Şimdi Ara

cinle evlenmek caizmidir? prof doktor denis boko katılımıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet çok ırkçılık yapıldı bu arkadaşlara haklarında sürekli filmler çekildi ama yalan çıktı tabiki


    Bugün bir eti cine rastladım kendisi benden rica etti özel olarak bende kabul ettim. Ama gizlilikten gözlüğü ile reportaj verdi

    Sonra bir ayet okudu "şüphesizki biz eti cini portakal ve çilek aromalı yarattık.



    Şimdi bu saçmalığı bırakalım


    Ciddimisiniz?

    in cin peri bunlar yok hiç var olmadı farkındamısınız binlerce yıl önce atalarınızda cin veya benzeri varlıklardan korkuyordu hatta delilere şizolara veya obsesiflere cinli diyorlardı ama bakın ne oldu bugün bun hastalıkları kolayca iyileştiriyor

    Dinin sebep olduğu toplumsal histeri artık sadece cahil ve gelişmemiş toplumlarda o sebepten artık cin peri bilmem ne bu deli saçmalığını bırakıp bilime yönelin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Ağustos 2018; 23:35:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • bunu yazan adam satanist diye nick alıp baphomet resmi koymuş. ya özentisin ya da ne yaptığını bilmeyen bir cahil
  • "Enis doko" diye okudum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terry Malloy

    bunu yazan adam satanist diye nick alıp baphomet resmi koymuş. ya özentisin ya da ne yaptığını bilmeyen bir cahil
    cahil olduğunu düşünüyorsanız münazara yapmaktan kendinizi alıkoymayın.

    fetücüyüm diye nick kullansa ihbar mı edeceksiniz..
  • Cinler bomboş safsatadan ibaret şeylerdir. İslamın kendisi bile nasıl açıklanacağını bilmez haliyle ortalıkta cinci hacı hocanın milleti enayi yerine koyup paralarını kerizlemesi kolay.
  • Efe Aydal'ın sorduğu soruyu soralım o halde: "Hangi amaçla ve hangi araçla?"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Judge Man

    Bu mesaj silindi.
    Erlik



    Al karısı vb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    cahil olduğunu düşünüyorsanız münazara yapmaktan kendinizi alıkoymayın.

    fetücüyüm diye nick kullansa ihbar mı edeceksiniz..

    Alıntıları Göster
    bu postla nasıl bir münazara yapabilirim. adam kelimeleri bir araya getirip hiçbir şey ifade etmeyen bir saçmalık yazmış. üstelik nicki ve avatarına bakarak dediğim durum ortaya çıkıyor. münazara isteyenleri yeni paylaştığım deizm ve leibnizci argüman başlığına beklerim




  • Cahillerin ortak ozelliklerinden biri anlamadigi herseyi elestirmek yerine hakaret etmek.

    Bos sey

    Cahillik

    Gibi sifatlarla damgalamaya calismaktair.

    Devamini az evvel diger konuda cevapladim.

    Burdaki ve ordaki mesajlari birlestirebilirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sething

    Cahillerin ortak ozelliklerinden biri anlamadigi herseyi elestirmek yerine hakaret etmek.

    Bos sey

    Cahillik

    Gibi sifatlarla damgalamaya calismaktair.

    Devamini az evvel diger konuda cevapladim.

    Burdaki ve ordaki mesajlari birlestirebilirsin..
    stenger yorumunu bekliyorum. adamın avatar nick mesajındaki saçmalığa rağmen gelmiş burda beni çürütmeye çalışıyor sosyal medya filozofu. bir önceki konuda ad hominem yaptığının farkında bile değil
  • cin çarpması deniyor. nasıl çarparlar kısmını anlatmıştım. esasen ortada cin falan da yok ancak çarpan bir bilinmezlik var. mesela rasyonel bir tamsayının 0 a bölünmesi tanımsız-bilinmez olsun.

    çarpan değer olarak bu bölme işlemini kullanırsak, rasyonel bir tamsayıyı 0 a bölmüş bir aklın kendisi ile karşılaştığı esnadaki çarpımı cin çarpması gibidir.

    rasyonal yani akılcı bireyin akıl ile izahatı mümkün olmayan bir bölümlemede( esasen bölmede bir çarpmadır) karşı karşıya geldiği hal matematiksel cin çarpımı gibi bir şey olmalıdır.

