Şimdi Ara

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI LİYAKAT KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakalım gerçekten liyakata önem veriyormuyuz yoksa koyun gibi oymu kullanıyoruz. Bu seçimde belli olacak.


    CUMHURBAŞKANI ADAYLARI LİYAKAT KARŞILAŞTIRMASI



  • Konu tutmazsa diğer hesabınla konuyu uplamak zorunda kalma diye ben yazayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabloya göre Sinan Oğan'ın kazanması lazım. Kendisi ayrıca Azeri Türkü'dür, o yüzden milletini seven herkesin Sinan Oğan'a vermesi gerekiyor ama gerçekte en düşük oyu alacak aday olacak. Tabi eğer Doğu Perinçek 100 bin imza geçemezse. Son gün yarındı sanırım o yüzden pek ihtimal kalmadı gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7DD701D -- 27 Mart 2023; 0:16:58 >
  • Konunun tutmasından neden bu kadar rahatsız oluyorsun?

  • Mezun oldukları liseler ve üniversiteler o kadar iyi okullar değil. Al birini vur öbürküne.


    Galatsaray lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Robert Koleji veya Fen liseleri ile İstanbul Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Hacettep Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi filan olsa diyeceğim ki iyi okullarda okumuşlar, bir de yüksek not ortalaması ile mezun olmuşlar ise "vayyyy kafaları çalışıyormuş" diyeceğim, hele Oxford, Harvard, Stanford, Princeton, Berkeley, Yale' de yüksek veya doktora yapmışlar ise "helal !!!" diyeceğim ama.... nerde KOYUNUN OLMADIĞI YERDE KEÇİYE ABDURRAHMAN ÇELEBİ DERLERMİŞ.... maalesef Türkiyemde durumlar böyle CUMHURBAŞKANI ADAYLARI LİYAKAT KARŞILAŞTIRMASI 

  • Yalnız bu kadar düz bir eğitim düzeyi ve akademik performans kıyaslamasıyla liyakat mantığı kurulursa cumhurbaşkanlığını hak edenler İlber Ortaylı veya Celal Şengör oluyor. Sinan Oğan da değil. Dahası iş yalnızca liderin liyakatında bitmez. Lideri çevreleyen, başvurduğu, akıl, öneri ve proje teklifi aldığı, görev ve sorumluluk paylaştırdığı ekip ve kadrolar, ilgili kadroların liyakatında, organizasyonunda, geliştirdikleri ve hayata geçirecekleri proje, plan ve programlarında da biter. "Liderlik" yalnızca bir kişiden ibaret olmayıp sanılandan daha kompleks bir sosyal yapıdır. Bir şahsiyetin merkezinde durduğu özel bir sosyal ağdır. Sinan Oğan bu açıdan mesela Millet İttifakı ve KK karşısında bir cüce sayılır. Millet İttifakı ve KK ise Oğan'ın yanında bir Colossus.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ayrıca Erdoğan'ın üniversite diploması acaip şaibeli. Yakında çıkar AK'mı yoksa KARA'mı koyun...

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Keşke eski zamanlarda olduğu gibi tv'de tartışabilseler. Erdoğan kaltılmaz da, Kılıçdaroğlu katılır mı sizce?

  • Herhalde katılırdı. Kılıçdaroğlu'nun dert edeceğini sanmam. Hatta gayet seve seve kabul ederdi gibi geliyor. Gerçi nereden bilebilirim? Melih Gökçek ve benzeriyle canlı yayında bulunmuş olması gibi deneyimlerden hareketle konuşuyorum.

  • Erdoğan önceden hazırlanmış cevabı belli ve onu zor durumuma sokmayacak sorular olmadan ve prompter olmadan konuşamaz


    O yüzden canlı yayında rakipleri ile tartışamaz!!!




