Şimdi Ara

COVİD SONUÇLARINA ASLA İNANMAYIN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
35.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
443 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    sonuçları bilmem de filyasyon olayına pek inanmıyorum ben. zamanında bizim evin yakınlarında (hatta üst komşumuzda bile) çok covid vakası çıktı ama araştırmak için ne gelen oldu ne giden
    Virüs pozitif evde olan telefonla takip edilenler doktorlara şunu diyor. Ben iyiyim geziyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunya sağlık orgutu yoneticisi Türk profesorden (Prof. Dr. Toger Ergüder) acıklamlar da Turkıye'dekı sayıları 6.7 ile carpın acıklaması geldı.Buda durumun bızlere acıklanan pembe tabloda oldugu gıbı degıl Pandemının ılk gunlerınde Sağlık Bakanlığının yaptıgı acıklamalar karşılıgında Turk Tabıpler Bırlıgınin yaptıgı acıklamalar Bakanlıgın verdıgı sayılarla sahadaki Doktorlardan gelen sayıalrla aralarında cok cok farklı oldugu turundne acıklamalrda bulunuldu.Ayrıca Covid-19 Turkıye'ye getırnelerın umre zıyaretınde bulunanlardan geldıgı bılımsel bunun sorumlusunun Sıyası ırade olduğu halde sıyası irade bundan kenılerıne rant cıkarma nıyetınde oldugu gorulmektedir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 30 Haziran 2020; 11:22:8 >
  • Covid de yalan oldu amaçları virüsü önlemek değil millete 3000 er lira ceza yazıp para toplamak artık kimse inanmamalı koronavirüsle mücadele yalanına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün ben kartal eğitim araştırmaya gittim ateşim var halsizim deyince direk test yapıp kan ve akciğer tomografisi çekildi. Bu sabahta covid sonucu cıktı.

    COVİD SONUÇLARINA ASLA İNANMAYIN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çalışma arkadaşımda virüs çıkınca ben boğaz yanması ve halsizlik şikayetiyle gittim özel sağlık sigortası olduğu için test konusunda sorun çıkarmadılar hemen yaptılar ama test sonucu henüz gelmedi. Devlet hastanesine gitseydim muhtemelen test yapmayacaklardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tüike inanıyorum. Golf topu yiyerek yaşadığım için %10 enflasyon çıkartıyorum.

    Covid verilerimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akordiyon

    pcr testleri alınan örnekte koronavirüs rna sına ait belli parçaları tespit etmeye çalışıyor. öncelikle bulunan virüsün sars virüsü ailesine mensup olup olmadığı daha sonrada covid19 virüsünün özel bir parçası aranarak, covid19 virüsü olma ihtimali doğrulanmaya çalışılıyor. ben genetikçi değilim. fakat bu iki yönlü doğrulama bile benim için tespit edilen virüsün wuhanda çıkıp bir salgın başlatmış olduğu iddia edilen covid19 virüsünün takendisi olması için yeterli değil.
    aradığımız spesifik bir virüs yok, sadece belirlenen gen bölgelerinin numunelerle eşleşmesini bekliyoruz. peki binlerce genden oluşan bir rna için neden sadece 2 bölge ? 3 olsun, 4 olsun. neden 2? zaten bu sayıyıyı artırdıkça pozitif olasılığı da düşecektir. yani virüsün varyasyonları var. fakat biz bunların hepsinin de çok tehlikeli olduğunu zannediyoruz şuanda ki TAMAMEN YANLIŞ OLAN DA BU.

    sars ailesinden virüsler zaten toplum içinde var , covid19 a özgü olduğu iddia edilen diğer gen bölgesinin ise gerçekten de covid19 a özgü olduğunun kanıtı var mı ? sırf veritabanlarında bulunmuyor diye böyle bir iddiada bulunulamaz. kısacası test kitleri teşhis amaçlı kullanılamazhttps://www.youtube.com/watch?v=OYZoYPkk__k



    "SARS-CoV-2 PCR testi: spesifik değildir, tıbbi olarak işe yaramaz, ancak kaygı üreticidir.
    Kovid-19 olayındaki büyük önemi nedeniyle, SARS-CoV-2 PCR testine özel dikkat gösterilmelidir. Bu test virüsü ölçmek ve yeni bir yayılma hakkında konuşabilmek için mevcut olan tek araçtır.

    Bu konudaki değerlendirmem Şubat sonundan beri değişmedi. Alman bilim adamları tarafından tasarlanan SARS-CoV-2 virüsleri PCR testi olmasaydı, bir korona "salgınını" hatta "pandemisini" fark etmeyecektik.


    WHO tavsiye ettikten sonra ("tıbbi teşhis amaçlı değil), test tüm ülkede SARS virüsünün parçalarını bulmak için kullanıldı. Çin'deki bir kurum, Alman devlet radyosundaki (Deutschlandfunk) bir röportajında adını anmak istemediği viroloğa (Prof. Drosten) bu test ile Wuhan SARS virüsünde aradıkları SARS parçasını bulduğunu iddia etti.


    Resmi olarak ve tıbbi amaçlarla onaylanmamış ve şimdi dünya çapında "vaka" aramak için kullanılan bu test hakkındaki değerlendirmem aşağıdaki gibidir:


    Nasıl oluyor da bir test, yarasalar, köpekler, kaplanlar, aslanlar, evcil kediler ve insanların yıllardır değişen ve dünyada yayılan birçok farklı SARS virüsü için pozitif çıkar ve onun sadece dört aylık SARS-CoV-2 virüsünün tespiti için spesifik olduğu iddia edilebilir?


