Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
16
Favori
24.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunun dağımtıcısı 505 Games aynı zamanda Control'ün dağıtımcısı. Control gibi 60 dolar etikete sahip oyunu 100 liraya satıyorlar Epic'te. Steam'daki oyunlarında da kur çok ucuz. 1.6 civarı klasik Steam Türkiye kuru. Gelin Death Stranding için mail atalım belki fiyatı aşağı çekerler. Ben "umarım bir hata vardır" diye attım.

    Edit: Steam forumunu gezince fark ettim ki oyun her bölgede pahalıymış. Farklı ülkelerden insanlar da bu durumdan rahatsız. Sanırım bu kararda KOJIMA PRODUCTIONS'ın bir parmağı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 4 Temmuz 2020; 1:11:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün bir çılgınlık yapıp oyunu Steam'den önsipariş ettim.Steam'de bakiyem vardı bir miktar daha ekleyip siparişi gerçekleştirdim.Hiç bir oyun bu fiyatları haketmez ama bu oyunu PC de çıktığı gün oynamak istediğimden dolayı aldım.Belki kısa sürede indirime girebilir belki daha uzun sürebilir ama Kojima'nın bu oyunu farklı bir deneyim olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına değer bir oyundur umarım.
  • Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]




  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük muhtemelen 4K olmalı buna rağmen görüntü bulanık,TAA biraz fazla kaçmış gibi PC sürümünde bu görsellerden başka yayınlanan bir görselde yok çünkü PC sürümünü oynayan siteler yayın yasağı nedeniyle daha fazlasını paylaşamıyorlar.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam TAA bulaknık yapıyor demeyin taşlarlar sizi haberiniz olsun beni taşladılar.Nvidia'nın sitesinde paylaşılmış bu görseller.DLSS 2.0 açık bu arada görsellerde.
    https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/death-stranding-pc-partnership-dlss-2-0-trailer/?linkId=100000013346136&fbclid=IwAR2C_bzjU4UNAAK0dg9cC-3_xEIIZY7Wjw1nNJwPxkxPeeNnHJNrE-V9nj0




  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Link için teşekkürler.DLSS 2.0 açıkken almışlar bu görselleri halbuki DLSS 2.0 ile bulanıklığı belirli bir ölçüde gidermişlerdi.Control'de ve başka bir oyunda DLSS 2.0 vardı ama onlarda bu kadar bulanık değildi.Sanki 4K değilde 4K ya upscale edilmiş bir görsel gibi duruyor.Gerçi DLSS in olayıda buna benzer çalışıyor ama yinede bu kadar bulanık olmaması gerekiyordu.

    Bu arada içerisinde TAA Sharpening içermeyen her oyun TAA nedeniyle belirli bir oranda bulanıklaşıyor.Bu sayede diğer yöntemlere göre daha pürüzsüz,daha az performans kaybı karşılığında daha bulanık bir görüntü elde ediliyor.Bulanıklığı gidermek için Nvidia tarafında sürücü içerisinde Sharpening,AMD tarafında ise Nvidia kartlardada çalışan FidelityFX CAS gibi teknikler kullanılıyor.Taşlayanların bundan haberi yok galiba




  • Death Stranding Nvidia'nın yeni kampanyası doğrultusunda sınırlı bir süre için, GeForce RTX 20 Serisi bir grafik kartı, masaüstü veya dizüstü oyun bilgisayarı satın alanlara hediye edilecek.