    CUMHURBAŞKANI ADAYLARI LİYAKAT KARŞILAŞTIRMASIHalktvyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ► http://bit.ly/HalkTVDestek Halk TV YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/HalkTVabonelik Seda Selek ile Haber Masası, hafta içi her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında Halk TV’de. Güncel ve sıcak gelişmeler önceliğiyle hazırlanan haber bülteninde; ayrıntı, kulis ve perde arkası gibi habercilik kavramları esas alınarak topluma doğru bilgi ulaştırılmaya çalışılıyor. Halk TV Resmi Web Sitesi ► http://halktv.com.tr/ Halk TV Sosyal Medya Hesapları: Twitter ► https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/halktvcomtr #RecepTayyipErdoğan #Prompter #HaberMasası #SedaSelek #SuflörDetayı #HalkTV #Haber #Haberler #HalkTVizle
    https://www.youtube.com/watch?v=pDkU771vYes
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Bırak katılmayı, babalatv'ye bile çıkacağını sanmam.

  • Aynı konuşmayı yapmış olamazlar bilgisayar ve İnternet çağındayız. Konuşmayı hazırlayan biri tembellik yapmış önceki konuşmayı direk kopyalamış gibi sanki.


    CUMHURBAŞKANI ADAYLARI LİYAKAT KARŞILAŞTIRMASI
    CUMHURBAŞKANI ADAYLARI LİYAKAT KARŞILAŞTIRMASIwww.cumhuriyet.com.tr
    Erdoğan’ın konuşması, Binali Yıldırım’ın 4 yıl önce yaptığı konuşmanın aynısı çıktı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/video/erdoganin-konusmasi-binali-yildirimin-4-yil-once-yaptigi-konusmanin-aynisi-cikti-1814320

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin kalan 3 kişi toplansa 1 Oğan etmiyor

  • Bu eleman treth yan hesabı mı çıktı?

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    O zaman en iyisi : RTE diyorsun. Yine çelşiyorsun.


    Bizim millet colosus bilmez. Ama Köroğlu dersen, yaşadığın izmirden, baküye kadar namı bilinir...

  • Irkçı, faşist ve neonazi gibi zihniyetleri temsil etmesi dışında bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğanı getir başa yaslan arkana ama nerdeeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Aksine elindeki kaynakları ve bağlantıları kötü kullandığı için RTE liderliği muhtemelen en zayıflamış olanı. O sebeple tercih ondan kaydı. İlla bir benzetme daha istiyorsanız Cumhur İttifakı sakatlanmış topallayan bir Titan. Köroğlu'nun "cüsse" benzetmesiyle alakasını anlamadım. Ama kafanızın nasıl çalıştığını, alakasız ilişkisellik kurmaya meylinizi gösteriyor. Halk arasında nam olarak şu an ana blok adayları (KK, RTE) biliniyor. Diğerlerinin pek bir namı yok. KK ve RTE haricinde içlerinde en bilineni İnce'nin bile arkasında blok desteği olmadığı için yok. Bir lider olarak cüsseli olman için arkanda kadrolar, partiler, toplumdan büyük bir kütle olması lazım.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde Türk milliyetçisi olarak adlandırılan kesim az olsa da Sinan Oğan'ın özellikle Azerbaycan, Kazakistan gibi Türk devletlerinde yaşayan Türklerin pek çoğundan oy alacağı da aşikar. KKTC'de yaklaşık 106 bin oy kullanan seçmen vardır. Diğer Türk devletlerinde de 15 bin desen yaklaşık 121 bin oy demek hadi düz 125 bin de. Bu 125 bin oyun salt çoğunluğu bile seçimin kaderini değiştirir. O yüzden cumhurbaşkanlığı adaylığında yurtdışı da önemlidir. Burada %1 bile alınamaz denilen adam %5 görürse şaşırmam ama bence Oğan %2-3 civarı bir oy alır. Ben yine de %5 üzeri olacağını çok sanmıyorum. Geri kalan 3 adayın ise %10 ve üzeri alma ihtimali daha yüksek. İnce'ye atılan imzalara da troll dediler ama ilk tur sonunda en kötü %8-10 civarı alınca ne dediğimi anlayacaklar. KK ile Erdoğan istemeyenlerin salt çoğunluğu İnce'ye verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kılıçdarın diploması var mı gördün mü ?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.