Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
16
Favori
24.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam aldım oyunu.İniyor şu anda.

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Bütün eşyalar kargo gibi taşınıyor zaten. Konsolda oynadığım için söylüyorm Sağ DPAD e basılı tutup istediğin bombayı seçmen gerekiyor. Ondan sonra kullanabilirsin.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.İyi eğlenceler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Klavye ile oynuyorsanız envanter 1-2-3 ve 4 tuşları ile kullanılıyor.1 de genel eşyalar,bomba ve silahlar yer alıyor.2 de ise kuracağınız yapıları değiştiriyorsunuz.3 te ise stamina ve kan seviyesini yükselten tüketilebilirler yer alıyor.4 ilede kozmetik eşyaları düzenliyorsunuz.

    EKS bombalarını ister kargo bölümünde istersenizde üzerinizde taşıyabilirsiniz.Ayrıca ilerleyen süreçte sırt çantanızı özelleştireceğinizden dolayı ek bomba cebi oluşturup burada kullanırsınız.Bombalara ve diğer silahlara geçiş için 1 e basılı tutun ve fare ile burada yer alanlar eşyalar arasında geçiş yaparak EKS bombasını seçin.Böylece kullanmak istediğinizde 1 e bastığınızda doğrudan EKS bombasını kuşanmış olursunuz.Silahlar ve diğer eşyalarada bu şekilde geçiş yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Oyunun PC ye çıkışı sonrası sadece Steam'de anlık oyuncu sayısı yaklaşık olarak 30K civarı,Steam dışında yine aynı fiyatlandırmada olan Epic'te oynayanlarıda katarsak demek ki alanda oynayanda epey mevcut,hangi yer yada hangi dünya olduğunu bilemem fakat oynayan sayısı gösteriyor ki oyunu mevcut fiyatıyla satın alan kayda değer bir kesim bulunuyor.Oyun bizdeki fiyatlandırmayı baz alırsak en ucuz Arjantin'de en pahalıda İsrail'de satılıyor ve yerel fiyatlandırma olmadığı için genel olarak ülkelerdeki fiyatı yüksek.Hangi yerlerde yüksek olduğuna ise oyunun ülke fiyatlandırmalarından bakabilirsiniz.

    Bazı oyunlarda yerel fiyatlandırmadan dolayı 60 $ lık oyunu 92 TL ye satanlarda oluyor ama bu oyunda olduğu üzere kuru olduğu gibi sayan firmalarda mevcut.Bu nedenle yeri geliyor asgari ücretin 6/1 ine oyun satılıyor yeri geliyor 92 TL lere fiyatlandırma yapılıyor.Bunların nedenlerini zaten sizde biliyorsunuzdur.
    Aynen öyle bende biliyorum bunları, bu yüzden bu ülkede pahalı bir şeyin fiyatını savunmaya utanırım ben.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Oyunu aldığım gün buraya ne yazdığıma bir bakın.Asıl utanması gereken kim o zaman daha iyi anlarsınız.Hiç bir oyunun bu fiyatı hak etmediğini aldığım ilk gün zaten buraya yazmıştım neyin savunmasını yapıyoruzda utanmamız gerekiyor ?Halen yazdıklarımı anlamsız bir şekilde tartışma içerisine sürüklemeye çalışıyorsunuz.Amaç nedir bilmiyorum ama bu konuda yazmaya başladığım günden ve oyunla ilgili paylaşımlar yapmaya başladığımdan beri anlamsız bir şekilde bir tartışma ortamı oluşturulmaya çalışılıyor.Asıl utanması gerekenler kendisini iyi biliyor.Herhangi bir fiyat savunması yapmadığım gibi ilk günden itibaren fiyatını yüksek bulduğumu zaten söyledim.Madem biliyorsunuz o halde insanların vaktini boşa harcamayın ve önce bir yazdıklarımıza bakın.Asıl utanması gerekenler kendisini çok iyi belli ediyor.




  • Oyunda birilerini öldürmek çok kötü duruma sokuyormu sizi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük cezası var hocam. O yüzden oyun boyunca kimseyi öldürmemeye dikkat etmek lazım.
  • Sardı beni oynuyorum. Bazı yerlerini anlamasamda.

