Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
16
Favori
24.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O değil de ana karakter Jean Val Jean'e benzemiyor mu?
    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • Ben Norman Reedus'a benzettim;

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • Konsolda oynamadım PC’de 60 fps için bekliyordum. Çıkmış oyun sonunda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu sabah başladım ve 6 saatten fazla oynadım. öncelikle hikaye baya sürükleyici. devamını kesinlikle merak ettirdi. o

    optimizasyonu örnek alınacak seviyede iyi. rtx 2060, i5 9400f ile ultra ayarlarda 90 fpslerde geziyor genelde.

    grafikler çok sağlam yine.

    6 saatlik oynanış süresinden tüm oynanışla ilgili genel yorum yapamam ama ben baya keyif alıyorum. düz yürüme simülasyonu ama o kadar çok şey eklemişler ki bir yerden bir yere gitmek için, tamamen kendi yolunuzu kullanarak onları kullanmak güzel oluyor. diğer oyuncularla etkileşimde bulunmak da baya iyi, sizin yaptığınız köprüyü kullanıp like gelmesi vs baya motive ediyor insanı.

    ben tavsiye ederim ama fiyatının biraz düşmesi beklenebilir.
  • 5 saat kadar oynadım, genel olarak oyunu beğendim. Zaten ağır ilerleyen oyunları çoğunlukla seven birisiyim.

    Yalnız dolaştığımız haritada online etkileşimlerin olması, diğer oyuncuların geçtiği yollardan geçmek, geride bıraktıkları araç gereçleri kullanmak gerçekten güzel bir his.

    Şimdilik sadece 2. bölümdeyim. Kayıp kargoları teslim etmekten hikayede fazla ilerleyemedim.
  • 400 çok ya indirim beklicem de 1 seneden önce gelmez haralde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun için Türkçe rehber var mı? Oyunu edinmeden incelemek faydalı olurdu menüler falan çok karışıkmış herhalde.
  • Oyun tek kişilik bir oyun olsada aslında online tarafıda bulunan bir oyun olmuş çünkü hem diğer oyuncuların yaptığı merdiven,posta kutusu,köprü gibi yapıları kullanabiliyor hemde sizin bıraktığınız eşyaları diğer oyuncular kullanabiliyor.Oyunun dünyasında gezinirken karşılaşabileceğiniz düşman alanlarına yakın yerlere oyuncular tarafından bırakılan uyarı işaretleride yine fayda sağlıyor.Ayrıca diğer oyuncuların kurduğu merdiven gibi eşyaları kendi envanterinize ekleyebiliyor yada ortak alanlara ekipman bırakarak diğer oyuncuların kullanmasını sağlıyorsunuz.Oyunda öncelikli teslimatlar dışında yan görev tarzında isteğe bağlı olarak alınabilen standart teslimatlar yer alıyor ve bazen yükünüzü çoğaltabildiği için diğer oyunculara bu kargoları emanet edebiliyorsunuz.Aynı şekilde diğer oyuncularda size kargo bırakabiliyor.Oyunda bu şekilde dinamik bir döngü var ve özellikle oyuncular tarafından inşa edilip bırakılan merdivenler,halatlar eğer yanınıza almadıysanız oldukça faydalı oluyor.

    Oyunda 10 saate yakın bir süre geçirdim.Oyun bir noktadan bir başka noktaya kargo tesliminden ibaret olsada Kojima bunu o kadar güzel tasarlamış ki oynanış tekdüzelikten uzaklaşıyor.Kargonuzu hızlı ve en az zararla teslim etmeye çalışırken bir anda karşınıza çıkan KV ler ve yükçü düşmanları eğer yükünüz çoksa işinizi bir hayli zorlaştırıyor.Arasırada gerek Sam'i gereksede BB yi kontrol etmemiz gerekiyor.Ayakkabımız yıprandıysa yedeklerle değiştiriyor kondisyon düştüysede biraz dinlenip yolumuza devam ediyoruz.Kendi rotamızı belirleyip farklı alternatif yollar üzerinden en az zararla teslimatı gerçekleştiriyoruz.Oyunda keşfedilmeyi bekleyen daha çok detay mevcut bu nedenle yavaş ve oyunun keyfini sürerek oynamak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüzde 50 indirim görse bile 200TL yapıyor ne zaman oynarım artık Allah bilir.
  • ASOrkan A kullanıcısına yanıt
  • 400 tl hayatta etmez.Şaka gibi fiyatı.
  • Oyunun PC sürümü beraberinde Half Life ek görevlerini içeriyor ve bu görevler oyun içerisine gizlenmiş durumdalar,oyun tamamen Türkçe olduğu için keşfetmesi daha kolay oluyor.Mesaj kutusuna gelen yeni mesajlardan üzerinde Half Life simgesi olanlar bu ek görevleri oluşturuyor.Bu mesajlar içerisinde bizden bulunması istenen kargonun yani küplerin koordinatları belirtiliyor ve bulup teslim ettiğimizde Half Life özel ödülleri alıyoruz.İlk teslimatın sonunda hediyem Gordon Freeman gözlüğü oldu ve yeni mesajlar geldikçe daha açılacak olan çok sayıda Half Life temalı ödül yer alıyor.
  • https://filecrypt.cc/Container/268CCFF0ED.html