    Görünüşe göre çok fazla pozitif sonuç üreten hassas bir test. Bu nedenle bu arada doğal olarak yeniden şekillenen birçok Sars benzeri patojeni tespit edebilir. Wuhan‘daki virüslerin de buna dahil olacağı şüphesizdir.


    Bununla birlikte, test görünüşte sürekli değişen, konağı hızlı bir şekilde değiştirebilen ve virologların veri tabanında bulunmayan önceki SARS varyantlarını da ölçer. Ancak, bunlar olağanüstü derecede tehlikeli olarak düşünülmemektedir. "

    https://www.coronagercegi.com/post/wodarg




    ayrıca virüslerin insanların burnunda onlara zarar vermeden bulunabildiğini de eklerim, çinin neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum, bütün dünyada neden böyle bir "korku pandemisi " başlatılmak istenir onu da bilmiyorum. ama ortada kesinlikle bu kadar ciddi bir tablo oluşturan bir virüs olmadığını söyleyebilirim, ayrıca 5 aydır insanların psikolojilerinde ve algılarında ciddi değişiklikler olduğunu da söyleyebilirim. insanlar sadece korku ve panik içindeler, akıl ve mantık devredışı şuanda.
    Çok sığ bir yazı ve yorum. Sağdan soldan, bilimsel olmayan sitelerden alınajn bu bilgiler sadece kirlilik yaratıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spysoul

    arkadaşlar test sonuçları için aslında ortada bir kandırmaca yok mevcut sonuçlar "testi pozitif çıkan test yaptıranların sonucudur".
    yani bu süreci evinde geçiren akrabasına bulaştıran veya iş arkadaşlarından kapıp atlatanlar veya testi negatif olanlar şuanki rakamlara dahil değildir.

    Bu bakışla bakarsak mevcut rakamlar daha anlamlı olur diye düşünüyorum.
    Gerçek covid rakamlarının "testi negatif çıkan fakat semptomları olup iyileşenler ve takip edilemeyenlerle birlikte" 500 bin civarı olduğunu tahmin ediyorum.

    Saygılar.
    Tam aradığım yorum ^^

    Tebrik ederim.
  • arkadaşlar test sonuç 1 2 günde değil 5 günde ortaya çıkar :=))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ahhaha çok iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aya

    aman ne hoş, bir ara çok edişelenmiştim, büyük resmi kıç kadar odadan görmek zorunda diye. sevindim senin adına. ama oda ne kadar büyük olursa olsun, pencelerleri açık tut, havalansın. oksijen önemli...
    Oksijen gerçekten önemli. Kimin aracılığı ile oralarda çalıştın belli oldu zati. Torpil ile de bir yere kadar ama dikkat et. Bol şans sana. Selam ve dua ile.
  • Arkadaşlar bu anlatan arkadaş çok haklı benim babanemle dedem 1 ay önce koronadan vefat etti ve dedeme test yapmadılar ölüm döşeğindeydi babamı 3 hafta işe yollamadılar evden cıkamamıza izin vermediler. Sırf istatistiklere geçmesin diye dedeme test yapmadılar. Ölüm raporuna da normal ölüm yazdılar. Madem normal ölüm babamı niye 3 hafta işyerine göndermediler. Neyse sonra babaneme yoğun bakımda test yaptılar ve pozitif çıktı bananem 15 gün yoğun bakımda kaldı ve vefat etti. İkisi aynı odada kalıyodu birinin pozitif olup birinin negatif olması imkansız. Dedem bananem kadar dayanamadı 2. Gününde vefat etti. Pozitif çıkmasına rağmen babanemin ölüm raporunda da normal ölüm yazıyordu. Demek istediğim sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı istatistiklerin rahat 2-3 katı vaka ölüm sayısı var. Ben bu olaydan önce o istatistiklere inanıyodum fakat böyle bir şeye şahit olunca artık inanmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • durum şu: sokakta herkes siyasi iktidarın ekonomiyi şeyetmek için yarattığı rehavet ortamına uyarak takılıyor. maskesizler, maske olup çene altı takılanlar, ağız kapalı burun falan hep açıkçılar, top oynayan çocuklar, avmler illa ki avmler
    beri yandan "virüs etkisini kaybetmedi, aman kurallara uyalım "vb. spoliler veren sağlık bakanı. madem tehlike sürüyor, bu partinizin verdiği talkın ile , bu neyin rahatlığı bakan bey? diye soran da yok. durum böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Haziran 2020; 19:9:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye sağlık sistemin gerçeklerinden biri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye sağlık sistemin gerçeklerinden biri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet, akp-mhp şer ittifakı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük vaka sayılarına göre hayatını yaşayacak varsa helal olsun derim. dünya üzerinde tek bir vaka kalsa bile önlemli bir şekilde devam edeceğim hayatıma. vaka sayılarını kontrol etmiyorum zaten artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efespilsendr

    Korona servisinde çalışan hekimim. Semptomu olmayanlara test yapılmıyor. Guideline değişti artık. Yaygara yapmanın mantığı yok. Kimse sizin zararınıza iş yapmaz.
    Wowowow aktroll yalak hükümet sevici detected. Kesin hekimsindir. Hayır hekimsen bizden daha mı iyi bileceksin? Yalan iftira yaw. Günlük beş milyar vaka var bu ülkede.

    (ciddiye almayınız )

    Hepimiz sayıların gerçek olmadığını zaten biliyoruz. Kimbilir kaç kişi semptomsuz enfekte. Adam durduk yere test yapacaksa bütün ülkeye yapmalı. E sonra? Test yapılan bir daha enfekte olmayacak diye bi kanun mu var? İstatistiklere yansıyacak diyede test yapılmayacağını sanmıyorum. Öyle bi kafa varsa zaten sağlık sistemi pert olmaya hazır demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.