişle almıştım. Erken erişim sürecinde çok kötü durumdaydı. Kaplamalar yüklenmiyordu. Yıllar içinde adam ettiler oyunu. En iyi oyun yatırımım oldu BG3.
    Belki CP2077 de erken erişim olarak çıkmalıydı.
  • EceliYakın kullanıcısına yanıt

    Kilit nokta CD Project Red public (halka açık) bir şirketken Larian private şirket olması. CD Project yatırımcılarına hesap vermeleri gerekiyor, hissedarlarının gelirlerini maksimize edecek şekilde hareket etmesi gereyior. Cyberpunk çıktığı dönemde de hatırladığım kadarıyla yatırımcıların baskısından da dolayı o halde çıkarmak zorunda kaldı. Larian ise şirketteki karar mekanizmasında tepede Swen Vincke var, hesap verecekleri hissedar, yatırımcı vs. de yok. Bu sebepten dolayı BG3'ü 2020'de erken erişime açtılar ve ordan gelen gelirle 3 yıla yayarak oyunu geliştirmeye devam ettiler.


    Halka açık olan şirketler hissedar değerini en üst düzeye çıkarmak için oyuncuların açısından bakınca saçma ve yanlış olan kararlar almak durumunda kalıyorlar. Esas oyunun %50 sini tam oyun diye çıkarıp, geri kalanını da DLC diye satma saçmalığı da buradan çıktı zaten. Eskiden BG3 gibi tam oyun çıkar üzerine de bir oyun genişliğinde expansion pack gelirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 11 Mayıs 2024; 0:56:0 >




  • EceliYakın kullanıcısına yanıt

    Malesef eskisi gibi kusursuz oyunlar gelmeyecek. DLS , FSR teknolojisine güvenecekler yine. Optimizasyon ,bug toplu sorunlar baş göstericek. Buna alişacagiz. Tabiki Her firma böyle değil ama umarim bütün firmalar kendilerine ceki düzen verir.

  • Ubisoftta 20 euroluk oyuna 10 euro indirim kuponu varmış. 500 tl lik sepet 250 tl ye geliyor. Yani ac mirage + deneme amaçlı bir şey ekledim 500 tl yi geçsin diye 513 tl oldu ve 263 e düştü. Ne diyorsunuz? Epic de kupon olayını mı beklemeli yoksa ubisofttan almalı mı? Çünkü epic ten alınca oyun epictede oluyor zaten ubisoft connect ile açtığında orada kütüphanene de ekleniyor yani 2 yerde oyuna sahip oluyorsunuz.

  • gameship uygulamasını deneyen oldu mu oyunlar %20 daha ucuzmuş.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Evet ben uygulamadan manor lords oyununu aldım 412 tlye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725

    Çok fazla övülcek bir tarafı yok yaptıklarının.Oyunu vaad ettikleri hale getirmeleri tam 4 yıl sürdü.Malesef cyberpunk sonrası tüm firmalar aman hele bir çıksın paramıza bakalım arkada yavaş yavaş geliştirmeye devam ederiz gibi takılmaya başladı.Oyunun arkasında durmayabilirlerdi o konuda affediyorum ama ben


    İlk çıktığında oynayanlara başka oyun oynattılar resmen

    CP 2077 candır hocam Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    İlk çıktığında 1 kere bitirdim. 1.5 Yaması geldikten sonra 2. sefer bitirdim. DLC gelmeden önce gelen yama ile yine sıfırdan karakter açıp, dlc ile beraber yine bitirdim. Yahu sırf Jackie'nin garajında For Whom the Bell Tolls (Çanlar Kimin için Çalıyor) görüp oradaki bir paragrafı okuduktan sonra gittim kitabın orjinalini satın aldım.


    CDPred'in hakkını da yemeyin hocam, adamlar bu oyunu güncellemesini yaparken 9 yıllık Witcher 3'e de güncelleme getirdiler. Bugün bunu yapacak firma sayısı bir elin sayısını geçmez.





  • CrrystaL kullanıcısına yanıt
    Manor Lords şu anki haliyle satın almayı haketmiyor diyorlar hocam. Gamepass içerisinde mevcut sanırım oyun. Satın almaya değer mi ?
  • Sony bu kez Ghost of Tsushima'yı PSN desteği olmayan ülkelerden satışını kaldırmış. Daha önce ön sipariş geçenlerin ise iadeleri yapılıyormuş. Microsoft ile kendilerini bitirme yarışına girdiler sanırım. 




    x (formerly twitter)
    SteamDB (@SteamDB) on X
    https://twitter.com/SteamDB/status/1788981898108182681


    steamdb.info
    Just a moment...
    https://steamdb.info/sub/962153/info




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.