Şimdi Ara

DH Özel Röportaj: General Mobile, Discovery Air isimli akıllı telefonunu tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    öff bizde yerli firmaya karşı ne kadar aşağılık kompleksi var yahu. millet keyifle kendi firmasını karalıyor.

    Karalayanlarin hepsi kaziyi yediginden (bende dahil) ve aldigi telefonu 2 ay kullanmadan servise gonderdiginden olabilir mi? Adam gibi is yapsin yeterki senelerdir cinden getirip ustune gm yazip 200 lira daha koyup yerli mali diye satiyorlar sahtekarlik degilde nedir bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 milyon telefon satan firma gibi değil, televizyonda marketing programları yapan, facebook kullanabiliyorsunuz, gmail var gibi laflarla teknoloji konusunda habersiz insanları hedefleyen pazarlamacılar gibi konuşuyor. Donanımhaber bu tanıtımlarla destekte oldu ancak hala ürün tanıtımı için bu siteyi takip eden insanların karşısına ezbere konuşan pazarlamacılarla değil gerçekten detayları bilen kişilerle çıkmaları gerektiğini anlamamışlar.

    Tasarım desen sony-apple karışımı kopya bir tasarım olmuş. Kısaca olmamış.

    Belki telefonla hava atmaya çalışan, ancak parası sony-apple-samsung marka üst seviye telefonlara yetmeyenlerin tercihi olabilir.

  • Almayin Aldirmayin!

  • Tasarım: Sony ve Apple

    Çift Tıklama vb: LG

    Pazarlama:Flash TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten zerafetiyle aklı hafifliğiyle yeteneği birleştiren mucizevi ürünümüzün performansıda yerinde, öyle gereksiz aşırılık yok !! performansında gereksiz fazlalığı kesinlikle yok !! tam yerinde performansı :))))) özellikleri saymakla bitmiyor otg,gmail,tam 8 çekirdek, kamera,wifi hesapmakinesi, dönüştürücü,kronometre, aynı zamanda eğlenceli vakitler geçirmeniz için angrybird oyununuda bedava yanlış duymadınız be da va ve yüklü bir şekilde kullanıcılarımıza sunuyoruzz....
    General mobile bu adamlara işi düşürdüyse durumu harbi vahim kaan abi kaliteyi ne kadar yükseltmeye çalışan sorular sorsada, adam o kadar saçma ve boş konuştu sanki donanimhaber değilde, samanyolu tv-tele pazarlama izliyorum aman donanımhaber ekibi abiler uzak durun bu tiplerden kaliteyi düşürmeyin :)

  • Yıl olmuş 2015

    Ram olmamış
    Batarya olmamış
    Sd kart takılmıyor
    İşlemci desen eski
    Fiyat desen 800 lira ki 500 lira bile vermem

    Bu şahısın sözlerine inanmayın.Gmd 1 kullanıyorum günceleme verecez diye aylarca oyaladılar bizleri,verdikleride bir halta yaramaz custom romlar ile ayakta duruyor telefon.Sözlerinde kesinlikle durmuyorlar.Tepe model diye çıkardıkları elite bile 4.2 de kaldı sanırım.Yurt dışından buldukları markaya basıyor etiketi al sana gmd air

    Mümkün mertebe bu markanın cihazlarını almayın aldırmayın.Gerekirse alanı da dövün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

    hiç röportaj yapmasalar iyiydi. gm vestel casper hepsi aynı. bir zamanlar insaflı ve ince düşünürdüm fakat ben bile insafsız olmak üzereyim. Bu millete her kötü şey layık. bunlar vergi konulmasına vesile olan firmalar. bunların cihazları alınmaz. almayın aldırmayın. sanki para içinde yüzüyoruz. zaten ülke 333. Dünya ülkesi varsın öyle kalsın umrumda değil. Kendi düşen ağlamaz.

    +1
  • GMD en güzel özelliği neredeyse hiç ısınmamasıydı. Bu telefon bu incelik ve işlemciyle çok ısınacağını düşünüyorum, telefon almadan önce önemli bir kriter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkleri güzelmiş ama
  • videonun özeti "ama otg desteğimiz var."

  • Ne desem boş... İnsanlar para için ne taklalar atıyor. Paşa paşa, mtk işlemciler güncellemeleri çok geç veriyor, kaynak kodlarını paylaşmıyor dese, helal olsun adam açık sözlü derim.


    Google anons ettikten sonra 3,4 ay sonra kullanıcılarımıza güncellemeyi vermeyi düşünüyoruz diyor. Adam gibi, elimizde değil, dışarıdan geliyor güncelleme desene.



    Ama demez çünkü teknolojiden anlamıyor ya insanlar, "800 TL abi, hem de güncellemeler gelecekmiş." konuşmaları yerine, "800 TL abi, ama güncellemeler sıkıntı." konuşmalarını duymak istemiyorlar. Dilin kemiği yok ya, 3,4 aya güncelleme gelmeyince, aksaklık oldu, üzerinde çalışıyoruz derler olur biter.

    Ben güncellemede değilim, hiç almasın hatta o bile önemli değil. Bize dürüst olun dürüst.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Discovery 1 de güncellemeyi kendileri yaptı. Ama elite için gionee yi beklemelerine gerek yok çünkü qualcoom türkiye için özel ekip yaptı sırf destek Güncelleme Amaçlı gitsin onlarla çalışma yürütsün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu almayı planlayanlara tavsiye: Zenfone 2'yi bekleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 GB rami duyunca kapadım...

  • bırakın kardeşim su sahtekar firmayı o beyfendi verdiği sözleri bile adam akıllı tutamamış birisidir General Mobile Discovery için verdiği sözleri adam akıllı yerine bile getirememiştir nisanda çıkartacağı güncellemeyi 10 ay sonra çıkarttı daha bedava olsa gene almam General Mobile isimli firmadan bir ürün

  • Beyler tamam sizler teknoloji gurmesisiniz de, bu telefon kötü bir makine değil. alüminyum çerçeveli bu incelikte önü arkası gorilla glass cihazı bu fiyata alamazsınız. kimi rami beğenmemiş kimi sd kart yok diyor. Bu fiyata ancak bu kadar. İnceliğe, şıklığa ve akıcılığa önem verenler alır paşa paşa kullanır. Bu kadar da yerin dibine sokmayın yani.

  • 2050 AMPER Gün boyu yetiyor dedikten sonra videoyu izlemeyi bıraktım.

  • 200 daha koyup adam gibi cihaz almak daha iyi gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    Beyler tamam sizler teknoloji gurmesisiniz de, bu telefon kötü bir makine değil. alüminyum çerçeveli bu incelikte önü arkası gorilla glass cihazı bu fiyata alamazsınız. kimi rami beğenmemiş kimi sd kart yok diyor. Bu fiyata ancak bu kadar. İnceliğe, şıklığa ve akıcılığa önem verenler alır paşa paşa kullanır. Bu kadar da yerin dibine sokmayın yani.

    799TL

    1GB ramli
    16GB bellekli ( ki arttırılabilir hafıza var)
    Çift simkart
    13mp arka kamera 5 mp ön kamera ( mp ler benim için pek önemli değil)
    2000mAh batarya

    olan kurumsal firma telefonları var kim mi ? LENOVO

    GMD firmasıda bildiğin çöp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elefue

    Cihaz güzel görünüyor. En fazla 900-1000TL oralığında 32GB 2GB RAM li modelinde gelmesi gerekir.

    Galaxy S ve Xperia HTC One LG G3 İphone bile hala 16GB ama işte RAM 2GB

    Galaxy S ve iPhoneda 2GB RAM yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.