Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chakal131 , Brazian , Brazian , Kuhleep Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.397
Cevap
412
Favori
690.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun fiyatı hazirana kadar artma ihtimali var mı ? ona göre alacağım PC versiyonunu. Bir de haftasonuna özel indirip oynuyordum. Peki bugün pc versiyonunu aldım diyelim yine de beta için kod gelecek mi oynamaya devam edebilecek miyim beta kapanana kadar ?

  • Diamariposa D kullanıcısına yanıt

    Açıklanmadı bundan sonraki Beta süreci fakat açıklanır


    Kendim fikrim fiyatı ilk etapta artmaz fakat sonrasında güncellenerek artabilir dövizin durumuna bağlı.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Yani paragon tabledaki nodelar sadece vulnerable düşmanlara şu kadar vur,+20 agility falan olmasın. Codex güçleri gibi güçler de olsun. Rogueda mesela poison trap diye bi skill var bunu oynamanın hiçbir mantığı yok şu haliyle. Olan trap codexleri de oynancak hale getirmiyor. Yere trap koyup mobu üstünde gezdirmeye çalışmak yerine twisting blade + shadow imbuementle tek atıp geçiyorsun. Trapleri hazırla mobları oraya çek diye bir şey de pek olmuyor zaten. Cooldownı bir tık yüksek. Concealment codexi var bir tane anca onunla 4 trapi hemen atabiliyorsun onda da 1 skill slotu daha işgal ediliyor.

    Oynanış demek pek doğru olmadı. Aslında skillerin damageinin dolaylı yoldan geliştirilmesini kastetmiştim. Concealmentta yaratık öldürünce cooldownu resetle, şu skille kill alınca hareket hızı kazan vs gibi aslında skill ağacında olan pasiflerin benzerleri paragonda olmalı. Yoksa canın fullse şu kadar çok vur tarzı pasifler tatmin etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades333 -- 26 Mart 2023; 15:31:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu tarz oyunlara hiç bulasmamistim, buna nerden bulastiysam betasi bile acayip sardi. her yetenegin ayri bi dinamigi var mecbur alacam simdi acayip bisey 1 saatte sardi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hades333 kullanıcısına yanıt

    Oynanışı da değiştirebilir, önceki mesajlarda defalarca yazıldı gerçi. Örneğin Diablo 3'te seçilen her bir rune ilgili skill'in efektini, çalışma mekaniğini ve verdiği hasar cinsini değiştirebilir.

    Rune'a göre aynı skill ile yakın ve uzak dövüş buildi dahi kurulabilir. Legendary'ler de rune'lar üzerinden çeşitli değişiklikler yapabiliyor, brden fazla rune'u aktif ediyorlar veya bir skill için tüm runelar açılabiliyor vs.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 26 Mart 2023; 15:40:37 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

    Pvp olacaksa ps5 e alayım o zaman PC de hile riski olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skill build kaydetme yok sanırım? Tek tuş ile alternatif build'e geçmek isterdim. Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon  Yeni birşeyler denemek için alttan üstte skill refund etmek, yada komple ağacı silmek saçma sapan bişey olmuş...

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Tek tuş değil dolabınız var oraya kıyafetinizi, rünlerinizi, gemlerinizi, skillerinizi kaydediyorsunuz galiba 4-5 set yapıp kayıt yapma imkanınız var. Bu diablo 4 içinde geçerli olacaktır. Dolaba gittiğinizde atıyorum Zindan için kurduğunuz seti tek tuşa basıp giyebilir daha sonra farm için setinizi aynı yerden değiştirebilirsiniz.

  • Nerden indiriliyor bu oyun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Battle.net sitesinden uygulamayı indirip içerisinden Diablo 4 beta olanı seçip yükleyebilirsiniz.

  • Ben dünden beri Beta'ya giremiyorum. Oyuna bağlanıyor. Karakter seçme ekranında, karakterler de yüklenmeden o şekilde kalıyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı?

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Blizzard'a mail attim quest kelimesini oyundan acilen kaldirin, tarza bu kadar uzak olunmaz arkadas bilmiosaniz yapmayin dedim. Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon 


    Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon
  • Arkadaş, eski atari salonlarındaki ilerlemeli dövüş oyunlarını kast etmiştir belki. Quest muest tok, bam bam güm. Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

    Bu tarz oyunlara hiç bulasmamistim, buna nerden bulastiysam betasi bile acayip sardi. her yetenegin ayri bi dinamigi var mecbur alacam simdi acayip bisey 1 saatte sardi

    Pişman olmazsınız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cogu kisi dungeonlari sevmemis hep ayni tip, anahtar bul ana kapiyi ac vs de beni baymadi hic ve ben asiri egleniyorum dungeonlarda. Act 1 de sadece 28 dungeon var ve hepsi ayri olarak dizayn edilmis hosuma gitti.

    Bir sey sorucam simdi end gamede bu dungeonlari guclendirmek icin sigil craftliyoruz ya, bu sigilleri craftladigimiz zaman dungeon ismi verecek mi bize acaba yoksa biz istedigimiz dungeona mi basabilicez. Umarim random bir dungeon icin veriyordur belki herkes buna okey olmaz ama ben okeyim. Illa kolay ve spamlamak istedigimiz dungeonlar olucak fakat random olmasi daha iyi olur, hem baymaz hep ayni olmadigi icin hem surekli basit olmaz cunku bazi dungeonlar daha zor hem de adamlar o kadar dungeoni bosa mi dizaynladi hepsinin bi olayi olsun.

    Bilgisi olan var mi bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world boss yok mu bugün?

  • Arkadaşlar lag'dan oynayamayan bir tek ben miyim? Bilgisayarım hiçbir şekilde zorlanmıyor. Sistemsen bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama youtube'dan falan bakıyorum milletin yağ gibi akıyor. Bende ise 10saniyede bir donuyor karakter haritada kayboluyor birden fight'ın içinde buluyorum kendimi. Bu kapalı betada böyle değildi. Sizde durumlar nasıl sorun bendeyse nasıl çözebilirim?

  • PC de dualsense ile büyücü oynuyorum. Alan skilleri atmak gayet kolay. Vuruş hissiyatı grafikler flan herşey yerinde. 2+1 ses sistemi de bass larla vuruş hissiyatıni katlıyor

    3 4 saatimi okçu ile geçirmek istiyorum. Karakter değişimini nasıl yapıyoruz skill puanlarını koruyarak ?



    Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya birşey sorucam. diablo 3'ün gamepad desteği bu oyundaki gibi mi? klavye mouse ile oynamaktan daha keyifli bana gamepad.


    şundan soruyorum, bildiğim kadarıyla diablo 3'ün pc tarafında gamepad desteği yok. buna 1200 veremeyeceğim için 3'ü alayım dedim. eğer gamepad ile oynamak aynı şekilde keyifli ise ps tarafına alacağım çünkü baya keyif aldım oynanıştan :)

  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.