Şimdi Ara

digiturk next kampanyasi 499 tl (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.829
Cevap
40
Favori
165.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertugur

    benim merak ettiğim 1 sene dolduğunda aylık hd şampiyonlar paketi kaç tl

    Şuan sorulacak en son soru bu olmali.1 sene dolunca hangi kampanya varsa ona abone olunur.Ama size iyi teklif verirse Digiturk devam edersiniz bununla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdesxa kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var beyler (program rehber bilgisi çıkmıyor, epg)
    cihazın fişini çıkarıp taktım, kolay kurulum falan yaptım ama olmadı?

    bütün kullanıcılarda mı var bu sorun acaba ?
  • Ben de bu cihazı aldım. Gördüğüm bir kaç nokta;
    İlk olarak program bilgisi çıkmıyor bende de. Her seferinde kurulum falan yapacaksak bu özellik yok diyebiliriz.
    Arada Digiturk kanallarını izlemeyip bir kaç saat sonra izlemeye başlayınca kartınız doğrulanıyor deyip bekletiyor.
    Bir başka nokta LigTv hd ile normali Arasında çok fark yok. Henüz maç yok maçta nasıl olur bilemiyorum ama ayda 5 tl te değecek gibi değil gibi.
    HD kanalların kalitesi D-Smart'da daha iyi bence.
    SD kanal kalitesi ise d-smart'dan daha iyi.
    Geçen sene Digiturk vardı makinenin modelini hatırlamıyorum. Ona göre Next daha hızlı ama D-Smart'ın cihazına göre yavaş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next müşteri hizmetlerini aradım Kemal Bey çok ilgilendi saolsun... Lig HD yayın için şöylebir tavsiyede bulundu...İlk cihaz geldiğinde internete bağlı olarak cihazı 1 gün çalıştırın dedi...Cihaz nete bağlı olarak 1 gün çalıştıktan sonra digitürk ü arasanız üye numaranızdan yetkili kişi cihazın net üzerinden aldığı İP vasıtasıyla Next Kampanyasından alınana cihaz olduğunu görecek ve size 5 Tl karşılığı HD paket verecektir dedi...Bu 5 tl ve 7.5 tl lik Lig hd kampanyası Next in kampanyası içinde olan bir ücret dedi ... Eğer bütün bunlara rağmen zorluk yaşatırlarsa konuştuğunuz müşteri temsilcisinin ismini ve aradığınız saati bana iletin biz çözeriz dedi...Yani Digitürk next kampanyası gereği Lig hd yi 5 yada 7.5 tl ye vermek zorunda...Aramadan önce 1 gün cihazı nete bağlı kullanın sonra arayın Digitürk Müşteri hizmetlerini eğer telefonda dt müşterei hizmetleriyle saatlerce konuşup sinir olmak istemiyorsanız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapon

    aynı sorun bende de var beyler (program rehber bilgisi çıkmıyor, epg)
    cihazın fişini çıkarıp taktım, kolay kurulum falan yaptım ama olmadı?

    bütün kullanıcılarda mı var bu sorun acaba ?



    digitürk online işlemlerden girip canlı yardıma durumu bildirin.

    bazı ulusal kanallarda var bilgi bazısında yok. Ama ben en çok belgesel ve film kanallarında kullanıyordum program bilgisini. Hangi film hangi belgesel ne zaman filmin konusu falan nedir kaç dksı kalmış çok iyi oluyordu
  • 30 TL aktivasyon ücretini Next servisine biz gitsek de ödüyor muyuz? Son tarih 3 Ağustos ama fatura dönemine denk geldiği için şu an açtırsak bir şey farketmiyor değil mi ? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • tracedy6 kullanıcısına yanıt
    şuan açtırırsan seneye 3 ağustosa kadar seyredersin. 30 Tl ücret ödüyorsun
  • Şuan en uygun nerden alınabilir arkadaşlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daha önce üyelik iptalinde epey uğraştığım için bilgi almak istiyorum. next'in bu cihazını alırsak 1 sene sonunda uzatmak istemezsek kendi kendine iptal oluyor mu ? yoksa yine iptal dilekçesi vs. bir sürü ıvır zıvır var mı ?
  • AgustaMangusta A kullanıcısına yanıt
    geriye doğru yazılanları incele linkler var mesala n11 de powerbank ile 519,9 var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niceshare -- 11 Temmuz 2015; 12:26:46 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hayır dikkatli okursanız iki farklı uydu kanalların arasında kıyaslama yapıyorum cihazın dt nin cihazı olduğunun hiç bir önemi yok olay şu sizin hangi uydudan hangi kanalı izlediğiniz mevzusunu bunu söylüyorum
    star kanal d zaten türksat kanallarıdır ve bunları dt cihazı üstünden türksat uydusundan izlemekte hiç bir görüntü kaybı yaşamazsınız "hatta tam tersi en iyi sonucu alırsınız çünkü bu kanallar tükrsat da şifreliler halen" ama dt cihazı üstünden türksat uydusundan "dt nin kendi belgesel film spor kanallarını" izlerken hd side sd side eutelsat kadar değil bende her ikiside olduğu için kıyaslamayı yapabiliyorum ve bu yeni bilinen yada benim farkında vardığım bir şey değil her uydu işi ile uğraşanların az çok bileceği bir şeydir... bende yaklaşık on beş senedir elektronik uydu işindeyim

