Şimdi Ara

CHPlilerin mütevazı yaşamı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
17.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden siyasileri savunup birbirinize düşüyorsunuz. Halk olarak Onların hiçbirinin umurunda değiliz. Sadece kendi çıkarları için çıkıp tiyatro yapıyorlar halka.
  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    Sendeki akıl kadarını tahmin edebiliyorum merak etme. Ulan savunduğunuz zihniyet '' Passat amı bineyim ? '' diye çemkirirken, Sarayınızın bahçesi Mercedes S lerden geçilmez iken, Sen passatların mercedes vitoların algısını yapıyorsun Şafak paçavrası ile.Ne yapsınlar CHP de torosa mı binsin ? Minimum bindikleri araba 800,000 TL AKP nin. hadi canım sana ekmek çıkmaz buradan yol al.
  • Atalarımız ne güzel söylemiş; "Dinime söven müslüman olsa" diye.... Tam da cuk oturuyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulina kullanıcısına yanıt
    "Ulan"? 50.000 nüfuslu ilçenin belediye başkanı 1.600.000,00 TL'lik arabaya biniyo sen de onu cumhurbaşkanıyla kıyaslıyosun. Çok zekisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenpeace16

    Siz yediniz bizde yeriz mantığı yanlış. Chp akp farketmez bu video gerçekse (söz konusu yeni şafak olunca emin olamıyorum) mide bulandırıcı.
    CHP'de umut arayanlar boşuna bekliyor. Millet sokakta dileniyor, belediye başkanları lüks araçlara biniyorlar. Kişisel servetleri araştırmalı. Aynı şey AKP ve MHP içinde geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Ben oraya belediye konusunda birşey demedim kimseyi savunmadım. Belediye ayrı birşey chp belediyeleri de var savundum mu? Hayır.

    Belediye ayrı merkez yönetim ayrı. Belediye yerel yönetime girer. Eğer bu işleri bilmiyorsan hiç tartışma.
    Belediye gelirleri tamamen merkez bütçeden gelmez. Orada yaşayanlardan gelen bir sürü vergi var emlak vergisi gibi. Aydın belediyesindeki emlak vergisinden konyadaki adam sorumlu değil. Belediye yönetimi belli bir bölgeyi kapsar. Ayrıca belediyeler denetime tabidir. Eğer yolsuzluk varsa içişleri çok güzel el atar bu işe. Nedense ankara, bursa, balıkesir belediyelerinde bunu göremedik sadece görevden alınıp yerine başkasını koydular.

    Senin o israf ve yolsuzluk konuların sayıştay raporlarında geçiyor. Bilmem kaç litre yakan belediyenin clio arabaları. Ne oldu peki o belediyeler yargılandı mı? Hayır.
    Sen burada belediye gelirleriyle merkez yönetim gelirlerini karşılaştıracaksan gülünç olur. Ayrıca audi parası kamudan alınan ihalelerde götürülenin yanında çerez parası kalır. Ayrıca bir belediyede hırsızlık varsa oranın seçmenleri seçimde çok güzel cevabını verir. Merkez yönetim ise tüm ülkenin oylarıyla belirlenir.

    Senin amacın belli aklınca onlarda çalıyor diyerek konuyu sulandırmak. Ben hiçbir belediyede makam arabalarının tofaş olduğunu görmedim. Zaten videonun amacı akp zenginleri videosu ve resimlere karşı propaganda amaçlı. Bu konularda herhangi bir eğitimin olmadığı belli. Bu videoyu koymuşun yuvarlak laflar ve sorularla savunmaya çalışıyorsun.

    Hangi chpli devletin açtığı ihalelerde 3 liralık işi 10 liraya alabilir? O ihaleye giremez bile. Ancak chp belediyesinin ihalesine girersin peki orada devletin denetimi yok mu? Var. Peki merkezin ihalesini alan akpliyi kim yargılayacak? Akpli kendi adamını mı yargılayacak? Olsaydı bugüne kadar görürdük.

    İmamoğlu şov yaptıysa da sizin anladığınız dilden anlatmıştır. İyi işte anladığınız dilden konuşan birisi gelmiş.

    Alıntıları Göster
    Merkezi bütçeyle belediye bütçesinin ayrı olduğunu anlatarak çok bilgili olduğunu mu gösteriyorsun?
    Ben baştan beri kim bir lokma çaldıysa boğazında kalsın dedim. Okumadığın için genelleme yapıyorsun.
    Eğitimim olmadığını da nereden çıkarıyorsun?
    Baştan beri soltroller konuya gelip sulandırdılar, hakaret ettiler? onlara karşı oturup bilimsel açıklama yapmamı beklemiyorsundur umarım.
    Bütün ihaleler online sistemde kayıtlı. Hangisine fesat karıştırlımış çıkart belgeleriyle ortaya, bilgili arkadaş.
    Asıl israf var, bu araçlar fazla deyip clioyu makam aracı olarak gösteren zihniyet eskisinin 3 katı fiyatına ihale verirken gözünüz görmüyor mu? Belgeyse aç ihale fiyatlarına bak, gözün belge görsün.




