Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.947
Cevap
407
Favori
675.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Beta olduğu için oyunda bazı kısıtlamalar ve engellemeler var. FULL sürümde bazı şeyler değişebilir.

    Benim oyunla ilgili bir eleştirim olacak. Önceki oyunlarda karakterlerin strength,dexteriry, intelligence vb değerleri ne durumda görüyorduk Diablo 4 ise öyle bir kısım göremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam sürüm için kararımı verdim. Başlangıç Rogue ile. 1. sebebi Necro ya da Büyücü çok kolay seviye atlaması bize yakışmaz :) diğer sebepte melee kritik vurunca can gelmesi. neden barbar değil derseniz şuan 3 kat 4 kat fazla legendary item düşüyor barbara sabretmek kolay olmaz. druid i geçiniz..

  • ectavi kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum.Daha uzak açıdan daha fazla mob kesmeyi yeğlerdim.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam karakter penceresini biraz kurcalarsanız öyle bir kısım vardı sanırım.Şu an oyunda olmadığım için kontrol edip yönlendiremiyorum ama geçen hafta biraz kurcalayıp bulmuştum o kısmı sanki.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    PS için anlatırsam options basıp sonra L3 basarsanız detaylı olarsk gösteriyor. Crit şansı ve hasarı vs resistance


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucky hit chance'ın ne olduğunu çözen var mı?


    Crit chance mı değiştirdiler dicem crit chance ayrı olarak var zaten, e o zaman lucky hit chance ne? Overpower'ın aktif olma şansı stabil %3 diyor ve pasif olarak arttırılamaz diyor. OP tetik şansı da değil, e ne o zaman bu.

  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    "Şanslı vuruş nedir?
    Bir düşmana vurulduğunda bir etkinin ortaya çıkması için yüzde şansı sağlar (örneğin, "Fortify durumunu kazanmak için% 10 şans "). Bir oyuncu bir Şanslı Vuruş yaptığında, bunların oyuncuya nasıl gösterildiği bilinmemektedir, ancak muhtemelen düşman hasar miktarının yanında bir mesaj ve/veya bir ses yoluyla gösterilir."

    What is a lucky hit?
    It provides a percentage chance for an effect to occur when hitting an enemy (e.g., "10% chance to gain Fortify status "). When a player pulls off a Lucky Hit, it's unknown how they're shown to the player, but likely through a message beside the enemy damage amount and/or a sound.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir bakıp çıkarım diye girdim 3-4 saat aktı gitti.

  • Oyunu bir gün pc de diğer gün konsolda oynadım. Pc de envantere erişim daha kolay olsa da konsolda daha rahat oynadım diyebilirim. Tabi bunda yaşında etkisi olabilir :)


    Bu arada hdr ayarlarını yeterli bulamadım. Pc de grafik ayarları daha detaylı sanki reddit forumunda da bazı başlıklara denk geldim. Oled tv ler için hdr ayarlarında bazı sıkıntılar olduğu konuşuluyor oyun çıkınca düzelir umarım.


    Haritaya bastığımızda açılan geniş harita tüm bölümleri içeren harita mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 26 Mart 2023; 11:31:4 >
  • 15 saatten fazla oynadım, bu kadar yetti sildim. Çok da sağlam item dizmiştim. Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi 

  • Druid'in ayı formu da tank gibi ama diğer buildleri de zevkli aslında werewolf toxic build keyifli veya uzaktan vurmaya yönelik wind build keyifli. Bilmiyorum ama bosslarda çok hızlı kesemiyorum. Gerçi zorluk 1 tık yüksek bende. Yine de fortify yapıp pulverize ile mevzuya girmek zevkli :)


    Act 1 bitirdim ben de az önce. Druid in 15 lvl görevi kaldı haritanın en ucunda. Oraya gider miyim bilmiyorum ama merak ediyorum spirit ne işe yarıyor diye.


    Açıkçası oyunu almayı düşünüyorum ama Diablo serisi hatrına. Oyuna kesinlikle pvp alanları eklenmeli. Tabii ki herkes grind grind grind yapacak tam sürümde ama yaptığının bir karşılığını görmek insanı oyuna daha çok bağlar. Birileriyle kapışıp buildi test etmedikçe yaz sonuna kadar zaten casual oyuncular tamamen sıkılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Druid hariç tüm classları 25'e kasan birisi olarak bana göre oyunun en büyük sorunu: skillerin legendary item efektleri olmadan çok güçsüz ve yavan kalmaları.
    Biz istediğimiz build ile değil de oyunun bize attığı legendary itemlerdeki skill efektleriyle oynamaya zorlanıyoruz. Gideceğimiz buildi oyunun attığı itemlerin belirlemesi hoş değil. Özellikle melee bir karakter oynuyorsanız tamamen itemlere bağımlısınız şu anda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hee simdi anladim, kafami kurcalayip duruyordu..


    @TheCaliph_ o gorevi yapamazsin hocam diger act haritasinda, beta sadece act 1 haritasi. Developerlar zaten soyledi druidin speci betada olmicak haliyle tam potansiyelini goremeyeceksiniz dedi. Olayi su olucak, 15 lvlden sonra yaratiklardan dusen spiritleri ordaki npce goturup specde gorunen spirit bonlari acicaksiniz bu da druide bonus vericek tabiki de. Yani druid aslidna barbdan daha kapsamli ve zevkli olucak orasi kesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 26 Mart 2023; 12:7:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Evet yorumum tamamen playstation içindi. Hocam tek hesaptan yaparsan evet 100 iade geliyor ancak birden fazla hesap varsa cüzdana para ekleme yaparak 100den fazla iade alınabiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    ben şu an 13 levelimg haritada görev simgesi kalmadı normal midir, görevler mi bitti tam anlayamadım. Dungeon vs temizliyorum

  • tidus kullanıcısına yanıt
    Toucpad > sol dpad basınca campaign görevleri gelmesi lazım. O lvlda bitirmeniz imkansız belki untrack yapmışsınızdır tekrar takip etmek lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Tamam kontrol edeyim teşekkürler.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sorduğum şey oyun içindeyken karakter ekranı olan kısmında direk görünüyor muş. Ben fark etmemişim şuan kendime kızsam ve sövsem yeridir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XJ9 isimli tip, kendince beni engel listesine koymuşsun. Git bir bak bakalım donanım forumlarına benim bilgim ne düzeyde. Abuk subuk yorum yapıp kendinizi bir halt sanıyorsunuz... 1996'dan beridir öyle ya da böyle bilgisayar kullanıyorum ben...Çoluk çocukla işim olmaz. " Bastım engeli " demiş bir de...


    Şu DH forumun geldiği noktaya bak...

  • Uzanip oynamak cok keyifli konsolu dogru duzgun acmiyordum su sira onumuzdeki sonbahar epey yogun gececek:)
    Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.