    Bir örnek ile daha da açıklayım o zaman; eutelsat: lig tv movie max history ch vs kanallarının sd leri ve hd leri kendi sınıfında oldukça iyidir aynı kanalları türksat üstünden izle aynı kaliteye ulaşamazsın ne sd sinde ne hd sinde sd iyice beter oluyor zatende hd eh işde kurtarıyor durumu biraz diyebiliriz... nedeni başka uydu üstünden yayın yapmaları ve genelinin sd olması ve bitratelerinin düşük olması vs... gelelim türksata star kanal d show tv atv bunlarda türksat da sd side hd side çok çok iyidir ama eutelsat da bu kadar iyi değildir çünkü bu da türksat üstünden paralel yayın alıp veriyor aynı şey bunları içinde geçerli bitrateleri düşük oluyor zaten x kanalda bunun üstüne sd ise vay haline örn; eutelsat üstünden trt spor cnntürk sd dir ve kalite çok düşüktür bu durumlar görüntü kayıplarına yol açar umarım anlatabilmişimdir

    ancak; bunlara kafanızı takmayın derim şu şartlar içinde en iyi kampanya halen bu ve her zaman diyorum sd hd idare edeceksiniz artık ve üye olduktan sonra sizi dt sık sık aramaya başlar o esnada araya lig tv hd yi ücretsiz sıkıştırmaya bakın ilk seferde olmaz ancak üyeliğiniz biterken vs eliniz dahada kuvvetlenir o zaman değerlendirebilirsiniz vs... cihaz iyi içerdiği pakatler oldukça iyi fiyatı eutelsat a göre oldukça iyi avantajları var onun için değerlendirin ve şimdilik olduğu gibi kullanın idare edin derim... biraz göz gezdirdim de bazı arkadaşlar 500tl de aşşaya çekmişler onların izlediği yolları izleyin vs ama ben kendimi bildim bileli dt nin lig başlangıcına doğru hiç bir zaman daha iyi kampanyalarla geldiğini görmedim kişişel olurda duyurduğu kampanyalar için diyorum hiç denk gelmedim yani biraz daha beklerseniz daha iyi kampanyalar için bu next den daha iyi kampanya olacağını pek sanmıyorum açıkcası hele eutelsat üstünden mümkün değil... bu sene ligimize çok önemli isimler katıldı satışlar arttı talep çoğaldı vs bu dt için iyi bir firsat ama biz kullanıcılar için tam tersi oluyor nedense...

    iyi günler dilerim.




  • Cihazı bende aldım internete wifi adaptör ile bağlanmak istiyorum hangi adaptörleri destekler acaba bilgisi olan varmı? Yada kullanan verimlimi wifi ile bağlanmak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi cihazı almaya gidiyorum. Teknosanın internet sitesinde burdaki mağazada olduğu yazıyordu bakalım varsa alıp geleceğim. Buraya detaylı bilgiler eklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdesxa kullanıcısına yanıt
    online işlemlerden şikayet kaydı oluşturmuştum henüz dönüş olmadı. düzeldi mi sizin?
  • Electro Center'dan gidip elden cihazı 450 TL'ye satın aldım. (google'a electro center diye yazın Çekmeköy'deki mağaza) Alırken çocuğa forumda bu fiyata aldığımı yazarsam bayağı bir talibi olur dedim. O fiyata herzaman yapamayız ama 470 TL'ye veririz dedi. (yani pazarlık gücünüze kalmış)

    kullanan arkadaşlara bir sorum var,
    bende de rehber bilgileri gelmiyor, kurulumdan digiturk kurulum yapsam düzelir mi, yoksa hiç kurcalamayim mi?
    bir de en önemli soru, dilediğin zaman uygulamasında canlı yayına ulaşılmıyor mu? ben örneğin cnn turk'deki bir saat önceki programı internet üzerinden izlemek istesem dilediğin zaman izle üzerinden izleyemez miyim, sadece oraya yüklenen programları mı izleyebilirim

    bir de ilave, digi****al üzerinde dilediginzaman uygulamasıyla film izlediğimizde ilave ücret fatura vs. çıkar mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_k -- 11 Temmuz 2015; 12:49:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapon

    online işlemlerden şikayet kaydı oluşturmuştum henüz dönüş olmadı. düzeldi mi sizin?

    canlı yardımla görüştüm şikayet kaydını sallamıyorlar bazen bana tekrar kurulum yapın sonra standby durumunda 15 dk bekleyin dendi dışardayım deneme fırsatım olmadı
  • Az once geldi ve bagladim uydu cihazina evdr Wi-Fi varsa gercekten cok keyifli hale gelir bunla kullanim Mutlaka oneriyorum bilgisayarlar ile de uyumlu.
     digiturk next kampanyasi 499 tl

    Edit: 3Mbit AKK'ye dustum ama baglanti kopmasi yok, donmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 11 Temmuz 2015; 14:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Çekmeköye yol ve zaman harcadın evin yakın değilse çok mantıklı gelmedi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kargo'dan cihazı aldım, fakat next nexstar mesai saatleri dışında olduğu için arayamıyorum. Pazartesi arayacağım, Çarşamba'ya kadar Lig TV kurulumu olur sanırım.
    Fakat bir sorum olacak...
    Şimdi ben cihazı kendi başıma kurabilir miyim? Ne tür bir işlem yapmam gerekiyor? Eğer kurumu kendim yaparsam, servis için bir problem olur mu?
    Bir de Wi-Fi meselesi... Bende Philips'in 119 Ekran LCD TV'si var. Şuan aparatsız internete girebiliyorum rahatlıkla. Fakat bu uyduyu takınca interneti kullanamayacak mıyım? Yahut kullanmak için farklı bi alet daha mı temin etmem gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life55 -- 11 Temmuz 2015; 14:14:52 >
  • hyl-t H kullanıcısına yanıt
    evet sorma, ben de sonra gelisimavm'den almadım diye çok pişman oldum.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.