Şimdi Ara

Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar öncelikle gece bu vakitte yazmamın sebebi ben gece 02:00'da kalkarım hep. Bu aralar kafama bazı şeyler takıldı ve bu konuya son noktayı koyuyorum. Erkek dış görünüşünü belirleyen %99 göz şeklidir. bakın göz rengini kimse zerre umursamıyor. Resimlerle kanıtlayacağım.



    Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter


    üstteki aktör daniel radcliffe. benim de göz tipim bu adamla aynı. bu göz tipine sahip olanlar maksimum bu kadar yakışıklı olabilir fazla beklemeyin.

    Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter

    en üstteki adamı özellikle mavi renk seçtimki farkı anlayın. bu göz tipine sahip çocuk yani hooded yani hunter yani avcı yani çukur göz dediğimiz göz. bu çocuk kahverengi gözlü olmasına rağmen taş gibi. bunun sebebi çene vs değil. bu çocuk 100 kilo da olsa çekici olur. sebebi ise çocuğun göz şekli. bu göz şekline sahip olan arkadaşlar varsa Türk değildir. Çünkü bu göz şekline sahip olmanız için dedenizin nordic avcı topluluklarından biri yani iskandinav olması lazım. türklerin neredeyse tamamının gözü dışa dönük yani pörtlektir. badem gözlülere bir şey demiyorum ben de badem gözlüyüm ha bu arada bu çukur göz dediğimiz şey badem gözdür sadece tek farkı göz çukuru biraz önde. estetik konusunda uzman varsa bizi bilgilendirsin. sanırım bu badem gözü buna çevirebiliriz. neyse o türk yakışıklıları dediğimiz adamlar var ya; kıvanç,burak,kenan vs. bu adamların biri bile türk değil. ataları avcı nordicler çünkü. bu göz tipi avrupada çok yaygındır. ben küçükken mankenlik yapmış biriyim arkadaşlar. moda ve dış görünüşten çok iyi anlarım. uzun boylu ve geniş omuzluyum fakat tek eksiğim gözüm çukur değil. bu çukur göz büyüdüğünüzde yakışır çocukken genellikle kötü durur. çocuk erkek mankenlere bakın hepsi badem gözlü. çünkü badem göz şirinlik katar. badem göz büyüdüğünüzde pek yakışmaz sizi daha çok sevimli gösterir. anneme bir gün sordum bana 10 üzerinden puan verir misin? o da 10 üzerinden 6 verdi. 4 puan kırma sebebi ise göz şekllimin badem olmasının beni daha sevimli gösterdiğini söyledi. babamı örnek gösterdi mesela; babam çukur gözlü ve gayet yakışıklı. ben ise anne tarafına benziyorum badem gözlüyüm. bu yüzden kendime pek yakışıklı demem. karizmama dikkat ederim. çok karizma biriyim ama yakışıklı değilim tam. çok yakışıklı biri olucakken olamadım maalesef. diyeceğim o ki foruma saçma sapan resimler atıp tipim nasıl? diye sormayın. göz tipiniz hooded eye değilse maalesef pek yakışıklı değilsiniz. küçükken daniel radcliffe gibi yakışıklıydım hani şu harry potter'i oynayan çocuk var ya. o çocuk küçükken çok yakışıklıydı. büyüyünce çocuk 10/6 10/7'lere kadar düştü. bunun sebebi ise çocuğun gözü badem bu da ona sevimlilik veriyor. bir tane abi bir gün yakışıklılık tanımı bu forumdan çıkıcak demişti ve ben o tanımı koyan neferlerden biriyim.

    kendi gözlerimin resmini koyacağım şimdi. tekrar edeyim anlamayan angut olursa diye; GÖZ RENGİ ÖNEMLİ DEĞİLDİR, GÖZ TİPİ ÖNEMLİDİR.


    not olarak, daniel radcliffe fazla yakışıklı değil ama çok çekici ve seksi bir adam ve oldukça entelektüel biri. çekici ve seksi olmak için güzel bir vücut, uzun boy, geniş omuz ve bakımlı olmalısınız. entelektüellikte zaten sizin iq'nüze ve sizin kendinize kattığınız şeylere göre değişir. genel olarak fransız kızlarıyla yakından ilgilenen biri olduğum için bilgi ve karizma onlar için bir nimettir.



    edit : arkadaşlar bunun estetiği varmış. plastik cerrahisinden rica ederseniz yapabilirmiş. kesin ve hızlı sonuç almak istiyorsunuz böyle. onun dışında bunu almanın başka yolu olduğunu söyleyen var ama ben inanmıyorum. genetik bir şeyi değiştirmek zordur hatta imkansızdır. o yüzden paranızla kesin ve hızlı sonuç almak istiyorsanız gidin estetik yaptırın. kendinizi olduğunuz gibi kabullenemediyseniz, gidin içiniz rahatlayacaksa yaptırın.