    Mesela o balinaları beni denizin içine çekiyor o zaman ne oluyor? Sadece el bombam var.
  • Görevler birbirini tekrar ediyor mu arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna verilecek para en fazla 50-100 tl arası.plati.ru dan 7 dolara çekip oynayın.Steam den 400 tl verecek kadar akıl tutulması yaşıyorsanız bilemem.ps tarafında fiyatı baya düştü.130-140 tl ye sıfır kutulu alınıyor.Kutulu alıp satma imkanınızda var steam den aldığınızda bir kez bitirip yüzüne bakılmayacak bir oyun.2.ci kez bitirecek sabrınız varsa bilemem : )
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    KV ler tespit ettiğinde önce sizi sürüklemeye çalışır.Bu nedenle V tuşuyla ellerinden kurtulup bölgeden uzaklaşırsanız KV mini bosslarla karşılaşmazsınız fakat bosslara sürüklerlerse bu durumda üzerinizdeki kargoları düşürdükleri için savunmasız kalıyorsunuz.Mini bosslar farklı türdeler bu nedenle böyle bir durum için yanınızda hematik bomba ve kan torbası bulundurun ve bunların düşmemesi için sırtınızda taşımak yerine kıyafetinize iliştirin.Bu sayede KV ler kargonuzu düşürse bile bombalar düşmeyeceği için hematik bombayla bossu alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Şu oyuna verilecek para en fazla 50-100 tl arası.plati.ru dan 7 dolara çekip oynayın.Steam den 400 tl verecek kadar akıl tutulması yaşıyorsanız bilemem.ps tarafında fiyatı baya düştü.130-140 tl ye sıfır kutulu alınıyor.Kutulu alıp satma imkanınızda var steam den aldığınızda bir kez bitirip yüzüne bakılmayacak bir oyun.2.ci kez bitirecek sabrınız varsa bilemem : )
    Plati.ru gibi hırsızların satış yaptığı sitelerden satın alıp ekmeklerine yağ sürüyorsunuz. Benim bizzat hesabım ruslar tarafından çalındı. Geri almak için ne kadar uğraştığımı iyi biliyorum. Yapmayın şu hırsızlara ortak olmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi39

    Plati.ru gibi hırsızların satış yaptığı sitelerden satın alıp ekmeklerine yağ sürüyorsunuz. Benim bizzat hesabım ruslar tarafından çalındı. Geri almak için ne kadar uğraştığımı iyi biliyorum. Yapmayın şu hırsızlara ortak olmayın.

    Alıntıları Göster
    Dediğin gibi site dört dörtlük değil.Bazı satıcılar burada çalıntı hesap satıyorlar.Bu oyun gibi artık belli oyunlarda offline olayına geçildi.Çalıntı hesap değil.Sen gene diyorsan aldığın legal bile olsa site illegal işler yapıyor o konu uzar.Başka bende birçok örnek verebilirim.Sonuç olarak bu oyuna 400 tl verecek kadar salak değilim.Çıkalı kaç ay olmuş ps kısmında olumsuz yorumlar nedeniyle fiyatı dip yapmış oyunun hak ettiği tutarı belirttim yukarda.O fiyata olduda bizmi almadık.Zaten sonuçta ben biraz daha bekleyip ps4 pro ya kutulu şekilde alacam.Konsolum olmasaydı dediğim gibi plati.ru dan alırdım.Bu oyuna 400 tl vereceğime aynı paraya fiyatını hak eden birçok oyun alırım.




  • 4-5 dolar gibi bir fiyat veriyor olmak işi legal yapmaz. Eğer satılan hesapta sıkıntı olmasa sadece offline oynama seçeneği olmazdı. Oyunu torrentten indiren adamda 5 dolar gibi fiyata seeebox kiralayabilir. Cebimden 5 dolar çıktı, para verdiğime göre iş yasaldır demek ne kadar saçma ise plati.ru veya ebay gibi platformlardan alınan bu tarz hesaplara legal demekte bir o kadar saçma olur.

    400 lira çok. İster torrentten indirirsiniz, isterseniz bu tarz hesaplar alırsınız. Ama orjinal içerik almadığınızı, yine de korsan içerik kullandığınızı bilin.

    Bunu yazma gereği hissettim çünkü birisi çıkıp oyunu torrentten indirmeyi söylese kesin linç edilir, torrent linki verse mesajı silinip uyarı verilir. Ama plati gibi yerlerden aldığını söyleyince hiç böyle şeyler olmuyor. Para vermis olmanız yasal bir şekilde oyuna eristiğiniz anlamına gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 21 Temmuz 2020; 19:1:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.