    Artbook. Ingilizcesi olan varsa okusun : )

    4K Wallpaper

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 16 Temmuz 2020; 7:36:12 >




  • Ulan hayatta vermem dedim o parayı dayanamadım biraz da can sıkıntısından diyelim aldım oyunu.

    3-4 saat kadar oynadım öncelikle şunu söyleyeyim oyuna iyi veya kötü diyemem oyun değişik çünkü.

    Hikaye gerçekten merak uyandırıcı ve değişik.... kargo taşıma olayı da öylesine sadece bişey taşımak değil biraz derin bi mevzu herkes zaten yapamıyor bu dünyada taşımacılık işini.

    En çok sinematiklere ara sahnelerdeki yüz animasyonlarına bayıldım grafikler çok başarılı...etraf o kadar sakin ve dinlendirici oluyorki bazen öylesine yürümek hiçbirşey taşımamak bile can sıkmıyor. KV ler ile de karşılaştım ama kaçabildim ilkinde şansımdan mı artık bilmiyorum en zorda oynamama rağmen abartılı zorlayıcı bi durum yoktu.

    Özetle şimdilik beni tatmin etti müziklere de ayrı parantez açmak lazım bu arada hakikaten başyapıt olmuş...400 TL çok fazla bi para ama indirime girdiğinde mutlaka edinilmesi gereken bir oyun bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 16 Temmuz 2020; 11:24:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bende oynamak istiyorum fakat çok pahalı ya kiramın yarısını ona veremiyorum indirim bekleyeceğim eğer aile paylaşımı yapmak isteyen olursa çok memnun olurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DLSS 2.0 OFF | ON




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Temmuz 2020; 8:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en yüksek ayarlarda dlss açık oynuyorum sabit 60 fps alıyorum 4k da...Kapatınca 50 fpslere düşüyor açık alanlarda. Ekran kartım rtx 2080, dlss baya farkettiriyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun V-Sync kapalı olacak şekilde oynanmalı çünkü oyun içi V-Sync yarım yenileme hızı ile çalışıyor ve bu durumda örneğin 60 Hz monitorde 30-60 arası 144 Hz de ise 72-144 arası fps değerlerininde oynanmasına yol açıyor.Oyunun optimizasyonu son derece iyi fakat fps düşüşleri oluyorsa bunun nedeni V-Sync den kaynaklı bu nedenle kapalı olarak oynanması gerekiyor.Oyunda 20 saate yakın bir süre geçirdim ve 4K tüm ayarlar sonda iken minimum 75 genelde ise 80 fps üzeri bir performansta herhangi bir fps düşmesi olmadan oynuyorum.Ara sahnelerde ise oyun 60 fps değerine kilitli bu nedenle eğer V-Sync açık olursa ara sahnelerde oyun 30 ile 60 arası değişen değerlerde çalışacaktır.

    Oyunda ayrıca FidelityFX Sharpening özelliğide yer alıyor.Bu sayede TAA nın oluşturduğu bulanıklığı giderip net bir görüntü ile oynuyorsunuz.Oyunun çıkmadan önceki görsellerde bulanık göründüğünden bahsetmiştim ve bahsettiğim seçenek bu bulanıklığı gidermede son derece etkili çalışıyor.

    DLSS 2.0 açık şekilde oyunu oynuyorsanız kontrolcü kullanmayın çünkü kontrolcü takılı iken DLSS açıksa oyunda performans kaybına yol açıyor.Steam forumlarında okumuştum bu nedenle paylaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Death Stranding PC sürümünün ilk güncellemesi yayınlandı.5 GB boyutundaki güncellemede fazla bir detaya yer verilmesede çeşitli hata düzenlemeleri içeriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.