    ..............................


    fiziksel olanı ise şöyledir. A ve B eşleşti türedi ve A anladı ki B aslında kızı imiş. Aslında oğlum da diyebilir ancak bu konu daha büyük fiyaskolar içerdiğinden küçük fiyaskodan gidelim.

    A B den C yi yaptı. avrupadaki ensestin yasla kökeni bakımından A C ye her an niyeti bozabiliyordu. zira C soy bakımından B ve A kadardı. A zaten A ve B ile sex yapabiliyordu neden C ile de yapamasın.

    bu bakımdan A nın her doğrusu C ye doğru gitmekte iken bunun doğru parçası haline gelmesi denen süreçte AC doğrusu oluştumak bakımından sınırlandırılmakta idi. işte bu sınırlandırma sonsuzluk denen süreçte kısıtlanma belli bir uzunluk içine sıkışma daha doğrusu bölüm çarpım denen hususa sebebiyet vermekte idi.

    ..............

    kişinin C şeklinde yeniden doğumu ise erilin kız dişilin erkek olarak doğumuna işaretti ve bu durum kopyalanma denen süreçte karmaşaya neden olmuştu. baba denen öğe artık dişi anne denen öğe artık erkek şeklinde okunabiliyordu.

    bu açıdan kişinin doğmuş çocuğu denen halle evliliği cin denen şeyle evliliğe neden olmuş olmalıdır. caiz midir bilmem? ancak yasla mıdır denirse avrupada en azından cinsel birliktelik kısmının yasal olduğu yerler var.

    ..............

    A ve B nin C yi evlendirmek istediği zaman D şeklinde bir çocuk daha yapmaları gerektiğini anladıklarında ise cin çarpması denen safahatın diğer boyutu görülür. A ve B cinsel olarak faaldir ve C ve D de A ve B den ayrıksı bir şey değildir yani her ikisinin de cinsi münasebeti akla aykırı değildir.

    bu durum da cin çarpması denen hale sebeb olmuşken A ve B nin C yi kendi türemeleri olamayan D diye dışarıdan birini eş etmesi Ruh denen şeyin çarpışına neden olacaktır.

    ....................

    türeme denen olayın tabi bir şey olduğunu düşünmek o düşünüşün dışında olamadığımızdan ötürüdür. doğmamış kız ya da erkek kardeşiniz ya da baba veya anne demediğiniz bir kişinin babanız ya da anneniz olduğunu düşünebilecek kadar reelden soyutlanmadan türeme eylemi hakkında tam yorum yapılmaz.

    ....................

    kısaca şöyle diyelim. doğum çok iyi bir şey ise dünya nimetlerini tattın, insanları tanıdın nankörlük etme denecekse, benim potansiyel olarak dünyaya gelebilecek yüzlerce kardeşime neden bu hakkı tanımadın denir. hatta kürtaj yapmak zorunda neden kaldın? yüzlerce cinsi ilişkide kadını azl etmek denen şeyi neden yaptın vs. gibi sorular ortaya çıkar.

    ......................

    demek istediğim ebeveyn denen şey seni önemsemez kendilerinin devamı yani mülklerinin kendi dışlarında birisine gitmemesini önemser ve seni de bu çerçevede yapar korur büyütür. senin doğmamış ya da kürtaj edilmiş kardeşin onların zerre şeyinde değildir. önemli olan bu dünyada devamlarının (türün devamı değil, kişisel bencillikten bahsediyorum) sağlanmasıdır. hatta bu yüzden gen bencildir denmektedir.

    mesele sen değilsin sen dünyaya geldin ayrı konu. doğmamış kardeşin sen olsaydın seni hiç kimse getirmek için uğraşmaz hatta fazla olduğuna karar verilse kürtaj edilip o muhteşem denen dünya hayatını görme bile göremezdin. türleşmenin senin açından ahlaki olduğunu iddia etmen kendine karşı katl denen şeye de izin vermendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 5 Ağustos 2018; 16:37:30 >




  • olmayan şeyle nasıl evlenceksin ki
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.