    Bu kapsamda kampanyaya dahil kartları yada ürünleri 9 Temmuz ve 29 Temmuz arasında alan kullanıcılar oyun kodu elde ederken bu kodlarda 9 Temmuz'dan başlayıp 31 Ağustos'a kadar kullanılabiliyor.Kampanyaya dahil olan anlaşmalı bayiler ise henüz belirtilmemiş.RTX ekran kartı bulunan bir sistemde Geforce Experience üzerinden aktifleştirilen promosyon kodları ile oyunun Steam sürümüne sahip olunuyor.Oyunu almak isteyenler için güzel bir fırsat çünkü oyun Steam'de 400 TL ve Nvidia kodlarıyla muhtemelen daha uyguna alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yılın en çok beklediğim oyunuydu. 320 tl ye bulabildim oynasana.com dan ordan verdim önsiparisini. daha ucuz bulamadım.
  • Steam'de önyükleme başladı.63.7 GB
  • Bu gece oynayabilecekmiyiz yoksa 14 temmuz günü herhangi bir saat içerisinde mi açılacak
  • ilk kez oynayacaklar için bir öneride bulunayım ilk 3 bölümde sabırlı davranın, oyun sıkıcı ve zor gelebilir. sonrası harika zaten, gameplay ağırlıklı bir oyun bekliyorsanız o yönden sıkıntı olabilir biraz oyunda çok fazla sinematik var çünkü, benim için geçen yılın en iyi oyunuydu.

    pc gamer 85 vermiş pc versiyonu için > https://www.pcgamer.com/death-stranding-review/





  • chernobyl52 kullanıcısına yanıt
    kojima productions 7am PST / 3pm GMT / 11pm JST diye tweet atmış ama bu saatler birbiri ile uymuyor global release olmayacak heralde. steam'e göre yarın 16:00'da açılıyor, kojimanın verdiği saatlere göre 18:00 olur bizi avrupa sayıyorlarsa.

    https://twitter.com/KojiPro2015_EN/status/1282576442329493505

    edit : bu tweet'te de 3pm bst demiş buna göre de 17:00 olur steam doğrudur heralde 16:00'da açılır.
    https://twitter.com/KojiPro2015_EN/status/1282692510284800000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Temmuz 2020; 19:50:15 >




  • Şu oyunu Breaking Bad izler gibi oynamanızı öneririm. Ayrıca yine şu oyuna lütfen kargo simülasyonu, kargo şirketine girsem en azından para kazanırdım gibi şeyler söylemeyin lütfen. Şu oyun gerçekten en güzel yorumları hak ediyor. Gerek dünyası, gerek hikayesi, gerek mekanikleri her şeyiyle muazzamdı.
  • Konsolda 2 kez bitirmiştim. 100 lira bandına düştüğünde pc de de oynamak istiyorum
  • Elinde uygun key olan varsa almak isterim malum 400tl çok pahalı. Horizon 67tlye aldık :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol versiyonunu hiç oynamadım ama hayatta 400 TL bir oyuna vermem 200 TL bandına bi insinde düşünürüz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 17.00 da erişime açılacak.Pre loadı yaptım ve dosyalar açıldıktan sonra oynamaya başlayacağım.PC sürümüyle ilgili gerek oynanış gereksede teknik kısımlarla ilgili incelemeler gelmeye başladı.Optimizasyon konusunda iyi olduğu görülüyor.Oynanış kısmını ise oynayıp kendim deneyimlemek daha iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ilk bir saatlik kısmını oynadım.Açıkcası giriş bölümü dahi oyunun sıradışı bir deneyim olacağına işaret ediyor.Öncelikle optimizasyondan başlayayım.4K çözünürlük,DX12 ve tüm ayarlar en sonda iken 80-90 Fps arası bir performans gözlemledim.Ara sahneler ve sinematikler 60 FPS ile sınırlandırılmış fakat oyun içinde herhangi bir fps sınırı yok.PC portu son derece optimize olmuş ve işlemcinin tüm çekirdek/izleklerini oyun kullanıyor.Klavye/fare kontrolüde yine oldukça başarılı ve herhangi bir kontrol sorunu oluşturmadan oynanıyor.

    Oynanışa gelirsem ilk saatinde daha çok sinematikler karşılıyor ve oyunun temel mekanikleri gösteriliyor olsada oldukça etkilendiğimi söyleyebilirim.Sıradışı bir deneyimi PC de ilk gün oynamak dışında başarılı bir portla birlikte kaliteli grafikler eşliğinde oynamak son derece keyifli,satın alıp oynayacak olanlara şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Temmuz 2020; 18:34:57 >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Temmuz 2020; 18:33:0 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.