Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EceliYakın , SelimmDD , orcunbayrak , orcunbayrak Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir - 18 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
350.583
Cevap
2.729
Favori
21.416.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

    Haberleri hep o şekilde yapıldığı için yazmıştım. Sony yaptıysa yatacak yeri yok, Steam yaptı ise helal olsun adamlara. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Steam yapıyor evet, kendi kuralları ve politikasına uymadığı için. Ama yani bu noktaya getirten Sony'nin anlamsız hareketleri. Bir sürü ülkede Psn yok ama online oynayacaksa Psn şart diyorsun. Steam'de böyle iş mi olur adam para vermiş sen ülkesine Psn getirmemişsin oyunun bazı özellikleri kullandırtmıyorsun deyip satışı kaldırıyor. Satış yapmayalım diyen Sony değil ama sebep olan Sony. Ama insanlar şöyle de düşünebilir. Ghost Of Tsushima'yı kaç kişi online oynayacak? Single player odaklı bir oyun. Mesela satıştan kalkan ülkedeki insanlar zaten single oynıcam satmıyorsun onu da oynayamıyoruz diyebilir. Kuru ile yaş misali :) Mesela online kısmı benim umurumda değil. O yüzden üzülürdüm ben satıştan kalksa. Ama esas sorun Sony yani. Parayı alıp ürünün bir özelliğini kullanmasına izin vermiyorsun. Saçma sapan hamleler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Mayıs 2024; 20:35:52 >
  • Yanfo kullanıcısına yanıt

    Souls oyunları çok nadir indirime giriyor. Yaz indiriminde girmeme ihtimali de olabilir. Bazı indirimleri pas geçebiliyorlar.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Çok güvenilir gelmedi, oyunları firmanın kendisi satmıyor ama kullanıcıların Steam cüzdanlarında ki bakiyeyi gerçek paraya çevirmek için bu siteyi aracı olarak kullanıyor, size hediye olarak oyun atıyor sonra site o kişiye gerçek parayı gönderiyor. Bu parayı herhangi bir şekilde illegal, kural dışı yoldan elde eden olursa Steam anında hediyeyi geri alır, bunun kontrolünü yapmakta imkansız gibi bir şey. Firma arkasında duruyorsa denenebilir ama hiç duymadığım bir yer ve %20 indirim için kalan paramı riske şahsen atmazdım.

  • JePinkman kullanıcısına yanıt

    Bu kadar pahalı oyunları official satıcılardan almanızı tavsiye ederim hocam.

  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

    Fanatical öyle sayılır zaten. Güvenilir. Humble gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Mayıs 2024; 1:32:7 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

    SS'i kinguine'e benzettim hocam ben o yüzden dedim.

  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

    Pardon. Ben öbür mesajıma yazdın sandım hocam. Evet o Kinguin. O da ratingi yüksek bir satıcıydı ama Fanatical daha uygundu oradan aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Mayıs 2024; 1:33:1 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ne paralar bunlar ya! Elin Avrupalısı için 45 birim para...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    Guacamelee serisini öneririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games Mystery Game 4 gün sonra diyor

  • Yeni doom oyununun iptal edildiği söylentisi üzerine bir video.