  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    Saray bu yıl filosuna 4 adet maybach ekliyor ve değeri 80 milyon lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun özeti kesinlikle şu;

    "Herifçioğlunun bacısına tecavüz etmişler. Adam komşunun kızını taciz edenlerden şikayetçiyim diyor."

    Anlamayana destan yazsan fayda etmez ...
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar. halk gözünü açmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    Ne yazdın? Hiçbirşey.

    Soltroll denen grup nasıl olacak? Aktrolleri besleyen bir kamu parası var şu soltrollere kim para verecek? Sonra ben bu forumda trollere ana avrat küfür etmiş biriyim hepsi blokladı beni.
    Eğitimin olsaydı merkez yönetimi yerel yönetim ayrımını gelirlerinin nerelerden olduğunu bilirdin. Konuyla alakasız bir bölüm okuman eğitimin var demek değildir. Bilimsel açıklama yapsaydın görürdük o bilgi vardı da sen mi yapmadın?
    Bütün ihaleler sistemde kayıtlıysa ne olacak hadi bulduk yargılanacak mı? Hayır. O zaman ne diye uğraşalım? Hepsi biliniyor zaten. Devletin mali denetimini yapan sayıştayın raporlarını takan yok ortaya çıksa kaç yazar? Merak ediyorsan aç bak sayıştay raporlarına. Şu yeni haydarpaşa gar ihalesi ist. belediye girecekti ne oldu birşekilde bir akpliye verdirdiniz hangi herşey ortadaydı? Alan adam 2-3 sene öncesine kadar maaşlı birisi. Parayı nereden buldu da ihaleye girdi teklifler incelenmeden orayı aldı.
    O clio 100 kmde 66 litre mazot yakıyorsa israfta vardır hırsızlıkta. Ben bu ülkede başbakanların yüce divanda yargılandığını gördüm. Kendi adamlarınız çalarken bizden deyip mahkemelerde yargılatmıyorsunuz diye hırsızlık yok denemez. Sizden olunca yargılanmaz ceza almaz en fazla cb görevden alır yerine başkasını koyar melih gibi bursa ve balıkesir gibi. Ancak başka partilere ait belediyelerde denetimcileriniz kol gezer. İzmir belediyesinde aylarca maliye didik didik etti 300 yılla yargılanan belediye başkanı vardı bulsalardı birşey içerideydi şimdi. Senin partinin hangi belediyesi soruşturma geçirdi yazsana?

    O kadar sene ülkeyi yönetip başkalarına hırsızlık yolsuzluk falan yaftası hiç atmayın. Temiz değilsin başkasına çamur atma. Lafa gelince 17-25 aralık kayıtları yalan oluyor. Orada herşey kabak gibi ortada hiçbir yargılama yok. Günah işleme özgürlüğü icat oluyor. Bir sürü şey çıkıyor ama akpli olunca dokunan yok.




  • Ne demek istedin biraz açar mısın?
  • Ankarayı Parsel parsel Satanlara Tek çif laf ettinmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    bu ay kaç para aldın
  • Akplilerin son çırpınışları gidicisiniz boşa yormayin kendinizi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Tarafsiz olacagim;

    Dilinden "Bir lokma , bir hırka" lafi dusmeyenlerin, surekli Allah-Kitap edebiyati yapanlarin satafatli hayat yasamasi.

    Boyle bir beyanda bulunmayan ve parasi olan insanlarin satafatli hayat yasamasi.

    Bana bu ikisinden biri samimi, digeri samimiyetsiz geliyor. Bilemedim, ortada bir yanlis var gibi.
    Görüyorsunuz fikrini nasıl açık açık belirtmiş. Boşuna demiyorum şu forumda 30 50 kişiler diye.

    Ben akp si de CHP si de yapıyorsa kul hakkına giriyorsa bedelini her iki cihanda ödesin diye Allah a havale ederim. Peki sen, ha işte sen artık etme bu mesajinla ispatlamissin kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın umudu kalmıyor cidden böyle konulara gelen cevapları görünce. Şans olsaydı zaten bu tarz sıkıntıların olmadığı bir ülkede doğardık ama nerede.
  • Mercedes Vito lüks müymüş? Komik
    Buyrun 187 bin tl ye 9 bin km de hatasız vito:

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-mercedes-benz-2017-model-vito-tourer-9000-km-ekstra-uzun-771509970/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 25 Aralık 2019; 0:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.