Şimdi Ara

DEVLETİMİZ 3 YUNANI KURTARMAK İÇİN DE ÖZEL UÇAK KALDIRDI :)) NIKOS TÜRKİYEYE TEŞEKKÜR ETMEDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cibuti'de mahsur kalan 68, 71 ve 77 yaşlarındaki 3 Yunan denizci dün Türkiye'nin Cibuti Büyükelçiliği'nin yardımıyla Türk Hava Yollarına (THY) ait tahliye uçağıyla Türkiye'ye getirildi.Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Yunan makamlarının resmi talebi üzerine, Türkiye'nin Cibuti Büyükelçiliği'nin yardımıyla ülkede mahsur kalan 3 Yunan denizci dün THY'nin tahliye uçağıyla Türkiye'ye getirildi.

    Tahliye edilen 68, 71 ve 77 yaşlarındaki 3 Yunan denizci Türk hükümeti ve Büyükelçiliğine teşekkür etti.

    Tahliye edilen denizcilerin uçaktan indikten sonra Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği'ne ait özel bir araçla Edirne'deki İpsala sınır kapısına götürüldüğü belirtildi.

    DEVLETİMİZ 3 YUNANI KURTARMAK İÇİN DE ÖZEL UÇAK KALDIRDI :)) NIKOS TÜRKİYEYE TEŞEKKÜR ETMEDİ!


    Güncelleme: Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, söz konusu tahliyenin Yunanistan, Cibuti'deki Avrupa Birliği makamları ve Cibuti Dışişleri Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştiği yönündeki sosyal medya mesajına ilişkin değerlendirmede bulundu. Türkiye'den tek bir kelime bile bahsetmedi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 27 Nisan 2020; 18:47:2 >










  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 1 Mayıs 2020; 3:46:14 >
  • Ya sabırrrr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kimse birbirine yardım etmiyor diye Avrupa Birliği dağılacak ama biz her şeye %50 zam yaparak yabancılara yardım ediyoruz.
  • galiba bu ülke sınırları içinde yaşayanlar yabancı dışarıdakiler Türk :D
  • Babam eski denizci. Denizde Türk gemilerinden herhangi birine yada mürettebattan herhangi birine bir şey olsa ilk yardıma koşanlar genelde yunanlılar olur der.
  • Her seyi elestirmek zorunda misiniz? Yurtdisinda yardim isteyen Turkleri almak icinde ucak kalkti.Devletin hastaligin yayilmasindan beri gosterdigi dis politikayi begeniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeyi yonetenler vergi veren askere giden calisip cabalayip bu vatani ayakta tutup var eden Türk milleti haric herkesi dusunmekte ve Türk halkinin kazanimlarini onlara sacip savurmaktadir

    Bize ne araptan afgandan pakistanlidan suriyeliden

    Bize ne yunandan

    Bize ne elin İsveç vatandasindan

    Bize ne sozde soykirim yasamis ermenilerden (taziye dileyenlere)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Her seyi elestirmek zorunda misiniz? Yurtdisinda yardim isteyen Turkleri almak icinde ucak kalkti.Devletin hastaligin yayilmasindan beri gosterdigi dis politikayi begeniyorum.
    Afferim sanaaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iki devlet ABD tarafından sanki bir sokak kavgasındaymış gibi karşı karşıya getirildiğini farketse de, Yunan lojistiği ile Türk endüstrisini birleştirseler, veya Yunan denizciliği ile Türk havacılığını... Akdeniz'in en önemli yeri Ege olur.
  • Bi Türklere yararları yok.

    Resmen ülkeyi sömürge haline getirdiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir sakıncası yok. Bunu eleştirmiyorum.
    Elin Avrupalı'sından insanlık beklemek için, insanlık göstermek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim maskeleride onlara mı verdiler ? Attığım oylar haram olsun öbür dünyada da hakkım haram olsun verdiğim vergiler yedi ceddinden çıksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye aynı isteği Yunanistan'a yapsa ve Yunanistan uçak kaldırsa, bunun adı da yurtdışında itibar rezilliği olur. İki yüzlülüğe gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese özel uçak yollarken, vatandaşına iban yollar :)
  • Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın, söz konusu tahliyenin Yunanistan, Cibuti'deki Avrupa Birliği makamları ve Cibuti Dışişleri Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştiği yönündeki sosyal medya mesajına ilişkin değerlendirmede bulundu. Türkiye'den bir kelime bile bahsetmedi... Demekki neymiş layık olana yardım edilirmiş ; ne oldu Yunan kıymet bildi mi? Hayır...

    Çavuşoğlu bunun üzerine twitterdan yazdığı mesajında, "Bari insani konuları siyasete alet etmeyin. Üç Yunan denizciyi teşekkür etmeniz için değil, insani görevimiz olduğu için memnuniyetle Cibuti'den getirdik." ifadelerini kullandı.

    Diplomatik kaynaklar, Türkiye'nin Cibuti'den yaptığı tahliyeye Yunan denizcilerin de dahil edilmesi ricasının bizatihi Yunan Dışişleri'nden notayla geldiğine, Bakan Çavuşoğlu'nun bu resmi talebi insani mülahazalarla değerlendirip yardımcı olunması için gerekli talimatları verdiğine dikkati çekti.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.