    Midnightyoutube
    The New DOOM Is Sadly Cancelled. In today's video, we are going to talk about the recent news regarding Microsoft, Xbox, Bethesda, and how it affects all of us as gamers, and specially DOOM, and the new DOOM game that's probably in the works. Enjoy. Get 10% off Gamersupps here: https://gamersupps.gg/Midnight Join The Patreon here: https://www.patreon.com/midnightspartan Video: Xbox Bethesda Xbox Bethesda Studios Xbox Drama New DOOM Game New DOOM DOOM Game DOOM DOOM Eternal DOOM Eternal Sequel DOOM News The Hotel DOOM DOOM Hotel Lost Contact DOOM Hotel Mod Columbine DOOM Mod Columbine DOOM UAC Labs DOOM Do Not Play Wad Do Not Play Wad DOOM Do_Not_Play.wad Do_Not_Play.wad mod Do_Not_Play.wad DOOM Review Moon Man Moon Man DOOM Moon Man DOOM Review Moon Man DOOM Mod HDoom HDoom New Update HDoom Review HDoom Gameplay Lilith.pk3 Lilith.pk3 DOOM Lilith.pk3 DOOM Review Lilith.pk3 DOOM Creepy Wad The Thing You Can't Defeat.wad The Thing You Can't Defeat DOOM Scary DOOM Mods Doomsturbing Brutal DOOM Brutal DOOM Controversy Brutal DOOM Review Brutal DOOM Exposed DOOM Mods Mods DOOM MyHouse.WAD MyHouse.WAD DOOM MyHouse DOOM MyHouse.WAD Ending MyHouse.WAD Ending Explained MyHouse.WAD Review DOOM DOOM DIsturbing Wads DOOM Disturbing DOOM Wads Scary DOOM Wads Scary DOOM Mods Doom Mods Doom Distrubing Mods Doom Distrubing Wads Rootpain Review Rootpain Doom Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Trailer Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Trailer Reaction Ancient Gods Part 2 Lore Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Explained Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Full Game Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Ending Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Review Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Walkthrough Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Gameplay Doom Eternal DLC Doom Eternal DLC Trailer Doom Eternal Ancient Gods 2 Doom Eternal Ancient Gods 2 New Weapon Speculation Doom Eternal DLC Doom Eternal DLC Trailer Doom Eternal Ancient Gods Part 2 Doom Eternal Preview Doom Eternal Review Doom Eternal Gameplay Doom Eternal Trailer Doom Eternal Campaign Doom Eternal Walkthrough Doom Eternal Lore Doom Eternal Theory Doom Eternal Demo Doom Eternal Analysis Doom Eternal Story Details
    https://www.youtube.com/watch?v=pz_XRI2EAQA
  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    Metroidvania olmasın diyorsanız crash 4 güzel bir oyun ama zor bir oyundur. Platform oyunlarının dark souls'u diyebilirim.


    Metroidvania tarzı, bloodstained, hollow knight bir bakmanızı öneririm.

  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda yeterince Doom oyunu çıktı. Yeni Doom yerine Heretic ile Hexen i yeniden yapsalar. Ne kadar güzel olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında Indiegala fazlalık olarak Syberia II Steam keyi vermiş bende vardı o yüzden aşağıya bırakıyorum isteyen kullanabilir.



    Syberia II Steam key: 52VCE-6DCKA-GL97M

  • Metroidvania'dan söz açılmışken souls oyunları zorluğunda metroidvania oyunu sevenler GRIME adlı oyunu kaçırmasınlar. Epic'de şu an 23TL, Steam fiyatı $12.49. Epic zamlarından sonra bu fiyata kalmaması muhtemel. Almadan önce denemek isteyen Steam'de demosunu deneyebilir.



    store.epicgames.com
    Just a moment...
    https://store.epicgames.com/en-US/p/grime
  • sake_16 kullanıcısına yanıt

    Quake'de güzel olur onların yanı sıra.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatmakta fayda var, memleketimizin ahlaklı vatansever vatandaşları, humble bundledan aldıkları kodları tek tek 2-3 katına satıyorlar. Aman dikkat edin, 8 oyunun 5i şu anda 10 tl civarlarına düşmüş durumda, para eden 2 oyun var yakuza ve hifi rush, geriye kalan 6 adet oyunun hepsini kinguin vb sitelerden 100 tl civarına alabilirsiniz.

  • Heretic/Hexen Pack Steam'de %90 İndirimli (steampowered.com) İyi indirim almış, meraklısına. 0,59$ yaklaşık 19 lira civarı yapıyor.

  • @JourneyToTheWest hocam teşekkür ederim. Crash bandicot Ps1 de bu oyuna bayılırdım. Pc için olduğunu bilmiyordum. Bu oyunu alıyorum teşekkür ederim. @mrF_T , @torkema61 , @Yanfo , @bulduren , hocalarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için. Ratchet & Clank oyununu da alıyorum. Kena ve sackboy'a sahibim. İkisini de severek bitirdim. Fakat kena bir tık zor gelmişti. Çok rekabetçi bir oyuncu değilim sanırım. 30 yıl önce mario da 8 in 3 ü ve 8 in 4 ü bitirince kendimi dünyadaki en iyi oyuncu sanırdım. Fakat artık gerçeği kabulleniyorum. Zor oyunlar beni aşıyor sanırım :) Never alone oyununu epic vermiş. Kütüphane de varmış. Onu da deneyeceğim.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.