Şimdi Ara

Corona virus icin maske

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam gencler Allah bizim ulkemizden uzak etsin tabi ama komsularimin bile maske alip tedbir amacli sakladigini gorunce hangi tur maske alinip korunulmasi gerektigi konusunsa cok ciddi fazla secenek oldugunu gorup aratirmaya girdim bilen birileri tavsiye verirse cok memnun olurum unutmayin kulak dolma degil istedigim.bilgi lutfen bilgisi uzmanligindan veya isin icinde olan birinden gelirse bilgi bugun olmasada belki yarin onlarca kisiye faysasi dokunur



  • ffp1, ffp2, ffp3 düşükten yüksek koruma sıralaması. Ben de polen alerjisi olduğundan ffp3 almışım 11 kasım 2019 da 25 liraya. Şu an fiyatları artırmış satıcılar.
  • hastanelerde kullanılan şu bez maskeler bence hiç bir koruma sağlamaz. çünkü kardeşim bu virüs çok küçük bir yapıda,yani bez maskenin ufak bir boşluğundan bile girip vucuda yerleşebilir. yani hava giriyorsa virüste rahatlıkla girer.
    gerçek manada koruma oksijen tüplü hiç hava geçirmeyen maskeler ile olur. su altı dalış maskesi, astronot maskesi gibi şeyler.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Riski yüksek, tehlikeli bir düşünce. Griplere karşı %80 bir koruma sağlayabiliyor.https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(08)01008-4/fulltext
    Hatta buradaki haberde,https://www.huffpost.com/entry/do-face-masks-prevent-virus_l_5e304a13c5b6ce51a4ec0a09, sars adlı virüs'ün yayılmasını engellemede büyük bir fayda sağladığı da anlatılıyor. Mers adlı virüs'te bile aynı odada bulunan insanlar için zorunlu. "Maskeler işe yarar ama şu an o kadar tehlikede değiliz, şu an için maske almaya gerektirecek bir durum söz konusu değil demiş" haberde; lakin o 28'indeki bir haber, bugün WHO acil durum ilan etti. Bu demektir ki ihtiyacımız var. Surgical değil ama respiratory olanlar, n95 yazanlardan alabiliriz.




  • arkadaş söylüyorum. enjekte edin bu virüsü bana direk savaşı hücreleri üreteyim bitti gitti çok uzattınız
  • bi haber okumuştum belki yalandır bilmiyorum, 0.3 mikronmetre falan cart curt bişeyler diyodu normal maskeler virüsü geçiriyomuş falan özel tip bişey almak gerekmiş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.