    2 hafta sonra gelen 2.edit : tek bu göz yetmiyor onu anladım. bugün öyle tipler gördüm ki yüzüne bakmazsınız ama heriflerin göz tipi böyle. herifler kel, hokka burunlu,170 cm. göz tipi kadar, alın ve kafa şekli de çok önemli. kafasının arkası dümdüz olupta yakışıklı olan 100'de 1 tane eleman gördüm. alın ise ne çok büyük ne çok dar olucak. lachowski'nin alnı çok mükemmeldir. benim ki ona bir tık benziyor fakat benim alın ondan 1 parmak kadar küçük.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanitmann -- 25 Eylül 2022; 16:17:18 >







  • hocam siz hala uyurken yatakta yılan falan görüyor musunuz
  • Kenanla burak nasıl türk değil lan 

  • haklı cünkü benim de göz seklim böyle dedem sarısın rus slavı gibiydi fakat tam rus gibi de degil mesela putin gibi yuvarlak kafalı degil daha cok norvecli gibi uzun yüzlü kısık gözlü uzun kafalı köseli ceneliydi cerkez ülkelerinin birinden göcmendi bana göz sekli oradan geldi ayrıca kösegen ceneliyim fakat 100 kilo olsa vıdı vıdıya katılmıyorum kafan yuvarlak oldugu icin avuntu yapıyorsun yüz sekli angular olmalı biraz uzun kemikli ve keskin yüzün olmalı elmacık kemiklerin cıkık olmalı burnun ufak ve düzgün olmalı yani sadece göz yetmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Eylül 2022; 11:58:23 >
  • en son attıgın göz resmi senin mi? o göz sekli arpacık kısımları yukarı doğru bakıyor hunter gözü olması icin arpacıklar hafifce asagıyı gösterir o son attıgın göz beta gözüdür




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Eylül 2022; 10:16:38 >
  • burağı bilemem fakat kenanın kafatası Türk değil Türklerin kafatası yüz sekli o sekil olmaz kısa yüzlü ve yuvarlak ceneli tombalak yüzlü olurlar ben iki taraftan da kafkas göcmeniyim %25 yunan göcmeniyim sadece anneanneden yunan göcmeni gerisi kafkasya.. türklerin suratları bahsettigim gibidir onu kastediyor

  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Kenan türk değilse ne peki?

    cüneyt arkın hayvan gibi yakışıklıydı ve has türktü

  • kenan ankara balalı kendim köken olarak değil fakat doğma büyüme ankaralı oldugum icin oraları bilirim haymana bala falan oralar 3 harfli yerlesimidir..


    bence kenan 3 harfli fakat baska dnalar da olabilir kafatasını hint aryan 3 harflilerden almıstır.. 3 harflileri yüceltmek gibi olmasın araplarla cok karıstıkları icin köken olarak hint aryan olsalar da tipleri cok yamuk oluyor.. buna verecegim cevap kenan melezdir olur..


    cüneyte gelince onun gencligi güzel kafatası sekli brakisefal türklere daha cok benziyor fakat bence kenanla yarısamaz cünkü kenanda hem öküz gibi boy var hem de suratı alfa king gibi köseli cene yüksek cıkık elmacık kemikleri hunter göz kemikli keskin yüz ne ararsan var herifte tabii gencliginden bahsediyorum 90'lı yıllar falan sonradan suratı nasıl olduysa kilo aldı bence eski hali daha iyiydi fazla iri burnunu saymazsak dört dörtlük adamdı bence




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Eylül 2022; 11:44:47 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    3 harfli ne la cin mi

  • evet cindir seytandır cühenna kabilesinden oluyorlar bak gecenlerde onlardan birinin resmini göndermistim yine göndereyim haymana ve bala da bunlardan cok var bismillah cekmeden gece yürürsen bıcaklıyorlar



    Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Eylül 2022; 12:11:5 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Benimki nasıl hocam

    Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter
  • sende böyle göz olduguna $a$ırdım diyebilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Eylül 2022; 12:12:45 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Tipsizim diye mi?

  • gacıları röntgenlerken benim sıfad

  • sen kendin tipsizim diyordun kızlar köpek cekiyor diyordun gerci bu kızlar gariptir türk kızlarından bahsediyorum en yakısıklı adama bile bir sekilde hoslanmayıp köpek cekebilirler bazen de bakarsın yamuk yumuk 3 harflilerle gezerler ben bunları cözemedim fakat cözdügüm iyi bir sey var ki parayı severler.. bir de evlenmek icin doktor avukat gibi meslekleri severler.. en güzeli bunları bırakıp artiz gibi nordik rus kızları bulacaksın.. rusların tabak suratlı mongol olmayanlarından bahsediyorum.. uzun ince yüzlü sarısın aryan tanrıcaları.. onları bulup yazılacaksın hepsine.. tabii biraz olsun parayı bulman gerekiyor.. ego Türk kızından düsüktür yine.. sansın daha yüksek olur.. ne varsa nordiklerde var diyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Eylül 2022; 12:39:12 >
  • Hunter eyes vs prey eyes
  • baya iyi Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter 

  • hayır çenedir çene = kafatası. çift çene ameliyatı olanlarda göz şekli bile değişiyor

  • Yakışıklılık Tanımındaki Önemli ve Tek Kriter


    Benimki nasıl beyler?
  • Hocam sanirim anlamadiniz. Bu göz tipine sahip olmak için atalarindan birinin iskandinav avci topluluklarindan olmali yoksa olmaz. Cüneyt Arkin, Türk değildir. Bu göz tipi hiçbir Türk topluluğunda görülmez. Türkler monolid yani tam çekik gözlüdür. Şimdi Türkler çekik olmaz diyen olursa döverim. Oğuzlar hariç Tatarlar,Tuvalılar, Özbekler vs. Hepsi çekik gözlüdür. Oğuzlar karmaşık bir topluluktur. İranlilarla çok ilişkiye girmiştir sonra araplarla vs. O yüzden bu göz tipi bizde yok.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.